Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije

Saturn

<< < (24/73) > >>

Tea:

--- Quote from: taja6 on December 06, 2007, 08:39:16 AM ---seveda, saj je tako lažje vse v eni karti  ;D sva pa na dobri poti, nama sporočajo angeli in stojijo ob strani Tea - si post oddala ob uri 07:07:33  ;D

--- End quote ---

Res lepo Taja. Ravnos edajle sem se ukvarjala prav z angelskimi kartami in si zapisovala njihova sporočila.

No pa poglejva, kaj vesolje ali angelčki sporočajo

Zdaj če gledava nekoliko na daljši rok bi se jaz najprej osredotočila na progresirane planete, ki govorijo o velikih notranjih spremembah, ki jih boš deležna v naslednjih dveh letih. Saj veš strah pred spremembami ustaljenega je v nas prisoten, pri Devicah pa še posebno, ker hočejo imeti vse pošlihtano.
Torej čutiš že približevanje P Venere na plutona /kar definitivno govori o spremembi v odnosu do partnerskega življenja, vrednot, tvoje lastne vrednosti itd......./ Vse skupaj itak v hiši vrednost /Venera/ z dispozitorjem, ki gre v progresijah počasi na Urana /P Merkur konjunkcija Uran/, kar povzroča notranjo stisko in napetost. Nihanje v razpoloženju in vedno dvojno dozo občutkov. Je vladar tvojega sončnega znamenja, vkleščena pa je tudi Devica v 1 hiši, torej sovladar tovjega AS.

No da si to P Venero čutila /odnosi, odnosi, odnosi/ je "kriv" t Jupiter v kvadratu nanjo. Zdaj jo sicer je že zapustil, dela pa kvadrat na P AS in bo delal še na P Merkur in ostalo...... saj veš sama. Res je da iz 5 hiše, vendar to skupaj s prehodom Plutona samo potrjuje tisto moje prvo pisanje. Spremenilo se bo mnogo od tega kako gledaš na svoje ljubezni, svojo individualnost v zvezah itd...... To bo kar cel proces, kajti moških ne boš več tako idealno videla, kot doslej /Neptun sektil Mars/

Uran ti je tudi že delal petšestin na P Sonce in najbrž je vmes ujel tudi P luno, boš pogledala, no tako bo spet februarja, ko se bo T Pluton dotaknil P MErkurja v kvadratu /totalna sprememba tvojega miselnega procesa, odnosa do sebe in okolja, zelo nemiren čas, notranja napetost itd....../ konec meseca pa Saturn v kvadrat na luno, ko se boš morala tudi ti spremeniti kot luna.

Tako da jaz mislim, da sicer Saturnovska tema je seveda vključena. Ampak Pluton bo v tej temi dosti bolj pomemben in aktualen.

Pazi na svoje zdravje.

Tea:
Sem pozabila dodati, da je tudi tvoja P Luna v Tehtnici, kar definitivno govori o tem, da si v obdobju sprememb ki se tičejo tvojega odnosa do ljubezni in ljubezenskih - partnerskih -  zvez. Seveda gre pri tem tudi za vse tvoje vrednote, ki jih imaš in kako jih deliš z drugimi, poleg tega pa najbolj pomembno, kako sebe vrednotiš v odnosu do drugih.

Srečno ;D

taja6:
Iz srca hvala Tea...moram se sedaj zakopati v množico podatkov, ki si jih navedla in preštudirati zadevo v detajle...ah ta devica  ;D

res je, kar si napisala - v roku leta in pol sem se osebnostno  zelo zelo spremenila - lahko rečem, da skoraj v popolno nasprotje, kar sem bila do tedaj. Vse v smislu čiščenja preteklih vzorcev in preoblikovanja ter oblikovanja novih vrednot ( 2. hiša ), mojega odnosa/vrednotenja do lastne zunanje in notranje podobe in partnerskega odnosa. Vse to se je sporžalo,razvijalo in spreminjalo seveda tudi preko zunanjih dogodkov, odnosov itd.. kot je to čisto normalno...lekcije.učenje-določeni ljudje, odnosi... Kolikor sem v preteklosti delovala predvsem po lastnih miselnih vzorcih, toliko bolj so sedaj pri meni v prednosti čustva...vem, da se še zdravijo in da je to še dolgotrajen proces  ;D Zanimivo mi je bilo, ko si omenila da se bo spremenilo še marsikaj  glede mojega pogleda na ljubezni in lastne individualnosti v zvezah...uff... nad tem sem bila že lani presenečena, kako drugače sem delovala v zvezi ( celo v dvojini sem pričela razmišljati  ;D )....

Mi lahko namigneš glede zdravja - sicer sem kar korenina in me zelo zelo redko kaj zmatra, a Saturn mi je že občasno nekaj bolečin v kosteh prizadejal ( pa še N Sonce je na 10 stopinji ) - verjetno je zaradi vseh teh sprememb, napetosti na udaru tudi moj imunski sistem/ psiha  ::) mogoče še kaj s strani Plutona, pa še Neptun je v moji solarni karti v 6. hiši  ::)

Še enkrat hvala Tea...bo še kar nekaj dela a ne  ;)

Taja

Tea:
Glede zdravja je pomembno to, da greš sedaj čimbolj zadevno skozi spremembe in se jim ne upiraš. Saj veš, da je potem tudi zdravstveno vse v redu. Predvsem pa sprosti svojo seksualnost, kot ti govori tudi venera v prihodu na plutona.

Tea:
Neverjetno Taja, kako se števila pojavljajo, kadar si v igri ti in tvoja vprašanja  ;D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version