Author Topic: Pravila Spletnega simbola  (Read 24271 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Pravila Spletnega simbola
« on: November 12, 2008, 03:50:34 AM »
Želel sem, da bi naš forum ostal kot noben drug, torej brez pravil. Nekateri člani, ki so se pojavili in zadovoljni ali nezadovoljni odšli včasih tudi po enem dnevu, se niso več oglasili. Drugi so prišli nazaj ponovno ko se jim je kaj sanjalo, ali ko so bili na življenski prepreki.  Ti člani, ki niso mogli prispevati niti delček tistega v čemer slovijo, so postavili korenine in nadalje temelje  pravil Spletnega simbola. Temelje, za katere mi je žal da so nastali, toda drugače kot vidimo ne gre.

Vaš portir

Andres
« Last Edit: December 15, 2008, 02:55:07 PM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
Re: Pravila Spletnega simbol
« Reply #1 on: November 12, 2008, 03:50:58 AM »
Dobrodošla/el med nami, na našem forumu Spletni simbol Vsi se v življenju učimo in druge nekaj naucimo, zato te prosimo, da spoštuješ čas in znanje vsakega, ki sodeluje na forumu, ter kreativno pripomores k razvoju foruma.

Forum spletni simbol je forum, ki po svoji zasnovi ponuja obiskovalcem in uporabnikom veliko raznolikih tem, prijetnega branja in raziskovanja širših dimanzij življenja. Temeljna dinamika foruma je torej spoštovanje različnosti, izmenjava mnenj, spoštovanje znanj različnih uporabnikov foruma, ki tako ali drugače prispevajo, da naš forum lahko deluje na nekem kulturnem nivoju, kjer vsi veliko dobivamo, tudi skozi težnjo vseh, da smo pripravljeni, da svoja znanja delimo z drugimi.

S pomočjo naših zvestih, tudi večletnih članov, je forum postal izjemen, na visokem nivoju ponujenega znanja, prijateljevanja, spoštovanja uporabnikov in tako si želimo, da bi bilo tudi v bodoče in seveda, da bi vsak novi član lahko prispeval delček svojega v skupno pogačo, zato da bi se vsi lahko več naučili in počutili še bolje.

Teme, kot so sanje, astrologija, vedeževanje /ciganske karte, tarot, fižoli/, angeli, vprašanja za kreatorja niso namenjene odgovarjanju v klasičnem smislu postavljanja vprašanj in odgovarjanja nanje. Teme so odprte za pogovore in učenje, torej se od novih članov pričakuje, da vedeževalske pripomočke imajo, poznajo literaturo, jih teme zanimajo v smislu njihovega napredovanja. Seveda pa se od novincev pričakuje sodelovanje na ostalih temah foruma, ki so posamezniku blizu.

Zato draga/i obiskovalka/ec pričakujemo, da se najprej predstaviš. Z veseljem bomo prebrali katere stvari te v življenju zanimajo, kakšna znanja imaš, ki bi jih delil z nami, česa bi se želel naučiti v druženju z nami in kakšna pot te je vodila do našega foruma in sodelovanja z nami.

/tukaj damo link - novi člani dobrodošlica in predstavitev/

Prosimo tudi, da novinci vprašanj iz zgoraj naštetih tem ne postavljate na osebna sporočila. Na tako zastavljana vprašanja tudi zaradi velikih pritiskov ne odgovarjamo, so pa v ta namen postavljene strane kamor se lahko obrnete proti plačilu, kar utegne biti celo efektivnejše.

www.astro-star.net
www.astrologija.co
www.nenavadno.com
www.zvok-gonga.si

Uporabnica Tea, astrologinja, vedeževanje iz ciganskih kart email: tea.pelicon(afna)gmail.com
Uporabnica Nena theta praktik, angelski vpogledi. tel +38640506623  email danajausnik(afna)gmail.com
Uporabnik Bik7. Vedeževanje iz fižola, masaže s tibetanskimi posodami  email ljubo.pelicon(afna)gmail.com
Uporabnica Nensi.  Angeli   Nena ne odgovarja proti plačilu, temveč tistim, ki so na forumu že dlje in za katere čuti da pomoč potrebujejo. 
Uporabnica Jane: karmični astrolog, medijstvo (pogovor z umrlimi): astrologija.s(afna)gmail.com
« Last Edit: December 16, 2012, 10:47:44 PM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Pravila Spletnega simbola
« Reply #2 on: December 14, 2012, 10:01:53 PM »
Ja tole bo res treba malo dopolnit ;) Mislim, da ima zdaj že Ljubo svojo spletko, pa drug mail, pa Nena ima drugo ime in drug mail  ;)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #3 on: December 16, 2012, 05:10:27 AM »
Prav imaš.  Će imaš čas lahko dopolniš in bom jaz vnesel, drugače bom pa sam. Ampak nocoj ne morem. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #4 on: December 16, 2012, 10:04:32 PM »
Sem spremenila maile in imena uporabnikov, pri tistih za katere vem spremembo, pa mene in Teo dodala :) Če je še kaj takega, da sem spregledala, pa prosim povejte.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #5 on: December 16, 2012, 10:46:47 PM »
Regine že zelo dolgo ni pri nas. Bom odmaknil njeno spletno stran. Pred časom jo je zaprla kot sem opazil.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858