Forum Spletni simbol je virtualni prostor kjer se srečujejo vsi, ki jim starodavna znanja, vključno z vse današnjimi tabuji niso tujka. Kajpak ne gre le za starodavna znanja, temveč med drugim tudi za problematiko med spoloma, v družinah, ali celo v širših skupnostih, kar je del vsakdanjika slehernega posameznika.

Author Topic: Projekt - manifestacija  (Read 24179 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

December 19, 2008, 06:18:19 PM
Reply #315
  • Veteran
  • It is always time to change...
    • aurora

Ponavadi na steklenički piše: 1 kapsula dnevno. Če je nekdo bolan, ne škodi niti 3x po 3 ;)

Lep dan!

Iza

Hvala Iza  :-*
Koristen napotek  ang:
ThetaHealing Practitioner™
Masaže

http://shrani.si/f/3g/3u/2vZ38ih7/astro2at01snezana7288415.gif
DZK 555

December 19, 2008, 06:23:20 PM
Reply #316
  • Veteran
    • Email
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

DZK 115

December 19, 2008, 06:26:01 PM
Reply #317
  • Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
Nena, a je smiselno, da za nekoga, za katerega smo že delali, še enkrat ponovimo?

Nič ne škodi ;)

OK, potem dodajam še Andreja.  ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

December 19, 2008, 06:52:48 PM
Reply #318
  • Veteran
    • Email
Eccola moje poročilo...
Tvoj Andrej se mi je kar sam pripeljal zraven, čeprav sem šele zdaj videla, da si ga dodala, Regina ( ima brado, je bolj siv????) Zna še malce trajati pri njemu, ker to je edini način, da se ustavi in umiri 8)
Andres za tvojega Mihaela sem dobila, da je vse skupaj povezano z neko globoko žalostjo..
Neska, pri vas gre za skupinsko čiščenje in je posledica zamnejav energij pri vaju dveh ;)
Nensi...ti pa samo rabiš malce prizemljitve in počitka..preveč se razdajaš...
Strela..pri vaju je šlo vse gladko skozi, sta samo rabili eno večjo dozo ljubezni ;)

Hvala vsem za podporo...bilo je res močno :-* :-* ang:

« Last Edit: December 19, 2008, 06:54:30 PM by Nena »
Klasične masaže
Theta Practitioner™

DZK 115

December 19, 2008, 06:58:58 PM
Reply #319
  • Veteran
  • It is always time to change...
    • aurora
...
...
Neska, pri vas gre za skupinsko čiščenje in je posledica zamnejav energij pri vaju dveh ;)
...
...

Hvala tebi Nena :-* :-*
Je bilo lepo se pocartat ang:
Masaže

http://shrani.si/f/3g/3u/2vZ38ih7/astro2at01snezana7288415.gif
DZK 555

December 19, 2008, 07:02:34 PM
Reply #320
  • Novinec
  • *
Nena, čarobno je bilo in iz srca hvala, tudi v Katarininem imenu.
Se mi pa zdi, da je vse skupaj vedno močnejše in intenzivnejše.Tokrat sem poleg zelo močnega ščemenja po glavi slišala tudi piskanje, da ne govorim o svetlobnih efektih, ki so se zgrinjali name ;)
Čudovito in zelo prijetno.........se mi kar zdi Nena, da se bom še kdaj dala tako pocrkljat ang:
Hvala vsem za to čarobno doživetje ang:

Objem.

December 19, 2008, 08:23:07 PM
Reply #321
  • Veteran
    • Email
Me veseli, da ste uživali ;)
Se res paše vsake toliko malo pocartat ang: :)
Klasične masaže
Theta Practitioner™

DZK 115

December 19, 2008, 09:29:55 PM
Reply #322
  • Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
Tvoj Andrej se mi je kar sam pripeljal zraven, čeprav sem šele zdaj videla, da si ga dodala, Regina ( ima brado, je bolj siv????) Zna še malce trajati pri njemu, ker to je edini način, da se ustavi in umiri 8)

Res je, Nena. Drži, kar si opisala.  ;D
Sicer je pa bilo zelo intenzivno. Kot pravi strela, sem tudi jaz takoj na začetku čutila močno ščemenje, potem pa so se barve dobesedno prelivale pred menoj. Iz ene mavrice v drugo.

Srčna hvala v mojem in Andrejevem imenu tebi in vsem, ki ste sodelovali.  :-*
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

December 19, 2008, 09:53:25 PM
Reply #323
  • Sp.simbol
  • There's no such place as far away.
    • www.althea.si
Hvala vsem še v mojem imenu  :-*, energetsko sem precej bolje, po grlu mesicer še malo žgečka, ampak bo minilo. Zlate, vijola barve, polno energij, božansko, res hvala.
Ja Nena ugotovitev je pa čisto prava, saj sem danes zjutraj nekako čutila da moram kar v postelji ostat.
Bom ubogala, jutri sicer ne, spet takoj v nedeljo.  ;)

December 20, 2008, 01:26:47 AM
Reply #324
  • Administrator
  • Spletni Simbol
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
    • Email
Eccola moje poročilo...

Andres za tvojega Mihaela sem dobila, da je vse skupaj povezano z neko globoko žalostjo..

Naj še jaz naposled napišem svoje doživetje sinoči.  Tam sem videl, da sta dva prišla malo pozno. Verjetno sta bili to dve, ki aktivno nista mogli biti z nami.
Neko rumeno in vijoličasto barvo sem tudi videl, ki se je prelivala med vsemi ki so bili na seznamu "pacientov" in med nami.
Čez čas me je začelo greti na desni strani pljuč, torej tam kjer je imel moj sin Mihael pred kratkim nekoliko vode notri.  Po končani theti sem pogledal na uro in videl, da sem bil naštelan kar  25 minut, a se mi je zdelo, da jih je bilo 5-10.

Sedaj zvečer sem dvakrat že poklical Mihaela, ki je ta vikend pri mami in pravi, da mu je veliko bolje.
Najlepša hvala vsem, ki se trudite za druge.

Andres

December 22, 2008, 07:33:15 AM
Reply #325
  • Novinec
  • *
    • Email
Mene spet ne bo :(
Bom pa dopolnila ko pridem domov, v zgodnjih jutranjih urah - danes ponoči sem tudi, za vse, ki so bili na včerajšnjem spisku.
Tale virus/gripa, karkoli že je, je res pasji...

Andres, kar se tiče pljučnice, sem jaz na istem kot Mihi. Samo, da me zaščemi v grlu, že imam pljučnico. No, tokrat sem jo zelo,  zelo dobro odnesla (sem že pisala). Če pa ga stiska v pljučih, ti priporočam, da vzameš dve veliki čebuli - čebula je naravni antibiotik. Obe nadrobno nasekljaj. ENo do temno rjavega prepraži na olivnem olju (če nimaš olivnega, pač na navadnem), ter raporedi v velikosti 20 x 20 cm po krpi (lahko je kuhinjska krpa, stara bombažna plenica,..) in zavij, tako, da bo tam, kjer je čebula le ena plast blaga. Ko se toliko ohladi, da gre lahko na kožo (pazi, da ni prevroče), daj Mihu to na prsni koš, čez eno brisačo in pusti gor vsaj pol ure. Drugo čebulo daj v posodico (plastično ali keramično) in daj čez eno veliko žlio medu. Pusti, da se medi cca. 3 ure. V tem času lahko tudi kdaj pomešaš. Čebula bo dala veliko soka, ki ga po treh urah precedi in daj za popit bolniku (okus ni slab, pa tudi smrdi ne preveč). To sta najučinkovitejši metodi (razen Thete seveda  ;D) proti pljučnici. Tehniko s pečeno čebulo ponavljaj do trikrat dnevno, dokler ne začne izkašlejvati, medeno čebulo pa tudi po trikrat dnevno, dokler ne neha kašljat.
Jaz se zelo strinjam z Mašo, da si je poleg Thete treba pomagat tudi s hrano, vitaminčki,....

Ob pol sedmih bom z vami v mislih, ko pridem domov, pa naredim še Theto...

:-* :-* :-*

Lep dan!

Iza

Zelo dober nasvet Iza ;) Imam tudi jaz pozitivne informacije glede zdravilnega učinka čebule, da full povleče stvari nase. Kdo bi si mislil ??? pa lih čebula ::)
« Last Edit: December 22, 2008, 07:52:59 AM by maša »
Theta Practitioner/Masaže/Alternativno svetovanje za prehrano/Organizacija delavnic/Ridingi z orakeljskimi kartami

December 22, 2008, 09:37:54 AM
Reply #326
  • Trenutno v uvajanju
  • *
    • Danuba
    • Email
Meni je prav žal, da se nisem pridružila, ker sem bila še v službi. In če delaš s strankami je potem včasih problem delat še kaj drugega.  ;) Pa drugič.

Upam pa, da ste sedaj že vsi zdravi!!!  :-*
Spoznaj sebe in spoznal boš svet!

December 22, 2008, 07:22:48 PM
Reply #327
  • Administrator
  • Spletni Simbol
    • Nenavadno
    • Email
Barbara. Vse v redu, pa drugič.  Itak bo še priložnost.

Iza. Hvala za recept. Mihael je dobil čebulo in se je po theti in pa tudi po čebuli počutil veliko bolje. Zdaj je že zdrav, le nahod mu še nagaja, ki se ga bo vsak čas otresel.

Hvala tudi vsem ostalim

Andres

December 22, 2008, 07:24:33 PM
Reply #328
  • Administrator
  • Spletni Simbol
    • Nenavadno
    • Email