Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Numerologija

Numerologija

<< < (36/86) > >>

Tea:

--- Quote from: Gaja on July 02, 2009, 10:44:43 AM ---Do oktobra 2010 je malo dolgo za čakat. Poleg tega mi postaja vedno bolj moteče, ko me pokličejo ljudje in me naslavljajo ga. Angelina. Drugače imam angelčke še zelo rada in jih bom vedno imela, ime mi pa ne paše več.

--- End quote ---

potem zamenjaj, saj je to tudi tema aspektov o katerih smo govorili  :D

Princes:
Meni pa asociraš na trdnost, stabilnost in to je naš planet GAIA. Mati vseh mater, nežna in istočasno neizprosna. V sebi skriva miljone let znanja in vedenja in v tem imenu je širina, znanje, skratka simbolizira Jupiter.

Andres:
Kaj pa se tu v tej temi dogaja tako zgodaj. Bom vse preveril ko pridem do primernega trenutka?  Nekako nisem navajen da je takoj po tem ko vstanem že toliko postov.  :D :D

Andres

Gaia:

--- Quote from: Princes on July 02, 2009, 10:57:15 AM ---Meni pa asociraš na trdnost, stabilnost in to je naš planet GAIA. Mati vseh mater, nežna in istočasno neizprosna. V sebi skriva miljone let znanja in vedenja in v tem imenu je širina, znanje, skratka simbolizira Jupiter.

--- End quote ---

A veš, da sem tudi samo o tem prej razmišljala. Zelo zanimivo. :o Ampak so na žalost vse domenske končnice zasedene.  ::) To sem pozabila napisati kot enega izmed pogojev.

Mačica:
Me je prešinilo ime Gaiana. In razlaga imena pravi takole: The girl's name Gaiana \ga(ia)-na\ is a variant of Gaea (Greek), and the meaning of Gaiana is "the earth".
Zvok tega imena mi deluje zemeljsko, tukaj in zdaj.

In še numerološka analiza:
G + A + I + A + N + A =  3 + 1 + 1 + 1 + 5 + 1 = 12 = 3

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version