Author Topic: MANJŠINE  (Read 30848 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline lipicanka

• Novinec
  • *
  • zivljenje je preprosto
Re: MANJŠINE
« Reply #60 on: November 26, 2006, 08:27:52 PM »
 ;)
ne skrivaj se za kalupi,sprejmizivljenje tako kot je ,ne skusajbiti nekdo ki nisi,predvsem neigraj.....bodi kar si,in ljubezen bo sledila sama od sebe

Offline Anima

• Uporabnik
  • **
  • nevarnost je povezana s količino energije
« Reply #61 on: November 26, 2006, 10:53:57 PM »
se nam bliza konec?

To pa menda ja ne. Nismo še vseh grehov odslužili in vseh dolgov poravnali.  8)

Čudna so pota Gospodova!

Offline laomin

• Uporabnik
  • **
« Reply #62 on: November 29, 2006, 12:25:06 PM »
  Ne vem koliko ima Gospod zraven,sem se pa zamislil nad včerajšnim izidom glasovanja v  Piramidi,da je izvisela mlada intelektualna kulturana delavka. "

Da nismo mal prehitro "vkorakal" v  EU. Na srečo je blo le okrog 40 000glasov.Je še malo upanja.!

Offline Anima

• Uporabnik
  • **
« Reply #63 on: November 29, 2006, 05:20:02 PM »
Laomin verjemi mi,da Piramida nima prav nobene zveze z EU.
Tudi mladi intelektualci znajo občasno presenetiti.
Nad izidom sploh nisem presenečena.Zanje je povedal mož.Osebno teh 'traparij'
ne gledam.

Ne sekiraj se!

Offline Princes

• Mojster
« Reply #64 on: November 29, 2006, 05:50:20 PM »
Na žalost včeraj se ni "zgodila traparija" ampak eno veliko razočaranje za celo Slovenijo. Kot je bilo iz glasovanja razbrati, bi kar 70 % glasujočih tako ali drugače počistili to ljubo domovino z "za zdaj" Romi, potem pa ne vem še s kom. Žalostno je bilo, če gledamo širši pomen vsega povedanega in videnega.

Mislim, da je čas za strpnost in predvsem razumevanje vseh, ki si nismo enaki in tudi enako ne mislimo in delamo. Razlike nas zbližujejo.

Imejmo se radi, saj nas je premalo.
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Anima

• Uporabnik
  • **
« Reply #65 on: November 29, 2006, 06:12:08 PM »
Oprosti Princes vendar postaviti v neko oddajo predsednika vladne stranke ,igralko in Strojanove je navadno sprenevedanje.
Se ve,da smo,trenutno je pač tako,do Strojanovih nastrojeni .To  čivkajo vrabci in je nehigienično ponavljati na netu.
Kaj ko bi TV malo počakala s svojo oddajo in nam,ko bodo strasti
umirjene,probala oddajo prikazati.
Kdo pa naj bi prišel za Romi?
Še tole:Ne mečem vseh Romov v isti koš.So Romi in se dogajajo Strojanovi.

V primeru,da nas razlike zbližujejo in tole ni samo neka besedna  farsa,
me samo zanima kako,da si nismo bliže.

'Vsak po svoje Boga moli',bi rekli naši j.bratje,Strojanovi to pač konkretizirajo.

Kaj pa tisto:'Če te nekdo udari po enemi licu,nastavi še drugega'.
(nekak mi ni všeč)

LP

Offline Anima

• Uporabnik
  • **

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #67 on: November 30, 2006, 08:21:49 AM »
Jaz pa mislim, da nas lahko skrbi ...  Tile dogodki kažejo, da je hudo nekaj narobe.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline laomin

• Uporabnik
  • **
« Reply #68 on: November 30, 2006, 12:55:04 PM »

Ostjam pri vsem povedanem. Sem enkrat predlagal ,da bi g.prof. Godina kaj napisala,no sedaj vse lahko pazljivo poslušamo. Sami izjemni gosti.

Tudi naučimo se lahko kaj,če le želimo.

Omizje;

http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mod=rplayer

Jaz sem  za .

Pripis;  R K C  pa tiho ,ko crkvena miš.

Offline Travica

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #69 on: November 30, 2006, 01:56:11 PM »
Strasti se po moje ne bi tako nesluteno razvnele, če tega ne bi podpihovali novinarji, in to kjer le morejo. Takšne oddaje so včasih najbolj podobne boks ringu. Enako je bilo na POP TV, ko so obravnavali alternativno zdravilstvo.  Kaj je bilo Slaku potrebno povabiti od zdravnikov res največjega sovražnika alternative? Normalno, da taki ljudje s svojimi izjavami samo podžigajo strasti, zato teh oddaj že dolgo sploh več ne spremljam. Nisem rasno nestrpna, nihče me ne moti, dokler se drži  nekih pravil, če se jih moram tudi jaz. Če pa mene pri prečkanju ceste začopati policist in mi zakasira kazen, me pa hudo razkuri, potem ko zvem, da imajo Strojani na grbi toliko kriminalnih dejanj, pa jih policija pusti pri miru.  Žal pa je tudi res, da živimo pač v informacijski dobi, ko se informacije hitro širijo,  za vsak dogodek zveš skoraj v trenutku in ni časa, da bi prespal, premislil in potem ukrepal. Na ta račun pa služijo časopisi, TV, pa verjetno tudi politične točke … sedaj zaradi Evrope. Sem radovedna, če bi tudi Evropa tako ujčkala Strojane, kot bi jih naj mi.

Offline laomin

• Uporabnik
  • **
« Reply #70 on: November 30, 2006, 05:04:05 PM »
  Zato je dobro poslušat te  zdravorazumske ljudi,mal po sebi iti,se kaj strinjat pa kaj tudi ne.

Rezultat nakoncu bo , da ne gre za To družino.Je pa povod. Samo vedno mora bit en povod.

Offline Anima

• Uporabnik
  • **
« Reply #71 on: November 30, 2006, 07:13:52 PM »
Strasti se po moje ne bi tako nesluteno razvnele, če tega ne bi podpihovali novinarji, in to kjer le morejo. Takšne oddaje so včasih najbolj podobne boks ringu. Enako je bilo na POP TV, ko so obravnavali alternativno zdravilstvo.  Kaj je bilo Slaku potrebno povabiti od zdravnikov res največjega sovražnika alternative? Normalno, da taki ljudje s svojimi izjavami samo podžigajo strasti, zato teh oddaj že dolgo sploh več ne spremljam. Nisem rasno nestrpna, nihče me ne moti, dokler se drži  nekih pravil, če se jih moram tudi jaz. Če pa mene pri prečkanju ceste začopati policist in mi zakasira kazen, me pa hudo razkuri, potem ko zvem, da imajo Strojani na grbi toliko kriminalnih dejanj, pa jih policija pusti pri miru.  Žal pa je tudi res, da živimo pač v informacijski dobi, ko se informacije hitro širijo,  za vsak dogodek zveš skoraj v trenutku in ni časa, da bi prespal, premislil in potem ukrepal. Na ta račun pa služijo časopisi, TV, pa verjetno tudi politične točke … sedaj zaradi Evrope. Sem radovedna, če bi tudi Evropa tako ujčkala Strojane, kot bi jih naj mi.

pojma nimaš, kako zelo se strinjam z napisanim.

Offline lordwolf

• Uporabnik
  • **
    • homepage
« Reply #72 on: December 27, 2006, 11:04:28 AM »
Imejmo se radi, saj nas je premalo.

6 miljard je ABSOLUTNO preveč. Imejmo se radi, vsekakor, vendar ali odgovarjamo vsi ali nihče.
Naša družba je postavila pravila, ki naj bi se jih VSI držali, da bi nam bilo VSEM lepše.  Zdaj so ta "pravila" postavljena pod vprašaj, to pa zato, ker so se z leti toliko "spreminjala in prilagajala", da z izvirnim načelom pravice nima več kaj skupnega.
To lahko pripelje do samo ene stvari in to je kolaps. Zdaj pa je na vas da se odločite. Kot sem že pisal, odločitve in posledice bomo morali prevzeti nase. Politiki so preveč neumni da bi reševali tako kompleksne težave. Tam so se zagrebli iz pohlepa ne pa iz želje po pomoči "bogemu narodu", ki se obnaša kot razvajen otrok.
Ko bo napočil čas, da se bomo morali odločati, kaj bomo počeli sami s sabo, se bo pokazalo kje je svet. Upam, da se bodo ljudje spametovali.
Namreč, ko je bil shod fašistov v trstu, je bilo na ulici enih 200 ljudi. TV je pokazala "gnečo" in ustvarjala paniko in vsi so mislili, da je sleherni taljan fašist. V Trstu živi 200.000 ljudi, ki večinoma fašiste sovražijo. Nihče jih ni vprašal za mnenje. Vendar, slišalo se je lajanje 200-tih bedakov, 198.000 kulturnih ljudi, ki jih tako zaostale mentalitete ne zanimajo ni bilo slišat lajat. Ker so pač kulturni! To pa še ne pomeni, da jih ni!!!

Tako je v vsemu! Slišali smo lajat zdravnika, ki je proti "alternativi", medtem ko je en kup zdravnikov zelo zainteresiranih v ta področja, samo tega se ne sme govoriti!!! Vendar "javno mnenje" misli (tisti razvajeni otroci imenovani ljudstvo, v katere spadamo tudi MI!!!) da so vsi doktorji nastrojeni proti!

Nauk vsega tega?
Razmišljajte s svojo glavo in ne berite časopisov in ne glejte dnevnikov!!!
« Last Edit: December 27, 2006, 11:06:35 AM by lordwolf »
spremeni sebe in boš druga oseba. Očisti svoje smeti in boš to kar si.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #73 on: January 03, 2007, 09:48:40 AM »

;D

Lord ... lažje je preživeti v čredi  ;D
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline lordwolf

• Uporabnik
  • **
    • homepage
« Reply #74 on: January 03, 2007, 10:17:49 PM »

;D

Lord ... lažje je preživeti v čredi  ;D

Točno to, čreda daje občutek varnosti! Nevarnost pa je samo znotraj črede....
spremeni sebe in boš druga oseba. Očisti svoje smeti in boš to kar si.