Forum Spletni simbol je virtualni prostor kjer se srečujejo vsi, ki jim starodavna znanja, vključno z vse današnjimi tabuji niso tujka. Kajpak ne gre le za starodavna znanja, temveč med drugim tudi za problematiko med spoloma, v družinah, ali celo v širših skupnostih, kar je del vsakdanjika slehernega posameznika.

Author Topic: MindFreak  (Read 4901 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

October 10, 2006, 07:37:02 PM
Ste že slišali za ime Criss Angel:-\ Možakar pokaže marsikatero zanimivo v povsem drugačni luči... ;) ;D

Na Google Video
Share A Dream... Visit DreamScape.   Natalna    Progresivna

October 12, 2006, 08:30:54 AM
Reply #1
  • Novinec
  • *
Uau, tole pa res ni kar tako! Mindfreak?!
Če človeka nekaj sili leteti, se nikoli ne bo plazil.

October 13, 2006, 06:22:31 PM
Reply #2
Res, pravi frik!  ;)  ;D Če te (ali kogarkoli drugega...) zanima, sporoči - mam namreč materiala za cel DVD... ;)

October 13, 2006, 09:40:12 PM
Reply #3
  • Novinec
  • *
Ja, najboljše, da mi kar na DVD daš. Ker itak si morava še druge stvari izmenjat. Malo me čas baše.....saj vem, izgovori, izgovori. Samo je res. Se bova že zmenila  :-*.

October 14, 2006, 10:54:11 AM
Reply #4
Ful zanimivo....me zanima kako on to uspe vse nardit....ali ima kakšne priprave ali je to res povezava duh, um, telo.... :)

Sicer pa če je to res...je le potrdil izjavo Einsteina...o kapaciteti naših možganov.. :)

October 14, 2006, 05:52:39 PM
Reply #5
  • Novinec
  • *
Na žalost in na srečo je moč našega uma še vedno uganka.

October 14, 2006, 09:05:34 PM
Reply #6
Ja, najboljše, da mi kar na DVD daš. Ker itak si morava še druge stvari izmenjat. Malo me čas baše.....saj vem, izgovori, izgovori. Samo je res. Se bova že zmenila  :-*.

Ni panike, bom posnel in bo počakalo. :) Voda ne gori, ko bo čas pravi, bova pa že prišla skup... ;) ;D

@ducatista Po mojem gre za povezavo uma telesa in duha...  :-\ Je pa vsekakor povsem na meji resničnega.  :)

October 15, 2006, 12:11:22 PM
Reply #7
@ducatista Po mojem gre za povezavo uma telesa in duha...  :-\ Je pa vsekakor povsem na meji resničnega.  :)

Vsekakor je na meji resničnega...bi pa blo vsekakor zanimivo videt kako to naredi...sicer pa telekineza itd...spada pod isto tematiko...kar pa mislim, da je možno...vsaj verjamem tako.. :)

November 17, 2006, 01:23:48 PM
Reply #8
Tip je dober iluzionist.
spremeni sebe in boš druga oseba. Očisti svoje smeti in boš to kar si.