Astrologija-zvezde so nad nami > Natalna Karta

Sinastrija

<< < (24/72) > >>

luana:
Pozdravljeni!
Malo vprašanje, kaj pomeni pri sinastriji da sede njegov saturn/7 hiša, na njeno luno/2 h. na 17 stop. kozoroga?
A je res ta veza nemogoča?

pozdrave by luana :D :D :D ;)

Tea:

--- Quote from: luana on March 21, 2009, 03:18:01 PM ---Pozdravljeni!
Malo vprašanje, kaj pomeni pri sinastriji da sede njegov saturn/7 hiša, na njeno luno/2 h. na 17 stop. kozoroga?

--- End quote ---

Samo en aspekt karte še ni sinastrija.
Namreč Saturn Luna kontakt lahko označuje dolgotrajno zvezo.

luana:

--- Quote from: Tea on March 21, 2009, 06:23:10 PM ---

--- End quote ---

--- End quote ---

Ojla Tea!

Saj nisem mislila da je samo 1 asp. to, vprašala, ker sem  nekje prebirala in je bilo tako obrazloženo.
Da hladni Saturn pade na ž. luno, v kozlu intd. zato jo on rani, z besedami dejanji, na bazi tega je tudi potem veza neprava.
Toliko da obrazložim moje vprašanje.

by luana :D :D ;)

Tea:

--- Quote from: luana on March 22, 2009, 09:43:19 AM ---

--- End quote ---

--- End quote ---

Ojla Tea!

Saj nisem mislila da je samo 1 asp. to, vprašala, ker sem  nekje prebirala in je bilo tako obrazloženo.
Da hladni Saturn pade na ž. luno, v kozlu intd. zato jo on rani, z besedami dejanji, na bazi tega je tudi potem veza neprava.

--- End quote ---

Oj Luana

Saj zato pravim, da na podlagi enega aspekta, ki je obrazložen v knjigi ne moreš sodit. Lahko da je tako, dahko pa ravno tak aspekt umirja in stabilizira morebitne druge vplive, ki vezi ne bi dajali dolgotrajnosti in trdnosti.
Vsak planet ima namreč plus in minus. V kombinaciji šele ugotovimo, ali je eno ali drugo, na podlagi samo enega, pa sploh ne bi mogli povedati bistva.

V osnovi je Saturn res nekoliko naporen v sinastričnih kartah. Vendar če ga vzamemo lahko kot tistega, ki daje resnost, odgovornost in nas uči o nečem, kar nam prav ta Saturnovski partner lahko da, potem je to dobro.

Če pa je ženska luna še v kozlu .... potem pa itak že sama po sebi hladi čustva, ima to odgovornost itd............torej je Saturn samo zunanji odraz nje same.  ;)

luana:

--- Quote from: Tea on March 23, 2009, 07:26:15 AM ---
--- Quote from: luana on March 22, 2009, 09:43:19 AM ---

--- End quote ---

--- End quote ---

Ojla Tea!

--- End quote ---

Oj Luana

Saj zato pravim, da na podlagi enega aspekta, ki je obrazložen v knjigi ne moreš sodit. Lahko da je tako, dahko pa ravno tak aspekt umirja in stabilizira morebitne druge vplive, ki vezi ne bi dajali dolgotrajnosti in trdnosti.
Vsak planet ima namreč plus in minus. V kombinaciji šele ugotovimo, ali je eno ali drugo, na podlagi samo enega, pa sploh ne bi mogli povedati bistva.

V osnovi je Saturn res nekoliko naporen v sinastričnih kartah. Vendar če ga vzamemo lahko kot tistega, ki daje resnost, odgovornost in nas uči o nečem, kar nam prav ta Saturnovski partner lahko da, potem je to dobro.

Če pa je ženska luna še v kozlu .... potem pa itak že sama po sebi hladi čustva, ima to odgovornost itd............torej je Saturn samo zunanji odraz nje same.  ;)

--- End quote ---

Ojla Tea!

A lahko napišem še nekaj aspektov, če mi poveš kateri bi bili ključnega pomena, da ne pišem vsega, če, se ve?(ker ne vem prilepit karte)
Upam da ne težim preveč?

by luana  :D :D :D ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version