Author Topic: Duhec v Kranju  (Read 20904 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Re: Duhec v Kranju
« Reply #15 on: November 18, 2006, 08:50:46 PM »
Ivan.   Se zelo strinjam z vami, toda vedno znova se mi poraja isto vprašanje. Na nekaterih fotografijah, barvnih, črnobelih, starih ali novih, so vidni v ozadju duhovi. Eno takih mi je pred nekaj leti poslala celo obiskovalka našega foruma.  Glede identičnosti konkretno videa na Laborah v Kranju bi pa to lahko zanikal ali potrdil le tisti, ki je snemal.   

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #16 on: November 18, 2006, 08:52:34 PM »
In še to. Eden od obiskovalcev nenavadno.com mi je že dolgo tega  napisal, da je od tam oziroma iz Stražišča pred mnogimi leti videl NLP.  Morda lahko odkrivamo drugače.  Bržkone se drugo kot nam dovoljujejo oči vidi le iz določenih lokacij. In zato pač večina nikoli ne vidi duhov, kaj šele NLP.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Ivan

• Novinec
  • *
« Reply #17 on: November 19, 2006, 01:56:45 PM »
NLP – ji
Neznanu leteči predmeti so postali in poostajajo predmet širšega zanimanja prebivalcev. Zato
so  pod okriljem zračnih sil ZDA ustanvili skupino znaanstvenikov  (inžinirji,meteroologi,fiziki in astronomu) prišli do spoznanja,da je 90% vseh videnj NLP mmogoče razložiti na način:
Planeti,meteorji,oblaki,letala,ptice,baloni in drugo.Zelo majhen delež najbolj zanesljivih NLP poročil  pa kaže na nedvoumno prisotnost zunaj zemeljskih bitij.
No to navajam  kot primer videnja duhca na Planini  pri Kranju..

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #18 on: November 19, 2006, 02:54:16 PM »
Obveščen sem, da je policija v Kranju ogradila tisto mesto kjer seje duhec kazal.  Kazen je bojda  40.000 sit za tiste ki prekoračijo mejo.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline sonck

• Uporabnik
  • **
« Reply #19 on: November 20, 2006, 10:37:54 AM »
 ;)

Jaz sem iz Kranja in tam kjer je ta gostilna, to je v bližini Remonta v KR, dela tudi moj prijatelj. Tam se zbira tudi po 100 ljudi od 23h ure naprej in bulijo v tisto gugalnico. Prihajajo iz Celja, Maribora ipd. Družina, ki živi v tej hiši, imajo tudi gostilno, nima nobenega miru. Gugalnico z vsem ogrodjem so odstranili, ljudje pa še kar čepijo tam. Sedaj so ogradili tisti dovoz in upam, da bo družina imela vsaj malo miru.
Jaz mislim, da ni nič res, kup enih zgodb je prišlo na dan...ljudje pa kar verjamejo.
Naj bi bilo ta ali naslednji torek na preverjeno tole o namišljenem "Duhcu"...

Offline laomin

• Uporabnik
  • **
« Reply #20 on: November 21, 2006, 04:39:30 PM »

Glede na knjigo o sinhroniteti in drugega alternativnrga gradiva,so te zadeve ,če se izkaže za potrjeno ,kot neke vrste poseg drugih dimenzij,da se ljudje  bolj osredotočimo  na medsebojne odnose. Glej,ga vraga,saj imamo kar nekaj opravkiov s  seboj.  Ljudje pa tako,če bi bila Maarija bi
klečali u tišini ,ker je pa sam duhec ,je pa lahko rompompom.
Če je sporočilna vrednost,oblika ne igra nobene vloge.

Offline zaspana

• Novinec
  • *
    • Turistična agencija Kam pa Kam
« Reply #21 on: November 25, 2006, 02:47:14 PM »
kaj sem pa jest slisala..... da je puncka bla napravljena v belo oblekco in se gugala...... pa jo je en tip prasu, ce je ni nc strah, pa je rekla a bi me mogl bit  ??? :o ???

blage kaj se to dogaja...... pa kolk je kej res.....

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #22 on: November 25, 2006, 02:55:17 PM »
Zadnjič sem imel na obisku medijko.  Ob kavi tule pri meni doma se je mama spomnila te punčke in sem jo kar tako vprašal, če gre za nategovanje, ali je le deklica tam na Laborah.   Potrdila je, da ne gre za nategovanje, a je res, da tam nima nihče miru ker je toliko prometa.   Predlagala je celo, da bi jo "premestila" na drugo mesto kjer bi imela mir brez publike.  Ta ideja mi je bila sprva všeč, toda hitro po tistem sem se premislil in tako je deklica ostala nedotaknjena in je še vedno na Laborah.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline zaspana

• Novinec
  • *
« Reply #23 on: November 25, 2006, 03:03:47 PM »
hja, v bistvu sem vidla originalen posnetek preko mobitela...... na zalost se vidi samo obris deklice v belem..... zelo sem skepticna pri tem, da se je nek osebek pogovarjal z duhom pri mnozici ljudi???

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #24 on: November 25, 2006, 05:28:14 PM »
Komunikacije na kakršni koli podlagi so možne in se izvajajo Zaspana.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline zaspana

• Novinec
  • *
« Reply #25 on: November 25, 2006, 05:52:40 PM »
to da se izvajajo mi je jasno ja.....
jaz sem si to predlagala nekako tako, da dolocena oseba lahko komunicira z duhom in ga vidi, ne pa pac nek nakljucni firbec oz. mnozica firbcev :)

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #26 on: November 25, 2006, 05:58:55 PM »
Saj naključni firbec ima lahko neke posebne sposobnosti. Bržkone nekateri na Labore hodijo ravno zaradi svojih sposobnosti.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline zaspana

• Novinec
  • *
« Reply #27 on: November 26, 2006, 04:14:06 PM »
hmmm po zadnjih, sicer neuradnih virov, sem zvedla, da naj bi se gugala od lastnika gostilne hcera,... pac puncka ni mogla spat in se je gugala.....

hja zanimivo....

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #28 on: January 04, 2007, 11:58:19 AM »
Ne spoznam se na tematiko o duhovih, bi pa samo zelela omeniti, da sem nedolgo nazaj na Discoveryju gledala dokumentarni film, ki ga je delala neka zivordecelasa novinarka po Veliki Brtaniji.
Njena tematika je vedno znova odkrivanje in dokazovanje paranormalnih pojavov. Od klicanja duhov, izganjanja zlih duhov,....
IN ravno v tem zadnjem dokumentarnem filmu je bila njena tematika, kako slikati duha in kaj se ob tem pojavi na sliki?
Zanimivo dejstvo je bilo, da je ob slikanju duha z navadnim starim fotoaparatom (na film) pri razvijanju slik ugotovila, da se na njih ne vidi nicesar, ceprav so "ljudje ki se profesionalno ukvarjajo z duhovi" dejali da stoji duh poleg njih- torej je prisoten in naj slika.

Nekoliko drugacna zadeva se je pojavila na slikah, ki so bile slikane z digitalnim fotoaparatom. Na njih sicer se vedno ni bilo vidne nobene silhuete ali cesa podobnega, so se pa na slikah, ki jih je posnela in na katerih naj bi slikala duhove, pojavile belo roza lise velike kot majhni baloncki. En baloncek-zmazek-flekec- naj bi ponazarjal enega duha.

To so potrdili tudi v enem izmed fotografskih profesionalnih studiev v Britaniji, ki se ukvarjajo z obdelavo fotografij in so dejali da se tovrstni flekci pojavljajo na slikah, pa jim se ni uspelo razvozlati kako do njih pride, saj ni okvare na fotoaparatu, so vedno iste in barve in velikosti. Koncna domneva je bila, da imajo digitalni fotoaparati zaznavanje nekaksnih mocnejsih magnetnih polj, ki naj bi potem ta polja- morebitne duhove ki povzrocajo mocnejsi magnetizem polj-zaznali in prikazali na nacin teh flekcev in balonckov.

Zanimivo...

Offline dee-dee

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #29 on: February 12, 2007, 01:55:32 PM »
Jaz sem pred leti v parku(ponoci),videlaa obris moske osebe oblecene v dolgo crno obleko.Bilo je poletje in sem 100% da ni bil v plascu.Res je bil vdaljen ampak ko sem pogledala proti spomeniku zraven katerega je stal sem opazila postavo moskega zelo velikega i suhega,oblecenega u crno dolgo obleko.Spomnim se da sem dobila kurjo kozo in se danes(tudi zdaj ko se spomnim tega)zacnem jokati.

Prepricana sem da sem videla nekaj...