Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije

Saturn

<< < (22/73) > >>

sonck:
zdej bi mogla karta bit v mojem podpisu - ta drug link  ;)

Tea:
Mislim, da te službe ne bo dobil, če pa že, bo kratkega veka. Uran je namreč v kvadratu na Sonce in Luno in Jupitra, kot vladarja 6 hiše.

sonck:
Hvala Tea, da si si vzela čas :-* Je prišel iz razgovora zalo navdušen, pavi, da je bilo vse zelo sproščeno in da ga bodo prosili samo še za eno prezentacijo čez cca. 14 dni in na podlagi tega se bodo odločili...Bomo videli kako bo, je pa res, da s to službo bo on lahko začel šele čez cca. 4 mesece, namreč tako dolgi odpovedni rok ima v sedajšnji službi...

Tea:
No, jaz vsekakor upam, da bo vse drugače. Saj spremembe se kažejo, samo ne vem če so pametne. To se bosta že sama odločala. Vsekakor poročaj.

taja6:
Tea,

prosim te za pomoč. Čemu lahko pripišem zame sicer zelo neznačilen pesimizem oz. drastična nihanja razpoloženja ( včasih iz ure v uro  ???) ? Mislim, da se lahko predvsem svoji progresivni karti lahko zahvalim ( + T Saturnu in T Uranu ) zahvalim, da gre pri meni vse v preoblikovanje lastne osebnosti in odnosa do partnerstva. Torej, da je vse usmerjeno v smeri ljubezni, partnerstva  ;)

Sem kar pod to rubriko napisala, ker sklepam, da T Saturn že pridno stiska za vrat moj sicer optimističen sonček v 1. hiši in/ali še vpliva za nazaj na ASC  ::)  Potem mogoče Sonce v kvadratu na moje Sonce, morda T Saturn v kvadratu na mojo Luno...kdaj lahko pričakujem, da se zadeva, moje čustv. doživljanje umiri, stabilizira? Kje ti vidiš najpomembnejše pokazatelje v karti za to dogajanje? Očitno rabim eno lučko, ker moja zadnje čase bolj slabo sveti  ::)

Malce upam, da mi bo pomagal Jupiter v Kozorogu in pa da Pluton mi zna pretransformirati področje 5. hiše? Ne vem..,,

Hvala Tea...za kakršnkoli namig....seveda, ko boš imela,. čas, voljo in boš nazaj z bolniške  ;)  ;D

Taja

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version