Forum Spletni simbol je virtualni prostor kjer se srečujejo vsi, ki jim starodavna znanja, vključno z vse današnjimi tabuji niso tujka. Kajpak ne gre le za starodavna znanja, temveč med drugim tudi za problematiko med spoloma, v družinah, ali celo v širših skupnostih, kar je del vsakdanjika slehernega posameznika.

Author Topic: Indigo revolucija  (Read 6108 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

February 02, 2009, 08:46:57 PM
Reply #30
  • Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
Ups  :D :D :D :D :D :D že pometam samo smetišnica je premajhna. :D :D :D
Theta Practitioner™

February 02, 2009, 10:29:54 PM
Reply #31
  • Sp.simbol
  • There's no such place as far away.
    • www.althea.si
Ta post je eden od najbolj zabavnih. Toliko "osladnosti" hahahahaha!

Opravičeval se ne bom nikomer. Taki smo volkovi. ;)

Lepo da si nazaj, si se dolgo z "omiljenim" menil, upam da je uspelo.  8)

Saj znamo biti tudi manj osladni, čist direktni :o, saj veš kako je, imaš vsaj dve izbiri:
1. če je prehudo pocukrano tega ne bereš več
2. se cepiš proti sladkorni pa pol lažje tud kaj takega prebaviš  ;)

February 02, 2009, 10:47:03 PM
Reply #32
Vedno sem povedal kar mislim. Tako kot mislim.

Sladkorno ima moj oče in če je dedno, sem ga najebal... ;)

Vsekakor imaš prav, glede "beri če ti paše, če ne nič!" Sam na to temo "indigo" sem kar občutljiv. Ko se ukalupi nekoga, ki je svoboden mi mal zavre. Vedno sem se boril, proti čredi in vedno se bom. Na moj način.

Sploh pa, lastna hvala, cena mala, pravi pregovor...
spremeni sebe in boš druga oseba. Očisti svoje smeti in boš to kar si.

February 11, 2009, 08:08:29 PM
Reply #33
« Last Edit: February 11, 2009, 08:10:02 PM by Princes »
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

February 12, 2009, 10:04:56 PM
Reply #34
To sta dva kratka videa o generacijah indigo otrok in njihovih značilnostih

http://www.disclose.tv/action/viewvideo/17085/Indigo_People___You_re_Not_Alone_Pt_1_2/

http://www.disclose.tv/action/viewvideo/17086/Indigo_People___You_re_Not_Alone_Pt_2_2/

No, pogledajoč te video posnetke, je "kristalno jasno" da če indigo otroci nekaj ne marajo, je to etiketiranje, A "bog ne daj" da se jih ukalupi v čredo Indigo.

Zato pravim ,da vsak, ki zase pravi, da je indigo, nima pojma in je samo eden, ki bi rad bil nekaj več in ne naredil nič, da bi to res postal...
AMEN.

March 02, 2009, 01:33:52 PM
Reply #35
  • Novinec
  • *
    • Email
meni se pa zdi,da smo generacija tam po 1980 enostavno presegla vzorce,ki so jih imeli naši starši in ne padamo na iste fore,oz.ne delamo samoumevnih stvari,bolj se poslušamo,in radi bi spreminjali svet ustaljenih vzorcev,razmišljanja,delovanja,uboganja,razlag....želimo si več razlag ne  samo zato in pika.tu je razlika.in že ta generacija je malo drugače začela z starševstvom,ki smo ga začeli nekako okrok 30leta,in zato so tudi ti otroci drugačni.ne vem če so ravno indigo,so pa vsekakor tako naravnani da ne padajo na grožnje,učijo nas da moramo razlagati stvari,učijo nas da se ustavimo.
v zadnjih pedesetih  letih  je vsaka generacija otrok  najbrž nekaj naučila svoje starše.vsaka generacija je zelo drugačna in menim da bolj napredna.
če pogledate samo ženska ki je leta 1950 rodila nezakonskega otroka je bila sramota za kraj,in otrok je bil tudi sramota na nek način ,le kako se je počutilo to bitje?danes pa gredo ženske na umetno oploditev in imajo same otroka.in ni sramota.
dosti bolj smo osveščeni.
matr sm zabluzla.
ampak to je moje mnenje o indigo otrocih.
potem takem štejem že sebe med indigo,moj mali pa definitvno.ker na ukaz ne uboga,ampak zahteva razlago in ko dojame naredi brez ugovrjanja.
« Last Edit: March 02, 2009, 01:38:20 PM by megica »

March 17, 2009, 12:13:25 PM
Reply #36
Svetu se dvigajo vibracije in VSI se razvijamo. Eni so samo bolj sprejemljivi in hitreje se sinhronizirajo, drugi pa malo dlje "iščejo postajo" a prej ali slej bomo vsi peli isto pesem. Tako da "poveličevanje" nima nobenega smisla. Otroci imajo dandanes samo več možnosti in višje vibracije. In eni od drugih smo bolj sprejemljivi se učit.
Tako da vsi otroci so indigo. eni samo imajo bolj dojemljive starše kot drugi, tako da jih ne omejujejo pri razvoju....