Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije

Saturn

<< < (37/73) > >>

taja6:

--- Quote from: Tea on November 03, 2008, 08:34:22 AM ---
--- Quote from: klarus on November 03, 2008, 07:31:44 AM ---
--- Quote from: Iza on October 05, 2008, 05:47:05 PM ---
--- Quote from: klarus on September 28, 2008, 09:26:43 AM ---me prav zanima, kaj mi bo ušpičil prehod saturna preko mc....sicer je še 8° oddaljen.....ampak znajo lekcije prav hitro začet letet ;D

--- End quote ---

Moj prijatelj je hudo dobro napredoval v službi ob takem prehodu.
Saturnove lekcije so težke, samo če se upiraš  ;).

Lep dan!

Iza

--- End quote ---
napredovanja ziher ne bo...ker ni možno...
me pa daje že neki časa en tak močn nemir...da bi spremenila poklic...ne samo delovno okolje :)
neki novega, drugačnega bi počela..sam nimam pojma kaj ;D

--- End quote ---

No, lahko pa boš spremenila svoj status - iz samske v poročeno npr.  :P ;D ;D

--- End quote ---

hehe še res je, gnezdece bo že idealno  :D

sanjalka:
Saturna imam v solarcu v 5 hiši skupaj z Marsom v konjunkciji (razlike 4stop.),oba pa sta v konjunkciji z Jupitrom v Natalni karti,ki je v 12. hiši ??? ???
Težke naloge in preizkušnje (Saturn) oz. konflikti,boji (Mars)  v partnerstvu-5 hiša ??? Povezano tudi z otroci-5.hiša ??? ???
Kako lahko Jupiter tukaj pomaga in to v 12.hiši :P

Andres:
V sosednji temu tranziti v letu 2008 ste nekatere omenjale Saturna in njegov prehod čez razne točke, med drugim čez ASC. Morda tu zapišemo doživeto in s tem komu olajšamo določen čas življenja.

Glede na zgoraj zapisano temo sem nalašč poiskal kdaj je bil pri meni Saturn na ascendetu. Bilo je to 12.6.2007. Kot zanimivost velja, da je s tistim datumom tudi zaradi stranskih okoliščin še bolj začelo pokati med mano in bivšo ženo. Vse skupaj gre na škodo otrokom, danes  po letu in pol skoraj, pa je cela stvar zrela že za advokata. Seveda to vse ni zaradi Saturnovega prehoda čez ascendent, toda začetek konca zadnje runde Wrestlinga, je pravzaprav najboljši opis za to.

Andres 

sanjalka:
Andres,hvala za tvoja opažanja pri prehodu T Saturna čez tvoj ASC.
Vsekakor mislim,da ima ta prehod kar močan vpliv na posameznika.
Pri meni so se spremembe dogajale že pred prihodom T Saturna,ugotovitve le tega pa opazujem sedaj,pa mislim,da jih bom še bolj kasneje,saj niti še ni prišel točno na asc. Manjka še 4stopinje ::)
Zanimivo bi bilo slišati še kakšno mnenje oz. ugotovitev ::)

Tea:

--- Quote from: Andres on November 11, 2008, 01:43:29 PM ---V sosednji temu tranziti v letu 2008 ste nekatere omenjale Saturna in njegov prehod čez razne točke, med drugim čez ASC. Morda tu zapišemo doživeto in s tem komu olajšamo določen čas življenja.

Glede na zgoraj zapisano temo sem nalašč poiskal kdaj je bil pri meni Saturn na ascendetu. Bilo je to 12.6.2007. Kot zanimivost velja, da je s tistim datumom tudi zaradi stranskih okoliščin še bolj začelo pokati med mano in bivšo ženo. Vse skupaj gre na škodo otrokom, danes  po letu in pol skoraj, pa je cela stvar zrela že za advokata. Seveda to vse ni zaradi Saturnovega prehoda čez ascendent, toda začetek konca zadnje runde Wrestlinga, je pravzaprav najboljši opis za to.

Andres 

--- End quote ---

Seveda T Saturn ne samo da zdrma posameznika, pač pa v veliki meri vpliva na odnos s partnerjem.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version