Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije

Saturn

<< < (10/73) > >>

Tea:
To že Taja. Vendar je kot vsak drug planet, tudi Venera lahko gledana iz več nivojev.
Pomeni tudi denar, pomeni tudi tebe kot mlado žensko itd....

taja6:
Tea, zanima me tole; napisala si naslednje.." .Poleg tega je venera retrogradna in se obrača tik preden bi imela Venerin povratek. Hm zanimivo. " Venerinega povratka ne poznam - ali je tu mišljeno to, da je Venerin povratek, ko stopi venera v znak...morda na stopinjo, kjer imaš N Venero? Kako bi to znalo delovati...tale tvoj komentar hm zanimivo me bega ::) ;)

Hvala Taja :D

Lunca:

--- Quote from: taja6 on April 13, 2007, 09:04:17 AM ---Tea, zanima me tole; napisala si naslednje.." .Poleg tega je venera retrogradna in se obrača tik preden bi imela Venerin povratek. Hm zanimivo. " Venerinega povratka ne poznam - ali je tu mišljeno to, da je Venerin povratek, ko stopi venera v znak...morda na stopinjo, kjer imaš N Venero? Kako bi to znalo delovati...tale tvoj komentar hm zanimivo me bega ::) ;)

Tvoja venera v levu na levji peti stopinji že pove veliko, sploh, če gledamo tranzit saturna preko nje pred časom in takrat se je verjetno ta venera precej ohladila, oz. prekinila razmerje. Je pa res, da venera v 12 hiši večkrat lahko kaže na kakšno prepovedano, bolj skrito ljubezen. ;)Opazuj, kako tranzit venera pri tebi deluje. Npr. zdaj tranzitna pleše okrog natalne lune in v lepem sekstilu z natalno venero. Lahko bi se to nanašalo na prijetne občutke v službi, preko službe, mogoče samo zasanjana ljubezenska čustva, bolj ponotranjena.

Sprašuješ za tisti avgustovski tranzit saturna na ASC. Mislim, da se ga nimaš kaj bati, kajti po moje, si se precej navadila na saturnovo disciplino v času, ko ti je poplesaval kar nekaj časa po 12 hiši in ti precej čistil tvojo  podzavest. Bolj bodi pozorna na junijski kvadrat nemirnega urana z marsom, podoben aspekt se ponovi spet marca 2008.

--- End quote ---

taja6:
Hvala Lunca za tvoje pojasnilo, ja tale Saturn me kar nekaj časa že dresira...na ta junijski aspekt marsa in urana si me že opozorila - je to tudi opozorilo naj pazim na kakšne poškodbe v zvezi z elektriko, mogoče ognjem?

LP, Taja :D

taja6:
Tea,
v četrtek 19.4. prične T Saturn spet svojo pot direktno - ali se je že ustavil, preden štarta naprej? Mi lahko poveš, kateri dan se je ustavil oz. kdaj se bo, preden se bo zagnal naprej? Rada bi namreč opazovala vpliv?

Hvala ti za odgovor,
Taja :D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version