Ta projekt je bil zame res posebna izkušnja.

Ko sem brala o tem projektu sem takoj začutila nekakšen odpor. Takrat je bilo lih obdobje po jemanju esence višjega jaza in sem bila v enem čudnem stanju. Dovolj mi je bilo vsega tega kopanja po vzorčkih, traumiranja,...čist sem bila odzemljena. Res sem težko funkcionirala na zemlji, saj sem se toliko ukvarjala s tem vzorci, prepričanji,... da sem pozabila živeti tukaj in zdaj. Enostavno so me ustavili in me tako na nek način prisilili, da se postavim na zemljo in začnem živeti vse tisto, kar je bilo na energetskem nivoju narejeno.. To je bila res prava kriza. Biti tukaj in sedaj na zemlji...nič hujšega. Vse v meni se je upiralo. Od Teje sem slišalo samo Živeti, živeti, živeti... kako grozno.

Po pogovoru z Neno sem se tudi jaz odločila za sodelovanje na tem projektu, saj sem spoznala, da je namen tega projekta prav prizemljevanje vsega narejenaga.
Esenca Fizično telo mi je bila res super. Pomagala mi je pri sprejemanju, spoštovanju, razvajanju ter posebno pri prizemljevanju svojega telesa tukaj in sedaj na zemljo.
Uživanje Moške esence me je pa čist zdelala. Občutek sem imela kot, da me je čist vrgla iz telesa, iz svojega centra. Občutila sem podobno bolečino na zadnjem predelu glave, kot so mi jasno dali vedeti, da naj preneham toliko kopat po sebi in naj začnem živet. Zavedla sem se, da je ogromno stari narejenih na energetskem nivoju in da rabim čas, da se vse to podela in manifestira. V tistem trenutku je bila ta esenca čist preveč zame. Tako sem prekinila z uživanjem esence in tudi ženske esence nisem jemala. Sem pa pri obeh esencah šla skozi TheataHealing in mi je bilo res fajn.
Je bilo pa celo poletje prav pestro. ThetaHealing mi je bil v veliko pomoč pri čiščenjih, odpuščanju in nalaganju raznih občutkov, brez nekih kopanj po sebi. Dovolila sem si živeti, opazovati kaj se dogaja v meni in okoli mene toliko časa, da je vse skupja dozorelo potem pa mi je bila Theta v veliko pomoč. Tako sem počasi pristajala na zemlji in stvari so se začele manifestirat.

Zaradi službe sem prenehala traumirat in dramatizirat. Vem, da to ni to, vem kaj si želim delat in vem, da bom delala tisto kar mi je res gušt in tudi vem, da prav nič ne gre na silo. Moje napake v službi in šefova opozorila so mi pomagala, da sem se spet prizemljila v službi ter začela opravljat svoje delo. Res ni to tisti moj gušt, a vem, da ko bo stvar dozorela bom z lahkoto, brez strahov in traum zapustila to službo. Dojela sem tudi, da pri taki odzemljitvi ne morem na nobenem področju svojega življenja uspeti in da samo, če bom prizemljena se bodo začele moje želje manifestirat in tudi univerzum me bo podpiral. Kmalu za tem sem prejela kar nekaj povabil za sodelovanje na poslovnem področju.

Tudi moj odnos do moških se je spremenil oziroma vse skuopaj v povezavi z njimi se je spremenilo. Celo si dovolim, da se mi moški lahko približajo, brez da zaradi svojih čustev in občutkov zbežim. Je prav zabavno.

Pa na Kurnščku so mi v avomobil ulomili in mi mal prevetrili mojo spolno čakro. To je simbolika avtomobila.
Pa namesto, da bi šla na morje z Neno, ki je imela prometno nesrečo in še eno prijateljico, sem šla z mamo in se urila v potrpežljivosti in sprejemanju. Sem pa zato imela s prijateljem večerne randije...

Ja, pa še kaj bi se našlo,... v glavnem pestro. V času tega projekta sem veliko stvari spoznala, ozavestila pa tudi spustila ter zmanifestirala. Eno od spoznaj je tudi to, da življenje na zemlji ni lih tako grozno, kot se mi je zdelo in da je lahko pravi žur, če se seveda za to odločiš. Ni pa vedno z rožicami postlano...blablabla
Pogovori z Neno, Teo, Ljubotom, mamo,...so bili pravi balzam za dušo. Hvala vam...objem

Želja vsakega je seveda Božanska poroka notranje ženske in notranjega moškega...Torej veselo v akcijo. Gotovo bo pravi žur.