Author Topic: Saturn  (Read 106338 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
Re: Saturn
« Reply #180 on: November 03, 2008, 09:48:35 AM »
me prav zanima, kaj mi bo ušpičil prehod saturna preko mc....sicer je še 8° oddaljen.....ampak znajo lekcije prav hitro začet letet ;D

Moj prijatelj je hudo dobro napredoval v službi ob takem prehodu.
Saturnove lekcije so težke, samo če se upiraš  ;).

Lep dan!

Iza
napredovanja ziher ne bo...ker ni možno...
me pa daje že neki časa en tak močn nemir...da bi spremenila poklic...ne samo delovno okolje :)
neki novega, drugačnega bi počela..sam nimam pojma kaj ;D

No, lahko pa boš spremenila svoj status - iz samske v poročeno npr.  :P ;D ;D

hehe še res je, gnezdece bo že idealno  :D

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #181 on: November 11, 2008, 08:06:00 AM »
Saturna imam v solarcu v 5 hiši skupaj z Marsom v konjunkciji (razlike 4stop.),oba pa sta v konjunkciji z Jupitrom v Natalni karti,ki je v 12. hiši ??? ???
Težke naloge in preizkušnje (Saturn) oz. konflikti,boji (Mars)  v partnerstvu-5 hiša ??? Povezano tudi z otroci-5.hiša ??? ???
Kako lahko Jupiter tukaj pomaga in to v 12.hiši :P
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #182 on: November 11, 2008, 01:43:29 PM »
V sosednji temu tranziti v letu 2008 ste nekatere omenjale Saturna in njegov prehod čez razne točke, med drugim čez ASC. Morda tu zapišemo doživeto in s tem komu olajšamo določen čas življenja.

Glede na zgoraj zapisano temo sem nalašč poiskal kdaj je bil pri meni Saturn na ascendetu. Bilo je to 12.6.2007. Kot zanimivost velja, da je s tistim datumom tudi zaradi stranskih okoliščin še bolj začelo pokati med mano in bivšo ženo. Vse skupaj gre na škodo otrokom, danes  po letu in pol skoraj, pa je cela stvar zrela že za advokata. Seveda to vse ni zaradi Saturnovega prehoda čez ascendent, toda začetek konca zadnje runde Wrestlinga, je pravzaprav najboljši opis za to.

Andres 
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #183 on: November 11, 2008, 02:41:30 PM »
Andres,hvala za tvoja opažanja pri prehodu T Saturna čez tvoj ASC.
Vsekakor mislim,da ima ta prehod kar močan vpliv na posameznika.
Pri meni so se spremembe dogajale že pred prihodom T Saturna,ugotovitve le tega pa opazujem sedaj,pa mislim,da jih bom še bolj kasneje,saj niti še ni prišel točno na asc. Manjka še 4stopinje ::)
Zanimivo bi bilo slišati še kakšno mnenje oz. ugotovitev ::)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #184 on: November 11, 2008, 03:57:26 PM »
V sosednji temu tranziti v letu 2008 ste nekatere omenjale Saturna in njegov prehod čez razne točke, med drugim čez ASC. Morda tu zapišemo doživeto in s tem komu olajšamo določen čas življenja.

Glede na zgoraj zapisano temo sem nalašč poiskal kdaj je bil pri meni Saturn na ascendetu. Bilo je to 12.6.2007. Kot zanimivost velja, da je s tistim datumom tudi zaradi stranskih okoliščin še bolj začelo pokati med mano in bivšo ženo. Vse skupaj gre na škodo otrokom, danes  po letu in pol skoraj, pa je cela stvar zrela že za advokata. Seveda to vse ni zaradi Saturnovega prehoda čez ascendent, toda začetek konca zadnje runde Wrestlinga, je pravzaprav najboljši opis za to.

Andres 

Seveda T Saturn ne samo da zdrma posameznika, pač pa v veliki meri vpliva na odnos s partnerjem.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #185 on: November 11, 2008, 08:55:54 PM »

Seveda T Saturn ne samo da zdrma posameznika, pač pa v veliki meri vpliva na odnos s partnerjem.

Hihi, jaz sem ravno PREŽIVELA prvo (prvi prehod - do avgusta bo še 2x kriza) opozicijo T Saturna na Sonce - ne bi prav podrobno poročala, bi rajši kar pozabila  ;D

Lep dan!

Iza
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor

Offline sonck

• Uporabnik
  • **
« Reply #186 on: November 12, 2008, 08:47:59 AM »
Tudi pri meni je saturn zelo dejaven...
Imela bom saturnov povratek...in sicer čez 14 dni se bo T saturn prvič dotaknil natalnega, ki je v devici v 7. hiši na 20,35 stopinj. Drugič me čaka v februarju 09 in tretjič v avgustu 09. Da pa ne bi bilo prelahko, me takoj za tem čaka še kvadrat T saturna na moje natalno sonce, luno in venero in to vse skupaj konec avgusta, začetek septembra 09.
Za zdaj lahko povem to, da se več posvečam sebi...ker sem bila prej bolj malomarna sama do sebe...od septembra delam tibetantske vaje, vključena sem v projekt transformacije pri Neni  :-*, berem knjige...Zakon privlačnosti imam na nočni omarici, tudi na gibanju sedaj več naredim...če ne drugače, grem na sprehod zvečer, tudi če grem sama...kar je bil zame vedno problem, da sem nekoga rabila imeti ob sebi...
Poznajo se tudi trenja na partnerskem odnosu...tudi zato, ker mojemu možu ravno tako T saturn kvadrira sonce in luno ( oba sva rojena ob mlaju, jaz v dvojčku in on v strelcu).
Kaj se bo iz tega razvilo še sama ne vem...vem pa da je dobro zame in za vse kar me čaka naprej v življenju  ;)

Vam poročam,

S

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #187 on: November 12, 2008, 09:18:06 AM »
Imela bom saturnov povratek...in sicer čez 14 dni se bo T saturn prvič dotaknil natalnega, ki je v devici v 7. hiši na 20,35 stopinj. Drugič me čaka v februarju 09 in tretjič v avgustu 09. Da pa ne bi bilo prelahko, me takoj za tem čaka še kvadrat T saturna na moje natalno sonce, luno in venero in to vse skupaj konec avgusta, začetek septembra 09.
Za zdaj lahko povem to, da se več posvečam sebi...ker sem bila prej bolj malomarna sama do sebe...od septembra delam tibetantske vaje, vključena sem v projekt transformacije pri Neni  :-*, berem knjige...Zakon privlačnosti imam na nočni omarici, tudi na gibanju sedaj več naredim...če ne drugače, grem na sprehod zvečer, tudi če grem sama...kar je bil zame vedno problem, da sem nekoga rabila imeti ob sebi...
Poznajo se tudi trenja na partnerskem odnosu...tudi zato, ker mojemu možu ravno tako T saturn kvadrira sonce in luno ( oba sva rojena ob mlaju, jaz v dvojčku in on v strelcu).
Kaj se bo iz tega razvilo še sama ne vem...vem pa da je dobro zame in za vse kar me čaka naprej v življenju  ;)

Vam poročam,

S

Kako rada kaj takega preberem. Veliko lažje prebrodimo take napetosne aspekte, če se zavemo, da nas pravzaprav samo spodbudijo, da smo do sebe bolj pozorni, da začnemo počet tiste stvari, ki nam koristijo in so naša življenjska pot.

Čestitke Sončk

ang:
www.Astro-Star.net

Offline sonck

• Uporabnik
  • **
« Reply #188 on: November 12, 2008, 09:25:58 AM »
Hvala Tea,

res tako čutim...in hvala za tvojo čestitko, zame pomeni še dodaten zagon  :)

Lp, S

Offline Lunca

• Uporabnik
  • **
« Reply #189 on: November 12, 2008, 01:41:12 PM »
Imela bom saturnov povratek...in sicer čez 14 dni se bo T saturn prvič dotaknil natalnega, ki je v devici v 7. hiši na 20,35 stopinj. Drugič me čaka v februarju 09 in tretjič v avgustu 09. Da pa ne bi bilo

Vam poročam,

Naj še kdo reče, da je golo naključje, da pridemo določeni ljudje skupaj, ker nam potem tranziti istočasno preverjajo naše kvalitete??

S

Offline mavrica

• Uporabnik
  • **
« Reply #190 on: November 17, 2008, 09:26:44 AM »
jp Lunca, isti ptiči skupaj letajo, mar ne...

Pravkar preživela prvi prehod saturna čez ASC (v soboto), uran na oni strani pa še vedno hodi v rikverc (orbis ene stopinje), jupiter v družbi z venero prihaja na svojo natalno pozicijo, da o neptunu blizu sonca in trigonu plutona na luno ne govorim...verjetno bom komaj čez čas dojela, kaj je to pomenilo za mene...zaenkrat samo vem, da se dobro počutim in da se spreminja moj odnos do okolja...na nek način se prebujam in iza knjig in internetnih člankov spet kukam v svet...  
...človek ni le skupek celic svojega telesa, ampak odsev svojih misli...      M. Kojc

DZK število - 656

Offline Mystica

• Uporabnik
  • **
« Reply #191 on: November 26, 2008, 09:45:47 AM »
Še moje Saturnove lekcije ... :)

V solarcu ga imam v 4. hiši v Devici. Letos imam od septembra Saturnov povratek ... mislim, da bom maja dobila še zadnjo lekcijo, ko se bo še enkrat dotaknil natalnega Saturna.

Saturna mam v natalu sicer zelo lepo aspektiranega - trigon s Soncem (8.hiša) in trigon z Marsom (8. hiša).

Imam občutek dušenja in nemoči v tem času.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #192 on: December 02, 2008, 02:44:48 PM »
Saturnove lekcije so že za tabo. Saturn se v tranzitu ne vrne več na tvojega natalnega
www.Astro-Star.net

Offline Mystica

• Uporabnik
  • **
« Reply #193 on: December 03, 2008, 08:30:25 PM »
Saturnove lekcije so že za tabo. Saturn se v tranzitu ne vrne več na tvojega natalnega
V bistvu mi je astrolog Bern rekel, da se ... oziroma, da bo naredil še eno konjunkcijo, ne spomnim se zdaj točno kdaj.

Sicer mi pa ni jasno kaj je tisto, kar me zdaj tako premetava, razen: Saturn square Ascendant  >:(

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #194 on: December 04, 2008, 07:22:35 AM »
Mogoče pa P luna na kironu
www.Astro-Star.net