Author Topic: V 30. korakih do čudežev  (Read 62920 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bilka

• Mojster
Re: V 30. korakih do čudežev
« Reply #195 on: April 05, 2009, 03:12:15 PM »
neska, poglej uro tvojega posta :D

Offline Rožica

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #196 on: April 05, 2009, 09:21:39 PM »
Pozdravljeni!

Spremljam vas že nekaj časa in danes je padla odločitev, da se registriram  :)!
Sicer me zanima več tem na forumu, ampak tile čudeži so me premamili prvi in kot berem, da marsikdo izmed sodelujočih zamuja oz. se naknadno priključi, me zanima ali se lahko tudi sama vključim šele zdaj sem ali je potrebno počakat na drug val čudežev  ;)?

Lep večer,

Rožica

Offline luana

• Uporabnik
  • **
« Reply #197 on: April 05, 2009, 09:50:39 PM »
Ojla, vsi!

Da dodam še svoje, eden mojih čudežev se je zgodil, že prve dni, drugi pa so bolj tako, upam da se še kaj zgodi da potrdim, ja še eden se počasi dogaja, je kar težko biti strpen včasih, ko ti nekaj manjka, veš da je nedosegljivo! (tudi če obravnavamo čudeže) moja bojazen se noče utišat, me kar opozarja na sebe, tudi če sem optimist, postala sem tudi bolj samozavestna!

by luana   :D :D ;)
Luana....

Če iščemo pot do ljubezni z razumom, je enako, kakor če bi iskali sonce s svetilko.
Dzelad ed Din RUMI

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #198 on: April 05, 2009, 10:29:01 PM »
Pozdravljeni!

Spremljam vas že nekaj časa in danes je padla odločitev, da se registriram  :)!
Sicer me zanima več tem na forumu, ampak tile čudeži so me premamili prvi in kot berem, da marsikdo izmed sodelujočih zamuja oz. se naknadno priključi, me zanima ali se lahko tudi sama vključim šele zdaj sem ali je potrebno počakat na drug val čudežev  ;)?

Lep večer, Rožica

Draga Rožica,

Ko ljudje govorijo, da so zadaj mislijo, da sicer prejemajo moje vsakodnevne mejle, vendar nimajo časa, da bi naredili domačo nalogo. Mislim, da bom potem, ko bo projekt zaključen vsakodnevna navodila obesila na moj forum, tako da bo dostopno vsem. Počakaj še deset dni.

:-* Gaja
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #199 on: April 05, 2009, 10:31:15 PM »
Ojla, vsi!

Da dodam še svoje, eden mojih čudežev se je zgodil, že prve dni, drugi pa so bolj tako, upam da se še kaj zgodi da potrdim, ja še eden se počasi dogaja, je kar težko biti strpen včasih, ko ti nekaj manjka, veš da je nedosegljivo! (tudi če obravnavamo čudeže) moja bojazen se noče utišat, me kar opozarja na sebe, tudi če sem optimist, postala sem tudi bolj samozavestna!

Draga Luana,

Če upaš, da se bodo tvoji čudeži uresničili, izražaš dvom. Do zdaj smo naredili že dovolj nalog, ki spodbujajo vero in zaupanje. Torej veš, da se bodo zgodili.  ;)

www.theta.si
DZK 519

Offline Rožica

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #200 on: April 06, 2009, 11:32:13 AM »
Prav, Gaja, se zelo veselim 11. dne  :). Hvala!

Offline strela

• Novinec
  • *
« Reply #201 on: April 09, 2009, 09:29:01 PM »

Rada bi povedala Gaja, da čudeži "delujejo" :D
Ampak kdo bi si mislil, da tele drobne misli, ki nam letajo po glavi lahko naredijo takšen kraval, ali pa toliko lepega. Pa je včasih štos samo v "niansah".

Je pa res, da sem se popolnoma prepustila  ( ne vem sicer kako mi to uspeva ) in pozorno prebiram naloge in čeprav jih ne pišem, jih v mislih dodobra obdelam.Si bom pa morala začet pisat, kaj vse se mi lepega dogaja, ker se kar dogaja....
Sem pa obenem zelo, zelo hvaležna za vse kar je že v mojem življenju in seveda za vse, kar prihaja.

Hvala Gaja :-*

ThetaHealing Practitioner™

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #202 on: April 09, 2009, 09:32:38 PM »
Prosim, Strela. Čudeži itak delujejo. ;) In kaj šele bo. ;D

www.theta.si
DZK 519

Offline Princes

• Mojster
« Reply #203 on: April 15, 2009, 08:18:08 AM »
Kako napredujete s čudeži?

Jaz sem začela bolj pozno, ker se mi je računalnik sesul, tako da sem zdaj na 19. dnevu..... meni ta program daje vero in moč ter globoko zaupanje v realizacijo začrtanega. Čutim in vem, da se dogaja. Kako pa vam?
« Last Edit: April 15, 2009, 08:20:48 AM by Princes »
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #204 on: April 15, 2009, 02:13:42 PM »
Dobila sem že take povratne informacije, da so se nekaterim že uresničili štirje od petih čudežev. Ljudje se res pozitivno spreminjajo skozi te naloge, zaradi česar sem res vesela.

www.theta.si
DZK 519

Offline duan

• Novinec
  • *
  • nothing here is required
« Reply #205 on: April 15, 2009, 02:56:51 PM »
Gaja,ravno berem navedene poste te rubrike in želim reči se pridruzujem Rožici...komaj čakam da nam pošlješ navodila oziroma obesiš na tvoj forum. Prosim, da nas obvestiš o tem.

Pripravljena sem na čudeže:)

Vnaprej se ti zahvaljujem in posiljam topel pozdrav iz Splita

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #206 on: April 15, 2009, 03:21:59 PM »
Pri meni se je začelo premikat okoli dveh od petih. Sem bila pa kar zahtevna s čudeži in zato bo verjetno trajalo malce dlje...
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #207 on: April 15, 2009, 04:31:28 PM »
Meni se je eden uresničil, drugi deloma, tretji niti ne, četrti in peti pa tudi še ne. Vendar so slednji zastavljeni tako, da potrebujejo dolgoročen proces, ne le en teden, ali mesec.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline luana

• Uporabnik
  • **
« Reply #208 on: April 15, 2009, 07:15:44 PM »
Ojla, vsi!

Draga Luana,

Če upaš, da se bodo tvoji čudeži uresničili, izražaš dvom. Do zdaj smo naredili že dovolj nalog, ki spodbujajo vero in zaupanje. Torej veš, da se bodo zgodili.  ;)

Ojla Gaja!
Sorry, šele danes videla, ja dvom gojim, samo za enega ker, so posebne želje, katere imajo poseben izid, ta pa .........
Saj sem omenila optimizem, verjamem in tudi želim si čudežev, dovolj je bilo omejevanja in počitka, naj se moje življenje končno odvija tako da bo tudi za mene super, da tudi moje želje dobijo svoj dom!
Bodite faj
by luana  :D :D
Luana....

Če iščemo pot do ljubezni z razumom, je enako, kakor če bi iskali sonce s svetilko.
Dzelad ed Din RUMI

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #209 on: April 15, 2009, 08:27:58 PM »
No, ko ste se že tako razpisali, pa tudi samo en dan nam še manjka do konca projekta, naj  še jaz malo razkrijem, kako je pri meni.  ;D

V enega od čudežev sem dobesedla padla. Z njim se ukvarjam že od kakšnega 7. ali 8. dne in se še sigurno bom kakšne 3 mesece, ampak če pomislim, da sem se k temu spravljala kar nekaj let...  ??? Boooomba. Zdaj gre kot namazano in... Zadetek v polno ;D

Tudi drugega sem imela že kar nekaj let v načrtu, pa očitno še ni dozorel. Zanj se bo morala pokazat kakšna zelo dobra priložnost, dobesedno pisana meni na kožo,  in verjamem, da se bo. Sicer verjetno res ne v 30. dneh, ampak prej ko slej... bo. ang:

Naslednja dva sta tako, tako... Ne tič, ne miš. Saj ne rečem, da dvomim, da se lahko uresničita, je pa res, da gre za proces, pa bo treba pokazat še malo vztrajnosti.  ;)

Skratka, jaz sem zadovoljna že sedaj, sčasoma pa se še sigurno pokaže kakšen rezultat.

Gaja, hvala za to spodbudo in hvala za ves tvoj trud.  :-*
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™