Ej Neely, ko si to pisala, sem doživljala skoraj kot da berem Hesseja in njegovega Stepnega volka. Dogajanja in videnja v podzavesti... Ob opisu moškega s pokrivalom z rogovi in živalskim obrazom sem videla pred sabo Favna iz filma Favnov labirint... V vizualizaciji sem slaba, bolj čutim kot vidim... Vendar sem tako kot ti čutila zlati dež. V obliki nekakšnega ognjemeta, rakete, ki se razprši... Tako kot si ti čutila Mihaela, sem ga sama prosila, naj mi bo ob strani... Na trenutek sem začutila dva različna ženska obraza...drugače pa sproščenost in mir...
Zanimo, kako hitro lahko prepoznaš sporočila ...

Tokrat mislim skozi tvoje pisanje Rena. Podala si mi nove smernice, da si preberem še knjigo Stepnega volka in in pogledam film Favnov labirint. Me pritegnejo takšne in drugačne reči.
In včeraj sem videla slike, stvari, ki jih nisem še niti prebrala, niti prej videla, a bilo mi je tako domače. Drugače me nove, neznane stvari plašijo (so me

).
No zlatega dežja in ali ognjemeta jaz nisem videla. Bilo je kot nek nenavaden ples. Tega ne znam prav opisati. Tudi energije nisotakšne kot jih vidiš v kakšnih fantazijskih filmih.
Ja, bilo je pa res tako veličastno, polno, bogato, spoštljivo.