Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije
Tranziti lune
Lunca:
--- Quote from: Mojzes on October 23, 2006, 04:41:01 PM ---še to, danes smo v Soncu Škorpijona 8) in luna je tudi v tej vodi škorpijonasti, še mars je v škorpijonu, danes je potrebno potem kvalitetno strasti vnovčit :-* :D
??? Nč čudnega, če je vse v škorpionu in da je zato vse temneje obarvano, med drugim tudi razpoloženje. No danes gre luna že v strelca in bo prec boljše.
Zanimivo pa se mi zdi, kako so potuhtali, da je 1.november, dan mrtvih ravno na dan, ko je sonce na 8.stopinji škorpiona, kar daje še večji pomen temu prazniku. (8.stopinja-smrt škorpiona-8.zodialkalna hiša Nič čudnega, da je dan res občutimo točno tak kot moramo. Povezani smo ves dan s spominom na umrle in cel dan begamo po pokopališčih.
--- End quote ---
Tea:
Danes je vstopila Venera v znamenje škorpijona, včeraj pa Sonce in Mars.
Jutri luna raste in je v Strelcu. Že zjutraj bomo dobre volje, kajti Mars in Venera naredita konjunkcijo. Predvsem bo ta aspekt vzpodbudil ljubezen. Sreča za zaljubljene.
Zvečer bo uro pred 17. ozračje nekoliko stresno, kajti Luna in Uran bosta v kvadratu. Spremembo, nemir, stres, ki ga najbolje človek kroti s sprehodom, ali njemu najbljižjo obliko sprostitve.
Imejte lep dan
Andres:
Danes sem imel kot že prej napovedano sestanek, toda ta je že tretjič odpadel. Premišljeval sem, če vse to ni le Merkur, ampak kakšne znak, saj gre za precej zakomplicirano stvar, ki je resda legalna, ampak sčasoma lahko škodi interesu soseda, torej tudi druge države. Znak gor znak dol. Počakal bom da me pokliče in poskusiva še četrtič, će bo šlo.
Andres
Tea:
Retro Merkur. Poleg vsega smo imeli marsa in venero v praznem teku. Res sta vstopila Mars včeraj in Venera danes v škorpijona, toda nista naredila nobenega pomembnega aspekta. Zadeve se bodo bistveno začele premikati šele jutri.
Lunca:
--- Quote from: Tea on October 24, 2006, 11:58:35 PM ---Retro Merkur. Poleg vsega smo imeli marsa in venero v praznem teku. Res sta vstopila Mars včeraj in Venera danes v škorpijona, toda nista naredila nobenega pomembnega aspekta. Zadeve se bodo bistveno začele premikati šele jutri.
--- End quote ---
???Tea, ali ti jemlješ retro merkur že zdaj, čeprav je retro šele od 28.10. do 18.11? Sem šla gledat v efemderide, vendar verjetno gledaš vpliv nekaj dni prej?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version