Author Topic: Skupinsko zdravljenje  (Read 101396 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
Re: Skupinsko zdravljenje
« Reply #450 on: August 07, 2009, 12:01:28 PM »
Ne upam srejemati. To je velik problem. Vedno mislim,da sem nekomu potem nekaj dolžna. Nekdo hoče nekaj v zameno. Treba bo še delati na temu.

Škorpijonka, nisi si upala v preteklosti. Od danes naprej bo drugače, ker sem ti naložila občutke glede pripravljenosti sprejeti. ;)
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #451 on: August 07, 2009, 12:09:25 PM »
iiii, hvala. Kako si ti pridna in ljubezniva.  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #452 on: August 07, 2009, 12:12:45 PM »
:-* :-* :-*
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #453 on: August 07, 2009, 12:14:03 PM »
Najprej hvala Nena in vsem udeleženim za sodelovanje. Jaz sem se malo razpisala in verjamem, da mi je lahko kaj ušlo.  :-\  :D

Najprej sem začutila neko pikajočo napetost v levi dlani, energijo, ki se je širila … nato sem videla mlad par, v nekem prostoru (levo izhod na teraso oz. ven, naravnost vhod s hodnikom in desno vrata sanitarij, desno je bilo čutiti dnevni prostor), ki se nekaj pričkal in razburjeno krilil. Poslala sem jima ljubeče energije.  Ona luštna temnolasa dolgolaska, z doprsnim bolerom in tričetrt oprijete kavbojke. On temnolas, v črni srajci (ali temno modri) in kavbojkah (malo širši model, ne oprijeti). Oba moderna. /ločene denarnice/
Nato se on obrne in odide, ona pa se nam pridruži. Zatem smo bili kar naenkrat kot v nekem templju. Visoko, kot nekje v skalnem ali kamniti strukturi (ne znam opisati, vendar smo nekateri sedeli v nekakšnih kamnitih stolih, nekateri stali. Kar iznenada so se začeli od zgoraj vsipati zlatniki in kar sipali in sipali. Čutiti je bilo začudenje. Pred sabo na levi vidim mladenko, temnih kratkih (ali spetih) kodravih las, zelo lepega, gladkega obraza, ki sramežljivo kleči in si ne upa pogledati navzgor /ne upa sprejemati, kot da si ne zasluži/ . Za sabo opazim mlajšega sramežljivega suhljatega moškega, ki vse to dogajanje opazuje, naslonjen na »skalo« ob neki odprtini. Rečem mu »Pridruži se nam, saj si del vsega«. Skozi to odprtino stopi večji moški, kot nekakšen bog, z nekakšnim zlatim pokrivalom z rogovom. Bil je zelo suh in obraz tudi, skoraj živalska oblika. Ni bilo strahu v prostoru, le od njega je vela neka veličastna moč. V naročju je objemal nekaj zlatega, kot posodo, velik vrč, v desni roki pa kot palica. Posodo je položil na kamen poleg kupa zlatnikov in malo sklonil glavo. Palico je zapičil v sredino med zlatniki in kamnom s to posodo (za njim opazim žensko srednje dolgih svetlejših las) in prične tolči po nji, da se pričnejo iskriti zlate iskrice. Nato reče »Sprejmite in Zaupajte«. Iz palice pričnejo švigati dolgi tanki, zlati žarki, ki osvetlijo celotni prostor »jamo« in zlata energija se prične viti krog nas, iskrice pa nas zadevajo in se stapljajo v naša srca. Iz stropa vidim, da se nam bliža vila, v belem »krilcu« iz lokvanja in zlatem zgornjem delu, kodravih, dolgih las in nekaj položi na kup zlatnikov, nas obleti, da začutim krila kot sapico /svežina/ in se smehlja, milo in oči govorijo »Zaupajte«. Na desni zagledam glavo volka. Rečem »Pokaži mi več«. Nato se s pogledom sprehajam navzdol in vidim žensko telo. Ne suho, niti ne debelo. Prej bi lahko rekla močne kosti. Na levi pred sabo vidim moškega (leta ne znam opredeliti, a je bilo čutiti tu nekje med 40, 50), s plešo ali obrito glavo (prej pleša). Moški zadržan, morda malo tog, a vseeno je čutiti tople energije v njem. Nato (nenavadno) se nam iz zraka, po vrvi, kot na gugalnici, spušča še nek moški (vsaj tako je izgledalo na prvi pogled, ko smo zrli gor), skoraj že zamudil vse, a še vedno pravočasno. Bila je ženska, ko stopila na tla. /rada nosi hlače ali se oblači po moško/
V levem kotičku sem ves čas videla neko belo iskrico. Najprej je izgledalo kot da se svetloba preriva skozi kakšno špranjo. Ne. Ko se je ta bleščeča svetloba pričela bližati in večati, opazim, da je bil ves čas ob nas Mihael. Le gledal nas je in nas in vso to obilje in blagoslov tega obilja, obdal s svojo energijo. Šele potem, ko sem se pričela ozirati okoli, sem opazila, da smo pravzaprav že ves čas v tej energiji, kot … ne, kot v nekakšnem balonu … preprosto v tej energiji, katero je obdajala tudi nežna modra energija in lila iskrice. Nato ste se pričeli »umikati«, izginjati. Vse je pričelo izginjati in jaz sem se pojavila med zelenjem. Nato zagledam nek čudovit divji gozd. Najprej je izgledalo, da so na neki jasnini ljudje, a ko sem se približala sem se znašla med živim drevjem.
(bilo nas je kar nekaj, a vseh energij, vseh duš mi ni bilo dano prepoznati, le čutiti prisotnost)

HVALA! :-* ang:
Bi znala bit jaz.Sicer se načeloma čisto normalno oblačim in imam rada krila, včeraj pa sem bila pripravljena za na delo in sem imela vojaške hlače (neverjeno udobna zadeva btw) in navadno majico. Lahko pa tudi, da je bila katera druga in sem kompletno brcnila v temo :D

Hvala še enkrat za včeraj, sama thete še vedno ne doživljam tako zelo vizualno, čutim pa energijo.

p.s.: Skorpijona tale najin kofein... :o ::)
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #454 on: August 07, 2009, 12:17:20 PM »
Mhm...bo že v večero se spremenil, haha. Moramo, moramo.  :D

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #455 on: August 07, 2009, 02:14:40 PM »
Tea. Kolikor sem lahko videl sinoči, moškega tudi ni bilo zraven. Vendar kot rečeno, nisem bil aktiven, oziroma bolj zraven kot ne okoli eno minuto. Pač cesta, vožnja 90 na uro ipd.  Zanimivo, pa da se dobro spomnim ene z manjšimi joški in ene z večjimi.

Zgoraj je ena še dodala tisto zaradi čevljev. Seveda. Preprosto sem videl tudi semiš čevlje, vendar ker je bilo gledano pod noge niti ne vem, če je bila tista gola ali ne. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #456 on: August 07, 2009, 02:28:24 PM »
Ej Neely, ko si to pisala, sem doživljala skoraj kot da berem Hesseja in njegovega Stepnega volka. Dogajanja in videnja v podzavesti... Ob opisu moškega s pokrivalom z rogovi in živalskim obrazom sem videla pred sabo Favna iz filma Favnov labirint... V vizualizaciji sem slaba, bolj čutim kot vidim... Vendar sem tako kot ti čutila zlati dež. V obliki nekakšnega ognjemeta, rakete, ki se razprši... Tako kot si ti čutila Mihaela, sem ga sama prosila, naj mi bo ob strani... Na trenutek sem začutila dva različna ženska obraza...drugače pa sproščenost in mir...

Zanimo, kako hitro lahko prepoznaš sporočila ...  :D Tokrat mislim skozi tvoje pisanje Rena. Podala si mi nove smernice, da si preberem še knjigo Stepnega volka in in pogledam film Favnov labirint. Me pritegnejo takšne in drugačne reči.
In včeraj sem videla slike, stvari, ki jih nisem še niti prebrala, niti prej videla, a bilo mi je tako domače. Drugače me nove, neznane stvari plašijo (so me  ;) ;D ).

No zlatega dežja in ali ognjemeta jaz nisem videla. Bilo je kot nek nenavaden ples. Tega ne znam prav opisati. Tudi energije nisotakšne kot jih vidiš v kakšnih fantazijskih filmih.
Ja, bilo je pa res tako veličastno, polno, bogato, spoštljivo.  :)
V našem življenju kot na slikarjevi paleti je ena sama barva, ki daje smisel življenju in umetnosti. Ta barva je ljubezen. (Marc Chagall)

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #457 on: August 07, 2009, 02:29:47 PM »
Dobro jutro. Meni je šel začetek odlično, potem sem pa zaspala  ??? No mogoče so me k spanju  "dale" prijetne energije.

Verjetno si potrebovala ta počitek, da si se sprostila za lažje sprejemanje.  ;)
V našem življenju kot na slikarjevi paleti je ena sama barva, ki daje smisel življenju in umetnosti. Ta barva je ljubezen. (Marc Chagall)

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #458 on: August 07, 2009, 02:33:12 PM »

Neli verjetno si videla naju z Ljubotom.Čeravno nisva ravno mlada. Pa tudi krilila nisva.
 Bila sem vznemirjena, ker ni bil do 9h v postelji, oz. je že bil, pa je moral tik pred meditacijo iz postelje, ker je nastal zaplet s kurami, ki niso hotle v kurnik, pa je šel pomagat mami. In se nam pridružil z zamudo.

Draga Tea, mladost para lahko ponazarja tudi simboliko energij ali vajine "svežine". Tudi kriljenje lahko pomeni razburjenje. Tako da če si se našla v tej "sliki" je to to.  ;)

Želim vama čaroben vikend!  :-*

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #459 on: August 07, 2009, 02:35:38 PM »

Bi znala bit jaz.Sicer se načeloma čisto normalno oblačim in imam rada krila, včeraj pa sem bila pripravljena za na delo in sem imela vojaške hlače (neverjeno udobna zadeva btw) in navadno majico. Lahko pa tudi, da je bila katera druga in sem kompletno brcnila v temo :D

Hvala še enkrat za včeraj, sama thete še vedno ne doživljam tako zelo vizualno, čutim pa energijo.

p.s.: Skorpijona tale najin kofein... :o ::)

Tejka, kar si označila, sta bili dve različni osebi.  ;)
Zgornja je najbrž Škorpijonka, spodnje pa ti.  ;)

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #460 on: August 07, 2009, 03:43:45 PM »
Lapsus, sem citirala kar iz Škorpijonkinega posta... Seveda sem mislila na spodnji del ;)
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #461 on: August 07, 2009, 07:07:54 PM »

Podala si mi nove smernice, da si preberem še knjigo Stepnega volka in in pogledam film Favnov labirint. Me pritegnejo takšne in drugačne reči.
In včeraj sem videla slike, stvari, ki jih nisem še niti prebrala, niti prej videla, a bilo mi je tako domače. Drugače me nove, neznane stvari plašijo (so me  ;) ;D ).

Kar preberi ja. Čeprav ne vem, kakšne knjige rada bereš. Si že brala kaj Hesseja? Film Favnov labirint je pa zanimiva zmes otroštva, sveta pravljic in resničnega dogajanja v času španske državljanske vojne in fašizma...

Odlomek iz filma in krasna uspavanka (ta ne vem, če ni ljudska...), v filmu sploh dobra glasba Javierja Navarreta....

[youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=v9Wh6u_zTT4[/youtube]

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #462 on: August 07, 2009, 07:48:43 PM »
No moja denarnica ostaja polna oz. se ne prazni, sem se z lahkoto ubranila nepotrebnemu nakupu. Še več takih pa bo super. danes sem prišparala najmanj 60 €. Bravo jaz!
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #463 on: August 07, 2009, 09:45:56 PM »
Odprl sem nov del skupinskega zdravljenja http://www.nenavadno.com/forum/index.php/topic,2182.msg78819.html#msg78819
Na tem mestu oddajamo samo še poste včerajšnjega rituala, medtem, ko nadaljevali bomo v linku zgoraj.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Mačica

• Uporabnik
  • **
« Reply #464 on: August 07, 2009, 10:29:46 PM »
Včerajšnje videnje, ki ga je imela Neely mi ne gre iz glave.
Volk je namreč po kletski mitologiji tesno povezan z luno. Glede na mrk včeraj in polno luno, je lahko to pomenilo, da nam je ob strani stala tudi luna in njena moč.