Forum Spletni simbol je virtualni prostor kjer se srečujejo vsi, ki jim starodavna znanja, vključno z vse današnjimi tabuji niso tujka. Kajpak ne gre le za starodavna znanja, temveč med drugim tudi za problematiko med spoloma, v družinah, ali celo v širših skupnostih, kar je del vsakdanjika slehernega posameznika.

Author Topic: Skupinsko zdravljenje  (Read 24821 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

August 09, 2009, 02:43:24 PM
Reply #480

Tudi tebi, Neely!  :-*

p.s. Pa sem ravno hotela predlagati bitko v blatu.  ;D ;D ;D Katera zmaga, tista je ta prava. ;)
Hvala Mačica!  :-* ;)

Le čemu? Nekateri potrebujejo različne izkušnje in v vsaki "sliki" je kakšna izkušnja.  ;) :D
Vsaj sodelujemo.  ;) In meni je prav super, ko takole lahkotno, v zabavnem "tonu" poteka vse skupaj. Saj veš, da smeh sproži energije sprejemanja in dajanja.  ;) Le kdo bi se branil teh energij.  ;) Pa dajmo "zaplešimo skupaj" še naprej.  ;) :-*  ang:
V našem življenju kot na slikarjevi paleti je ena sama barva, ki daje smisel življenju in umetnosti. Ta barva je ljubezen. (Marc Chagall)

August 09, 2009, 09:05:33 PM
Reply #481
  • Veteran
    • Email
To je bilo pa napeto ;) :P....še dobro, da so moji malo zrasli, drgač bi se umešala zraven in potem bi bil šele kažin :o :P
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

DZK 115

August 09, 2009, 10:17:49 PM
Reply #482
  • Mojster
  • Ne morem izgubiti, česar nimam ...
Hmm... sem še kar močna... Čeprav je nekaj moči že opešalo, je od 10 let treninga juda  nekaj le ostalo  ;D Bi se borile v opravi, v kateri nas je videl Andres?  ;)

Hihihi, šalim se... Nisem za bitke, še najmanj pa v blatu. V resnici sem zelo miroljubna. Objemčka vsem  :-*

August 10, 2009, 09:14:13 AM
Reply #483
Hmm... sem še kar močna... Čeprav je nekaj moči že opešalo, je od 10 let treninga juda  nekaj le ostalo  ;D Bi se borile v opravi, v kateri nas je videl Andres?  ;)

Hihihi, šalim se... Nisem za bitke, še najmanj pa v blatu. V resnici sem zelo miroljubna. Objemčka vsem  :-*

Na ja, a ti tudi in borilne veščine (?).  ;) No tudi moj karate je malo že v pozabi, tako da samoobrambo bi še šlo.  :D A v zgoraj omenjenih postih ne vidim vzroka.  ;)
V našem življenju kot na slikarjevi paleti je ena sama barva, ki daje smisel življenju in umetnosti. Ta barva je ljubezen. (Marc Chagall)