meni se pa zdi,da smo generacija tam po 1980 enostavno presegla vzorce,ki so jih imeli naši starši in ne padamo na iste fore,oz.ne delamo samoumevnih stvari,bolj se poslušamo,in radi bi spreminjali svet ustaljenih vzorcev,razmišljanja,delovanja,uboganja,razlag....želimo si več razlag ne samo zato in pika.tu je razlika.in že ta generacija je malo drugače začela z starševstvom,ki smo ga začeli nekako okrok 30leta,in zato so tudi ti otroci drugačni.ne vem če so ravno indigo,so pa vsekakor tako naravnani da ne padajo na grožnje,učijo nas da moramo razlagati stvari,učijo nas da se ustavimo.
v zadnjih pedesetih letih je vsaka generacija otrok najbrž nekaj naučila svoje starše.vsaka generacija je zelo drugačna in menim da bolj napredna.
če pogledate samo ženska ki je leta 1950 rodila nezakonskega otroka je bila sramota za kraj,in otrok je bil tudi sramota na nek način ,le kako se je počutilo to bitje?danes pa gredo ženske na umetno oploditev in imajo same otroka.in ni sramota.
dosti bolj smo osveščeni.
matr sm zabluzla.
ampak to je moje mnenje o indigo otrocih.
potem takem štejem že sebe med indigo,moj mali pa definitvno.ker na ukaz ne uboga,ampak zahteva razlago in ko dojame naredi brez ugovrjanja.