777 - izjemno pozitiven znak, lahko pričakuješ še več "čudežev", nadaljuj z dobrimi deli, tvoje želje se uresničujejo
No nekje sem zasledila tole številko. Sami dobri znaki.
Me pa nekaj zanima. Če je recimo ponavljajoča številka na receptu iz lekarne, se lahko potem pričakuje hitro ozdravitev? Ali pa kaj podobnega, študiram primere pa se nič pametnega ne spomnem. Pravzaprav tako: če se številka pojavi na nekem mestu, ali je lahko povezana s tem področjem ali ni nujno? Čisto sem zakomplicirala :-[.
lp
T.
Tejka
jaz na te kombinacije številk nisem gledala s tega zornega kota kot ti, lahko pa, da deluje tudi tako.
Vedno ko sem o neki zadevi razmišljala in prosila angele, naj mi jo pomagajo razumeti ali razrešiti oz. pokazati v katero smer se bo odvijala sem potem čez nekaj časa (včasih le minuta ali dve, pol ure) zagledala nek tak znak, kot npr. številke 777 na receptu, meni bi to pomenilo pozitivno potrditev na vprašanje, ki sem ga zastavila.
Kar se nekega mesta tiče se pa potem vprašaj dodatno, saj vedno dobivaš odgovore enega po enega, kot zastavljaš vprašanja.
Npr. če vprašaš ali je zate sploh v redu, da greš na nek kraj o katerem dvomiš bi bilo prvo. Pa potem prosi angele za pomoč in bodi pozorna na znake, lahko pa da ne bodo znaki ampak kakšna druga obklika "sporočila". Če pa dobro dojemaš te znake bodo pa angeli pač tako komunicirali s tabo.
Če ti samo eno vprašanje/odgovor ni dovolj potem pač sprašuj dalje. Ne pa vseh dilem na enkrat, ker odgovor dobiš eden naenkrat potem pa ne veš na kaj se nanaša.
No tudi moj odgovor vidim ni najbolj enostaven, upam, da je vsaj razumljiv.