Author Topic: AGT oktober 2008. Spomin na Jugoslavijo  (Read 16300 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
AGT oktober 2008. Spomin na Jugoslavijo
« on: September 24, 2008, 01:59:45 AM »
Bliža se oktober in s tem novi AGT.  Mislim, da smo jih do sedaj imeli že okrog  30, toda glede na to, da so vsi dokumentirani jih verjamem ne bo težko prešteti.  To pot, ali na oktoberskem AGT se bomo vrnili nazaj v Jugoslavijo. Tako sem se odločil predvsem zaradi pogovora z dekletom, ki je pri meni gostovala pred dnevi dnevi. Mimogrede. Jote ni bilo, saj namen obiska je bil drugačen kot t.j. jotovski. Šteje 24 let, torej še točno ve kakšen je bil šolski program v srednji šoli, toda o Jugoslaviji se ne uči. Preprosto so v četrtem učbeniku vse to ven izrezali, ali pustili nekaj stavkov. Ah, kaj češ, narod, ki zabriše svojo zgodovino ne more biti dolgo samostojen narod.

Skratka, za nas, ki se Jugoslavije spomnemo in imamo dobre ali manj dobre spomine bom za oktobrski AGT pripravil nekakšno potovanje po Jugoslaviji. Tisti, ki so še iz mlajše generacije in se tega, ali ne spomnejo, ali pa jih niso učili bodo imeli priložnost tudi čutiti nekakšen jugoslovanski ambient tistega časa. 

Datum še ni določen, toda v sredo ne bo šlo, je pa več možnosti za kak četrtek ali torek, kar bo predhodno sporočeno vsem, ki ste se prijavili na AGT ali AVT mailing listo.   Seveda pa se lahko celo dogovorimo in vse skupaj naredimo  28.11.  V Jajcu? :D :D

Vaš portir.

Andres
« Last Edit: September 24, 2008, 02:21:04 AM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858