Astrologija-zvezde so nad nami > Natalna Karta
Sinastrija
Tea:
Luana
z aspekti si ne boš dosti pomagala. Lahko napišeš vse, pa bo še vedno neka pavšalna ocena. sinastrija je mnogo bolj zahtevna zadeva, kot interpretacija splošnih aspektov, kar sem tudi že povedala.
Seveda pa daj, vendar upoštevaj zgoraj napisano. Dobila boš instant
sanjalka:
Oj Tea :)
Bom še jaz postavila eno vprašanje:
Zanima me tvoj pogled na to,da nekomu polniš njegovo 5.hišo,ki je prazna s svojim Soncem,Venero in Marsom iz 11 hiše.On pa tebi polni tvojo 5.hišo z Venero iz 12.hiše.
Predvsem me zanima na kakšen način se odraža to,da ima nekdo prazno hišo,ki mu jo ti napolniš s svojimi osebnimi planeti.
S čigave strani je potem več zanimanja :P Ali to pač ne igra nobene vloge ???
Sem zakomplicirala ::)
Tea:
--- Quote from: sanjalka on March 25, 2009, 09:28:34 PM ---Oj Tea :)
Bom še jaz postavila eno vprašanje:
Zanima me tvoj pogled na to,da nekomu polniš njegovo 5.hišo,ki je prazna s svojim Soncem,Venero in Marsom iz 11 hiše.On pa tebi polni tvojo 5.hišo z Venero iz 12.hiše.
Predvsem me zanima na kakšen način se odraža to,da ima nekdo prazno hišo,ki mu jo ti napolniš s svojimi osebnimi planeti.
S čigave strani je potem več zanimanja :P Ali to pač ne igra nobene vloge ???
Sem zakomplicirala ::)
--- End quote ---
Oj
Saj veš, da je najprej treba pogledati vsak natal posebej, da se ugotovi, kaj v natalni delajo omenjeni ključni planeti.
Vsekakor je super, da se polni 5 in 11 hiša, saj je to znak ljubezni, kreativnosti in prijateljstva. Taka človeka bosta imela v življenju marsikaj za počet skupaj /kaj bosta počela govorijo vladarji hiš in seveda planeti, ki si jih npr. omenila .... potem pa pogledaš če so v medsebojnih aspektih in kakšnih.
Zanimanja drug za drugega so zapisana v medsebojnih aspektih vladarjev hiš in seveda planetov. Ne moremo pa reči, kdo se zdaj bolj zanima, ali pa manj. Planeti bodo opisovali zgodbo. Vsak se zanima na svoj specifičen način, ki je zapisan skozi dinamiko dveh horoskopov.
Če pa želiš ugotovit razvoj zveze, potem je dobro da napraviš kombin in nanj postaviš tranzitno in progresivno dogajanje.
Veliko užitkov pri proučevanju :D
sanjalka:
O,Tea hvala za tvojo razlago :)
Mi je v pomoč,sedaj imam smernice kaj natančno gledati.
Bi pa rekla,da tvoja razlaga glede 5. in 11. hiše še kako drži.
Vsaj tako jaz trenutno doživljam nek odnos,kjer se ti dve hiši prekrivata.
Lepo bodi ang: :-* ang:
Tea:
--- Quote from: sanjalka on March 29, 2009, 11:38:06 AM ---O,Tea hvala za tvojo razlago :)
Mi je v pomoč,sedaj imam smernice kaj natančno gledati.
Bi pa rekla,da tvoja razlaga glede 5. in 11. hiše še kako drži.
Vsaj tako jaz trenutno doživljam nek odnos,kjer se ti dve hiši prekrivata.
Lepo bodi ang: :-* ang:
--- End quote ---
Me veseli :-*
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version