Astrologija-zvezde so nad nami > Natalna Karta

Sinastrija

<< < (22/72) > >>

Tea:
Kako sta tvoja luna in sonce v natalni brez aspekta?

Še kako pomemben T kvadrat tvorita s Saturnom ..... in tole je potem podlaga za tisto sinastrično temo .... ki si jo navedla  ;)

sanjalka:

--- Quote from: Tea on November 24, 2008, 03:13:13 PM ---Kako sta tvoja luna in sonce v natalni brez aspekta?

Še kako pomemben T kvadrat tvorita s Saturnom ..... in tole je potem podlaga za tisto sinastrično temo .... ki si jo navedla  ;)

--- End quote ---

Moja luna in sonce sta v natalni med seboj brez aspekta,nisem mislila,da sta nasplošno neaspektirana ::)
Razumela sem,da je za sinastrijo pomembno kako sta luna in sonce med sabo aspektirana v natalni karti  :-\
Uf,to da tvorita T kvadrat s Saturnom pa sploh še ne znam pogledati,niti ne vem kaj pomeni :P :)
Če prav razumem so vsi aspekti lune in sonca z ostalimi planeti v natalki pomembni za sinastrijo ???
Šele potem to preneseš v sinastrijo ???
Res sem še začetnik,ni mi še tole vse jasno  :P  :D

sanjalka:

--- Quote from: Tea on November 24, 2008, 03:13:13 PM ---Kako sta tvoja luna in sonce v natalni brez aspekta?

--- End quote ---

O Tea,poglej tvojo uro oddaje posta ang: ang: ang:

taja6:

--- Quote from: Tea on September 01, 2008, 09:57:24 AM ---Se popolnoma strinjam z Oono, res ni idealne kombinacije.

Sicer sem že videla idealno sinastrijo /vse v konjunkcijah in trigonih/, pa vendar ni šlo. Dolgočasno

Glede tegale kombina se bo pokazalo v naslednjem letu. Koliko zrelo bosta pričakala TPlutona na Merkur in kvadrat Uran v 4, T Urana in na drugi strani T Saturna v kvadratu na Sonce in obenem plutonska konjunkcija.

Pluton je le vladar 5, Saturn 7 in Uran 8 hiše.

naj vama bo srečno

--- End quote ---

Tea, lepo bi te prosila, če mi lahko ponovno pomagaš z vpogledom v najin kombin;  ker se je zadnje čase zelo zelo dogajalo  ::) sem seveda šla gledat situacijo v karte. In glede tvojega sporočila, ko si me prijazno opozorila na dinamične aspekte, ki sledijo..preverila, kaj se dogaja. Če sem prav videla, je T PLuton že bil ( oz.je še, nikoli si ne zapomnim, kakšen orbis se upošteva kje )v konjunkciji s soncem in je sedaj tudi z Merkurjem---res je za nama nekaj preizkušenj in negativnih poskusov vplivanja " od zunaj ", tudi komunikacijamed nama je bila res dosti težja, veliko dvomov, strahov, ljubosumja je ( bilo ) prisotnega--pa še retro Merkur nama je od zunaj " nagajal " pri tehnični plati vzpostavljanja komunikacije.

T Pluton je že v kvadratu z Uranom, ki je v 4. hiši in tudi T Saturn kvadrira sonce v kombinu.

Želela sem te prositi, če mi lahko poveš, kdaj se ti vplivi končajo ?

Kaj predstavlja Sonce v kombinu predstavlja ? Ali predstavlja naravo, karakter odnosa?

lepo se ti zahvaljujem  :-*

Taja

http://shrani.si/f/2e/mO/wrsT3ia/kombin.gif

Tea:
T Plutona - konjunkcija Merkur marec, april 2009, januar 2010, julij 2010, november 2010

Plutona čutimo tudi nekaj že prej, kot občutek, da se bo nekaj zgodilo. Napisala sem ti mesece, ko bo točno na 3°.

Upoštevaj pa tudi, da bo T Pluton v kvadratu na vajin severni karmični vozel, ko bo na 5° ....

T Saturn bo v septembru kvadriral vajino sonce in stal na natalnem Plutonu. Tudi to je usoda, ki lahko poseže v partnsko življenje.

T Saturna v dec. 2009 in feb. 2010 ....... pride tudi v kvadrat na Merkurja

Uran v marcu dela petšestin na Marsa, potem pa v aprilu, maju juniju in juliju kvadrat na Sonce
oktobra 2009 in januarja 2010 spet petšestin in potem v marcu 2010 kvadrat na sonce.

Dinamični vplivi se končajo novembra 2010

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version