Author Topic: V 30. korakih do čudežev  (Read 62861 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Mačica

• Uporabnik
  • **
Re: V 30. korakih do čudežev
« Reply #135 on: March 23, 2009, 03:37:02 PM »
Regina, sem še jaz poslala mejl na tvoj naslov.  ;D Če pa zdaj ni šlo, pa ima Nena prav. ;)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #136 on: March 23, 2009, 03:37:26 PM »
Hehehehehe...kar izgovarjajte se punce ;)...ta dan je treba pogledat v preteklost, pa vam ni ravno do tega, a ne??? ;) :P :-*

;D ;D ;D
Mogoče imaš celo prav, ampak končno sem prišla tudi jaz do tega 6. dneva. Sicer z levo roko v desni žep okol ovinka, ampak uspelo je pa le.  ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #137 on: March 23, 2009, 03:38:32 PM »
Regina, sem še jaz poslala mejl na tvoj naslov.  ;D Če pa zdaj ni šlo, pa ima Nena prav. ;)

Hvala, Mačica. Zlate punce ste  :-*
Bom videla, koliko se jih bo nabralo do večera. Po moje bodo vsi naenkrat prišli  :D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Mačica

• Uporabnik
  • **
« Reply #138 on: March 23, 2009, 03:40:55 PM »
A je kak retrogradni planet, ali kaj?  ::)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #139 on: March 23, 2009, 03:42:03 PM »
Venera  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #140 on: March 23, 2009, 06:30:37 PM »
Jaz kot navadno za vami zaostajam. Sem pri prvem dnevu, ko se je takoj sprožila reakcija. V slovenskih razmerah i sin vsaj opomin, če ne ukor domov prinesel. Tu jo je odnesel bolje. Moral je med poukom domov in mi povedat kaj je zagrešil, kasneje je pa še učiteljica poklicala.  Kajpak ima kazen. Pobral sem pilote za satelitsko, za dvd, za apart s  60. filmi in seveda ne sme na računalnik.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Sandra_

• Novinec
  • *
« Reply #141 on: March 23, 2009, 09:06:40 PM »
Zopet eno vprašanje (neverjetno kako si človek želi,da bi mu uspelo ;) )
Jaz sem napisala 5 čudežev vendar sem se osredotočila samo na prva dva,ki sta meni
zelo pomembna in stalno okrog njih sitnarim  :D To pomeni,da za zadnje 3 čudeži ne bodo
delovali ali...?
lily

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #142 on: March 23, 2009, 09:43:51 PM »
Ta 6. dan mi je pa dal vetra. Najprej kolobocija z mailom, potem ko ga dobim, pa razturam preteklost mimogrede. Kar naenkrat me je zgrabilo in je šel cel kup neprijetnih spominov v koš, da se je kar kadilo. Delo, h kateremu sem se spravljala več kot 10 let.  ::) Pa če to ni čudež.  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #143 on: March 23, 2009, 10:16:55 PM »
Ta 6. dan mi je pa dal vetra. Najprej kolobocija z mailom, potem ko ga dobim, pa razturam preteklost mimogrede. Kar naenkrat me je zgrabilo in je šel cel kup neprijetnih spominov v koš, da se je kar kadilo. Delo, h kateremu sem se spravljala več kot 10 let.  ::) Pa če to ni čudež.  ;D

Hehehe Regina...zato si pa rabila očitno malce predpriprav, dokler je mail le prišle do tebe ;)
In to dejansko je čudež...pa še se bo kakšen našel v teh 24ih preostalih dneh ang: :-*
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #144 on: March 23, 2009, 11:01:23 PM »

Hehehe Regina...zato si pa rabila očitno malce predpriprav, dokler je mail le prišle do tebe ;)
In to dejansko je čudež...pa še se bo kakšen našel v teh 24ih preostalih dneh ang: :-*

Bo kar držalo, Nena. Na tako delo se je res treba pošteno pripravit, da o primernem dnevu, ko bi to lahko opravil brez kakšne sentimentalnosti, niti ne govorim. Niti omare  s cunjami se ne moreš kar tako lotiit  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #145 on: March 24, 2009, 10:11:59 AM »
Zopet eno vprašanje (neverjetno kako si človek želi,da bi mu uspelo ;) )
Jaz sem napisala 5 čudežev vendar sem se osredotočila samo na prva dva,ki sta meni
zelo pomembna in stalno okrog njih sitnarim  :D To pomeni,da za zadnje 3 čudeži ne bodo
delovali ali...?

Lily, jaz sem mnenja, da že s tem, ko zadevo napišeš privabljaš stvari v svoje življenje, ker daš vesolju jasno vedeti, kaj si želiš. S tem, ko izvajaš določene naloge pa brišeš okoli sebe vse blokade, ki so te do zdaj ovirale, da tega še nisi uresničila. Se bosta pač dva čudeža zgodila prej kot ostali trije.

:-* Gaja
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Mačica

• Uporabnik
  • **
« Reply #146 on: March 24, 2009, 10:50:51 AM »
Z menoj dela noro. Ne znam razložit. Bom, ko bo čas. ;D

Sicer pa mi je po''naključju'' prišla v roke knjiga Dr. Wayne W. Dyer: Resnično čarodejstvo. Vzela sem jo pred temi tedni s police v knjižnici samo zato, ker je Oprah v eni oddaji hvalila njegove knjige. Ko sem jo v petek začela brati, me je vrglo. Totalna podpora našemu projektu.

Toplo priporočam.  :-* :-* :-*

Offline Sandra_

• Novinec
  • *
« Reply #147 on: March 24, 2009, 11:50:42 AM »
Glede na to,da smo na začetku za sebe ne morem še trditi,da se kaj premika.Sem pa sama sebe končno prepričala in ugotovila kaj me blokira pri
ustvarjanju čudežev ali želja.Resnično upam na najboljše.Hvala za ta potisk,bolje brco  :D :D

Mačica,sem jo že rezervirala  ;)

lily

Offline Sandra_

• Novinec
  • *
« Reply #148 on: March 24, 2009, 11:54:35 AM »
Ne boste verjele kaj se mi je pravkar zgodilo ...Dobila sem informacije,ki se navezujejo na
prvi čudež.Kar na jok mi gre od veselja...
lily

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #149 on: March 24, 2009, 12:59:33 PM »
O super Lily  :)

jaz sem ozavestila svoje blokade in zdaj delam na sedanjosti, ampak tale preteklost in navade so ena velika nadloga. Le kako se tega znebit??
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/