Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije

Saturn

<< < (14/73) > >>

Lunca:

--- Quote from: Helena on May 30, 2007, 11:06:51 AM ---
--- Quote from: Lunca on May 30, 2007, 10:05:09 AM --- :o Moj partner ima precej blizu konjukcijo T saturna z uranom v 12 hiši v opoziciji z natalno luno. Teja in Helena, a bo to težavno za prežvečit?

--- End quote ---

Odvisno. Če ga boš silila, da te obročka, mu najbrž ne bo ravno zneslo.   :D
Če njegovo luno ti predstavljaš, se mi zdi, da bo bolj kot njega tebe dajalo...  ;D

--- End quote ---

Hja, očitno res, mogoče pa luno predstavlja tudi mama. Njegova mama je vodnar in natalna luna v vodnarju, bi lahko blo vezano tudi zanjo. Obročkat pa jest nobenga ne silim, ker sem sama precej vodnarske sorte. ;D

Lisbona:
T saturn je trenutno v opoziciji z mojim N marsom (ta aspekt bo trajal do konca avgusta) ::)

Ali mogoče zato trenutno nimam nobene želje po partnerstvu,po moških...Čisto vseeno mi je ali so ali jih ni... ;D

Čudna sem.....

Pa še ta T uran na mojem soncu in T kiron na mojem ASc-dentu.... :-\

Lisbona:

--- Quote from: Helena on June 23, 2007, 12:53:19 PM ---
--- Quote from: Lisbona on June 23, 2007, 11:36:24 AM ---T saturn je trenutno v opoziciji z mojim N marsom (ta aspekt bo trajal do konca avgusta) ::)

--- End quote ---

Ta aspekt ti je v teh dneh aktualen in bo konec junija mimo, kajti Saturn ima zdaj brzino. To ni nič dramatičnega, vsako tvoje dejanje naleti na bodisi neodobravanje, hlad ali indiferentnost s strani drugih. Po domače. Če nekaj narediš, za svoje dejanje nisi pohvaljena. To pa vpliva na tvojo samozavest. Po drugi strani ti bo delal trigon na Venero. Prav mogoče je, da se kakšna novo začeta zveza v juliju obdrži dlje časa, kakšno nenadno novo poznanstvo se ti lahko sproži preko tranzita Urana na Sonce. To je prav luštkan aspekt, čemu jamranje?...  :o

Kako dolgo pa bo delal T saturn trigon na mojo N venero???

Sj ta konjukcija med T uranom in N soncem bo trajala zelo dolgo...se mi zdi tja do leta 2009 nekje... ???Upam,da bom v tem času spoznala dost zanimivih oseb..Sj nekoga sem že..vbistvu... 8) Sam sem ga že tudi izgubila..s svojo nepremišljeno komunikacijo...zgleda... :'(

--- Quote from: Lisbona on June 23, 2007, 11:36:24 AM ---
Ali mogoče zato trenutno nimam nobene želje po partnerstvu,po moških...Čisto vseeno mi je ali so ali jih ni... ;D
Čudna sem.....

--- End quote ---

Naredi kaj za to, da ne boš.  ;D

Ko bom pravega moškega spoznala ali srečala ...potem se bo vse spremenilo..Zdj pa naj bo tako kot je.. ;)

--- End quote ---

Lisbona:
Hvala Helena.

Čisto prav imaš... :)
"Če ne nosiš sreče v sebi,jo zaman iščeš v drugih..."

Lisbona:
Helena..a si še tolk dobra in mi napišeš kako dolgo bo T saturn tvoru trigon z mojo N venero??

Hvala.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version