9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Predhodna tem, ki je vidna na http://www.nenavadno.com/forum/index.php/topic,971.0.html je dosegla že kar lepo število strani zato tule odpiram novo. Včeraj sem prosil, če bi se dalo s Theto nekako pospremiti našega člana Ivana in ste nekateri med vami ta predlog tudi lepo sprejeli. Sam nimam prakse z vodenjem in bi to rajši prepustil komu drugemu, vesel pa bi bil če bi se medsebojno sporazumeli kdo bi lahko prevzel vodenje za tovrstno Theto. Predlagam uro zvečer, najrajši kar danes ali pač po želji kakor se dogovorimo. Andres
Andres, jaz lahko vodim duo tja, kamor bi rada la, čeprav imam občutek, da bi glede na vajin odnos z Ivanom prav ti moral voditi nae thetkanje. Saj nima kaj zgreiti. Se pa strinjam za danes zvečer, ker imam čas. Sporoči, kaj meni.Gaja
Opažam, da je jutri celo bolje kot danes. Drži. Bomo jutri ob 22. uri, četudi nas bo čisto malo. Ta termin bom vstavil tudi v urnik. Andres