Forum Spletni simbol je virtualni prostor kjer se srečujejo vsi, ki jim starodavna znanja, vključno z vse današnjimi tabuji niso tujka. Kajpak ne gre le za starodavna znanja, temveč med drugim tudi za problematiko med spoloma, v družinah, ali celo v širših skupnostih, kar je del vsakdanjika slehernega posameznika.

Author Topic: PROJEKT TRANSFORMACIJA  (Read 19753 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

June 18, 2008, 09:32:35 AM
  • Veteran
    • Email
Dragi moji..

Zadnje čase me stalno nekaj preganja, da se lotim transformacije pri sebi. Zdaj sem dobila navodila s strani Kreatorja kako se tega lotit. Dobila sem namig naj se lotim najprej oblikovanja svojega telesa, sprejemanje le tega in ozaveščanje le tega v fizični realnosti tukaj in sedaj. Naslednji korak je ozaveščanje moške esence v meni in sprejemanje notranjega moškega. Temu sledi ozaveščanje izvorne ženske esnece, notranje ženske in udejanjanje le te v fizični realnosti. In na koncu najslajše..notranja poroka moške in ženske esence v sebi in sprejemanje le te.
Poleg tega je prijateljica naredila še esence za vsako stvar posebej, ki si jo 3x dnevno pošpricaš pod jezik in te podpira pri tem. Te esence so napolnjene direktno s strani Kreatorja vsega kar je z Božansko energijo in namero, katero naj bi vsaka esenca imela. Poleg tega je naredila tudi energetski piling za telo iz domačih substanc, ki je preverjeno zeloooooooooooo blagodejen in koži prijazen.
Cel projekt traja 12 tednov…in začnem danes, ker je ravno polna luna in me pri tem podpira.. :)
V glavnem, če kogarkoli karkoli v zvezi s tem zanima kaj več ali se želi temu pridružit, naj me kontaktira

Tukaj bom tudi komentirala ta moj projekt in zapisovala opažanaja, spremembe,občutke....... V glavnem bo zanimivo in predvsem zelooo zabavno ;) In kar je najpomembneje se pri tem treniraš biti tukaj in sedaj, kar veliki večini dela v tem času precejšnje težave ;)
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

DZK 115

June 18, 2008, 03:40:15 PM
Reply #1
  • Administrator
  • Spletni Simbol
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
    • Email
Lepo si napisala Nena.  Mislim, da zanima še marsikoga, vendar mora brez dvoma vsak posameznik stopati korak za korakom, in ne  galopirati kar iz starta. Ti si verjetno že dobro v galopu. :)

Andres

June 18, 2008, 03:50:32 PM
Reply #2
  • Veteran
    • Email
Andres, to je zame projekt iz nule... :)
Zato pa mi je zelo pomembno, da začnemo s fizičnim telesom, da ga pripravimo in ojačamo za dotok teh energij notranje moške in ženske esence, ki sledijo v nadaljevanju. >Itak pa se dela vse preko theta in ima vsaka faza proces tri tedne, kar je idealno pri teh stvareh.

Sicer pa že imam eno kandidatko s foruma, ki se mi bo danes pridružila in bova lahko skupaj komentirali dogajanja...Tole bo skor tko kot Big brother ( hehehe)....sam da bo BOLJŠE :P :o ;D
Klasične masaže
Theta Practitioner™

DZK 115

June 18, 2008, 04:24:52 PM
Reply #3
  • Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
Sicer pa že imam eno kandidatko s foruma, ki se mi bo danes pridružila in bova lahko skupaj komentirali dogajanja...Tole bo skor tko kot Big brother ( hehehe)....sam da bo BOLJŠE :P :o ;D

Mene si itak že čisto predrmala in če zbiraš kandidatke, se takoj javim za sodelovanje. Prostovoljno  ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

June 18, 2008, 05:15:01 PM
Reply #4
  • Veteran
    • Email
Regina, ti si faca;)

Dobiš navodila na mail;)

Klasične masaže
Theta Practitioner™

DZK 115

June 18, 2008, 05:19:51 PM
Reply #5
  • Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
Se že veselim.  ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

June 19, 2008, 09:51:32 PM
Reply #6
  • Veteran
    • Email
Tako, mi smo začel in prvi dan je za nami....Smo v ozaveščanju svojega telesa, se spoznavamo z njim in se učimo uživat v njem... :D :-*
Klasične masaže
Theta Practitioner™

DZK 115

July 25, 2008, 06:08:24 PM
Reply #7
Nena,

kako napreduje ta tvoj projekt? Kaksni so rezultati?

August 14, 2008, 11:31:41 AM
Reply #8
Huh, tut mene zanima, kako vam gre pri tem projektu  :)

August 15, 2008, 10:02:55 AM
Reply #9
  • Veteran
    • Email
Bom o tem malce več napisla popoldan...zdaj pričakujem obiske :)

Je pa vsekakor zanimivo in zelo različno pri vsakem posamezniku...ma načeloma pozitivno ang:
Klasične masaže
Theta Practitioner™

DZK 115

August 18, 2008, 01:11:26 PM
Reply #10
  • Veteran
    • Email
Evo mene končno s poročilom..Sem mrknila za vikend, kar je verjetno vpliv luninega mrka;)

Hmmmm…saj ne vem kako naj začnem. Tale projekt je zame osebno precej zanimiv, glede na to, da ga delam prvič. Bilo je in je še precej stvari, ki so jih različne esence osvetlile. Predvsem so povzročile to, da sem se morala soočiti s svojimi strahovi, ki so privreli na plano. Če bi rekla, da je bilo vedno lahko, bi se zlagala. Imela sem kar nekaj težkih dni, ko sem se na nezavednem nivoju upirala spremembam. Moram priznati tudi, da sem kdaj pa kdaj potrebovala tudi nasvet koga drugega, da mi je malce osvetlil stvari, ki so bile zamegljene. In v tistem trenutku, ko sem videla celotno situacijo, sem imela občutek, kot da bi se mi odvalil en velik kamen iz srca. V vseh teh situacijah sem tudi spoznala koliko res pravih prijateljev in ljudi imam okoli sebe. V tem času sem si priklicala tudi prometno nesrečo, ki mi je »omogočila« mesec dni počitka in časa za bolj temeljit vpogled vase. Ko ima človek čas in je primoran biti sam s sabo, skoraj ni druge kot da se soočiš sam s sabo.
Kakorkoli že pa je na koncu, ko potegnem črto vse skupaj prineslo tudi veliko dobrega. Predvsem sem se začela zavedati svojega telesa, ga sprejemati takšnega kot je z vsemi »felerji« in se zavedati sedanjega trenutka. Predvsem to, da ga znam občutit in, da se znam ustavit, preden zabredem v razne drame, svoje in druge. Moška esenca mi je razčistila ogromno mojih bolečin povezanih z moškimi. Recimo temu, da so se stopile te bolečine, jeza in zamere, ki sem jih gojila nekje globoko v sebi. In pa to, da sem sprejela svojega notranjega moškega, kot odličnega pomočnika v trenutkih akcije in uporabljanju svoje moči, kot kreativne sile. Zdaj končujemo z žensko esenco, ki pa je bila zame osebno najbolj »težka«. Saj mi je pri tej esenci privrelo na plano največ strahov, ki so bili zakoreninjeni globoko v meni. Bil je celo en dan, ko mi je bolečina v glavi popolnoma zameglila um in sem res težko funkcionirala. Vendar, ko sem ozavestila in sprejela, da je bolečina, žalost in pa to, da kljub vsemu si kot ženska želim moškega v svojem življenju del mojega življenja in del mene, je bolečina izginila kot bi trenil. Za to sem sicer potrebovala pomoč svojega prijatelja za kar sem mu zelo hvaležna. Ena najmočnejših zame, ki sem jo ozavestila v teh dneh pa je, da me (nas) je strah sprememb na boljše pa je ta, da se bojim lepega in srečnega življenja. Čeprav vsi hrepenimo po tem in si tega želimo, je tukaj precej strahov povezanih z drugimi in samoobtoževanjem. Kajti, kako sem lahko jaz srečna in zadovoljna, če pa je okoli mene ogromno ljudi, ki trpijo, jim je hudo in blablababla… To niti ne izgleda, niti se ne spodobi, saj me bodo vsi imeli za nečloveško, nesrečno ipd…. Kolektivna zavest v glavnem…Verjetno bo nekaterim to smešno ali neumno, ampak meni osebno je bilo to veliko spoznanje, ki mi je precej olajšalo dušo.. Predvsem zato, ker sem to prvič dejansko občutila v sebi..prej sem samo vedela v glavi. In kot pravi Tea, ko enkrat stvar začutiš, lahko funkcionira..Ko pride iz glave v srce, se zgodijo premiki..
Zdaj nas čaka še zadnja esenca, ki bo združevanje notranje ženske in notranjega moškega- Božanska notranja poroka obeh, uravnovešanje in harmoniziranje le teh. Za to imam občutek, da bo po vsem tem balzam za dušo..pravi mali blagoslov, kot pika na I celemu projektu.
Sama zase lahko rečem, da sem se v tem času spremenila in da na veliko stvari gledam drugače, sama sebe sprejema drugače in sem pripravljena zaživet polno.. Še vedno nisem popolnoma razsvetljena, ampak vsaj živim in delam na tem, da svoje življenje tukaj in zdaj dodobra izkoristim v vsakem trenutku, ki mi je dan.
V tem projektu nas je udeleženih 9 in povratne informacije so podobne. Vsak pač na svoj način kot mu je zapisano ozavešča svoje strahove. Sicer pa sta tudi s foruma dve članici, ki lahko podata svoje izkušnje, če želita.
Klasične masaže
Theta Practitioner™

DZK 115

August 18, 2008, 04:07:13 PM
Reply #11
  • Moderator
  • Naša kri
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
    • Email
Nena, hvala da si tvojo izkušnjo podelila z nami

ang: objem
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE
Theta Practitioner™
http://yfrog.com/17astro245gr14tea20107292g

August 18, 2008, 07:12:53 PM
Reply #12
Vav, Nena, to pa je projekt!! Te kar obcudujem!
Sem ravno v soboto, ko sem opuscala, razmisljala o tem, ce sploh znam bit srecna in zadovoljna v zivljenju, ce bi znala ohranjat to stanje, al sem ze vse prevec navajena na obcutek, da moram se to pa to ustimat pa potem se tisto in da (sele) potem pa bo bolje... sem se resno vprasala, ce ni to zame vseeno vecji "komfort" (kaksna ironija :-\) kot pa zacet drugace gledat in se spremenit (ob cemer prav dobro vem, da spremembe pac nujno prinasajo neki neravnovesja, je pa vsaj ponavadi potem veliko boljse :)).

Ti zelim, draga Nena, da bi bila poroka tvoje notranje Zenske in notranjega Moskega kar najbolj carobna  :)
Objemcek

August 19, 2008, 08:52:14 AM
Reply #13
Nena,

tale tvoja izkusnja je zelo spodbudna. V tvojem postu pa je tudi veliko stvari, ki so mi dale misliti in ki me ravno ta trenutek tarejo.

Hvala, Nena, da si delila to izkusnjo z nami.

August 23, 2008, 11:31:08 AM
Reply #14
  • Novinec
  • *
    • Email
Ta projekt je bil zame res posebna izkušnja. ;D
Ko sem brala o tem projektu sem takoj začutila nekakšen odpor. Takrat je bilo lih obdobje po jemanju esence višjega jaza in sem bila v enem čudnem stanju. Dovolj mi je bilo vsega tega kopanja po vzorčkih, traumiranja,...čist sem bila odzemljena. Res sem težko funkcionirala na zemlji, saj sem se toliko ukvarjala s tem vzorci, prepričanji,... da sem pozabila živeti tukaj in zdaj. Enostavno so me ustavili in me tako na nek način prisilili, da se postavim na zemljo in začnem živeti vse tisto, kar je bilo na energetskem nivoju narejeno.. To je bila res prava kriza. Biti tukaj in sedaj na zemlji...nič hujšega. Vse v meni se je upiralo. Od Teje sem slišalo samo Živeti, živeti, živeti... kako grozno. >:(
Po pogovoru z Neno sem se tudi jaz odločila za sodelovanje na tem projektu, saj sem spoznala, da je namen tega projekta prav prizemljevanje vsega narejenaga.
Esenca Fizično telo mi je bila res super. Pomagala mi je pri sprejemanju, spoštovanju, razvajanju ter posebno pri prizemljevanju svojega telesa tukaj in sedaj na zemljo.
Uživanje Moške esence me je pa čist zdelala. Občutek sem imela kot, da me je čist vrgla iz telesa, iz svojega centra. Občutila sem podobno bolečino na zadnjem predelu glave, kot so mi jasno dali vedeti, da naj preneham toliko kopat po sebi in naj začnem živet. Zavedla sem se, da je ogromno stari narejenih na energetskem nivoju in da rabim čas, da se vse to podela in manifestira. V tistem trenutku je bila ta esenca čist preveč zame. Tako sem prekinila z uživanjem esence in tudi ženske esence nisem jemala. Sem pa pri obeh esencah šla skozi TheataHealing in mi je bilo res fajn.

Je bilo pa celo poletje prav pestro. ThetaHealing mi je bil v veliko pomoč pri čiščenjih, odpuščanju in nalaganju raznih občutkov, brez nekih kopanj po sebi. Dovolila sem si živeti, opazovati kaj se dogaja v meni in okoli mene toliko časa, da je vse skupja dozorelo potem pa mi je bila Theta v veliko pomoč. Tako sem počasi pristajala na zemlji in stvari so se začele manifestirat. :)
Zaradi službe sem prenehala traumirat in dramatizirat. Vem, da to ni to, vem kaj si želim delat in vem, da bom delala tisto kar mi je res gušt in tudi vem, da prav nič ne gre na silo. Moje napake v službi in šefova opozorila so mi pomagala, da sem se spet prizemljila v službi ter začela opravljat svoje delo. Res ni to tisti moj gušt, a vem, da ko bo stvar dozorela bom z lahkoto, brez strahov in traum zapustila to službo. Dojela sem tudi, da pri taki odzemljitvi ne morem na nobenem področju svojega življenja uspeti in da samo, če bom prizemljena se bodo začele moje želje manifestirat in tudi univerzum me bo podpiral. Kmalu za tem sem prejela kar nekaj povabil za sodelovanje na poslovnem področju. ::)
Tudi moj odnos do moških se je spremenil oziroma vse skuopaj v povezavi z njimi se je spremenilo. Celo si dovolim, da se mi moški lahko približajo, brez da zaradi svojih čustev in občutkov zbežim. Je prav zabavno. :o
Pa na Kurnščku so mi v avomobil ulomili in mi mal prevetrili mojo spolno čakro. To je simbolika avtomobila.
Pa namesto, da bi šla na morje z Neno, ki je imela prometno nesrečo in še eno prijateljico, sem šla z mamo in se urila v potrpežljivosti in sprejemanju. Sem pa zato imela s prijateljem večerne randije... ;)
Ja, pa še kaj bi se našlo,... v glavnem pestro. V času tega projekta sem veliko stvari spoznala, ozavestila pa tudi spustila ter zmanifestirala. Eno od spoznaj je tudi to, da življenje na zemlji ni lih tako grozno, kot se mi je zdelo in da je lahko pravi žur, če se seveda za to odločiš. Ni pa vedno z rožicami postlano...blablabla
Pogovori z Neno, Teo, Ljubotom, mamo,...so bili pravi balzam za dušo. Hvala vam...objem :-*

Želja vsakega je seveda Božanska poroka notranje ženske in notranjega moškega...Torej veselo v akcijo. Gotovo bo pravi žur. :o
Theta Practitioner/Masaže/Alternativno svetovanje za prehrano/Organizacija delavnic/Ridingi z orakeljskimi kartami