Tudi pri meni je saturn zelo dejaven...
Imela bom saturnov povratek...in sicer čez 14 dni se bo T saturn prvič dotaknil natalnega, ki je v devici v 7. hiši na 20,35 stopinj. Drugič me čaka v februarju 09 in tretjič v avgustu 09. Da pa ne bi bilo prelahko, me takoj za tem čaka še kvadrat T saturna na moje natalno sonce, luno in venero in to vse skupaj konec avgusta, začetek septembra 09.
Za zdaj lahko povem to, da se več posvečam sebi...ker sem bila prej bolj malomarna sama do sebe...od septembra delam tibetantske vaje, vključena sem v projekt transformacije pri Neni

, berem knjige...Zakon privlačnosti imam na nočni omarici, tudi na gibanju sedaj več naredim...če ne drugače, grem na sprehod zvečer, tudi če grem sama...kar je bil zame vedno problem, da sem nekoga rabila imeti ob sebi...
Poznajo se tudi trenja na partnerskem odnosu...tudi zato, ker mojemu možu ravno tako T saturn kvadrira sonce in luno ( oba sva rojena ob mlaju, jaz v dvojčku in on v strelcu).
Kaj se bo iz tega razvilo še sama ne vem...vem pa da je dobro zame in za vse kar me čaka naprej v življenju

Vam poročam,
S