Author Topic: Slovenci kot vozniki  (Read 13256 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
Re: Slovenci kot vozniki
« Reply #15 on: December 18, 2007, 09:51:43 PM »
o, ja poznam to zadevo, je blo po TV, sem pa bila prepirčana, da se šele o tem pogovarjajo... torej v evropska mesta samo še za plačilo :-(
upam, da to ne uvede "Kanglica" v MB, ker pol bo joj prejoj, pa bom laufala v službo, ker jo imam v centru mesta  :P ::)
ojej, pa se bom spet mogla bolj zgodaj vstajat grrrrrr

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #16 on: December 18, 2007, 10:37:09 PM »
Nič bat, Amfitrita. Najprej pride na vrsto LJ, šele potem MB. ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #17 on: December 18, 2007, 10:41:55 PM »
ja, saj vem - saj sem poslušala neki intervju... mislim, da je rekel, da tega ne bo naredil, da mora najprej urediti javni prevoz, pa garaže itd.... no, skratka: čaka ga še veliko dela.
je pa obljubil, da se problematike ne bo lotil tako, kot se je tega lotil Jankovič, ko je zaprl celo LJ za vse - mariborčani imajo za zaprte dele mesta posebne dovolilnice. sploh si ne znam predstavljat, da bi mi neki model preprečil dostop do mojega doma! sem bila že v podobni situaciji in sem ZNORELA!!!!! to je kršenje človeških in državljanskih pravic. in pika 8)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #18 on: December 18, 2007, 10:56:59 PM »
Nekaj bo pa vendarle treba naredit za ta naš zrak. Saj se ve, ne samo pri nas, po celem svetu. Najprej so vrgli kadilce pred vrata, zdaj bodo uredili še z izpušnimi plini, itd. Materiala je še kar nekaj na voljo. ;D
« Last Edit: December 19, 2007, 10:20:21 AM by Regina »
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #19 on: December 18, 2007, 11:03:39 PM »
Dokler se naših misli v glavi ne da rentgenizirati je še kar v redu. ;)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #20 on: December 19, 2007, 07:01:16 AM »
Si čisto prepričana Nensi, da je tako ............. :-X
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #21 on: December 19, 2007, 08:33:58 AM »
Si čisto prepričana Nensi, da je tako ............. :-X

Včasih se resno vprašam ja... ampak z nečim se moram tolažit, da je za zdržat  :P

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #22 on: December 19, 2007, 11:12:44 PM »
To zadevscino pa prvic cujem ...  :P sistem je spet mimo pihnil. Namesto, da se bi ukvarjali z vecjo problematiko se dlakocepsko spuscajo v banalnosti ... itak jim ne bo ratalo. Kaksne nalepke neki  ;D
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #23 on: December 19, 2007, 11:15:22 PM »
Bo jim ratalo, bo. LJ trikratno presega meje onesnaženja, ki jih je postavila EU. Pa kaj bi to, važno je, da je SLO samostojna država.  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #24 on: December 20, 2007, 12:21:27 AM »
Bo jim ratalo, bo. LJ trikratno presega meje onesnaženja, ki jih je postavila EU. Pa kaj bi to, važno je, da je SLO samostojna država.  ;D

Pa kaj bi to, važno je, da je SLO samostojna država.  ;D
 ;D
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #25 on: February 15, 2008, 01:22:52 PM »
Ne vem če spada sicer ravno v tale topic, ker se bliža novo leto bo pa mogoče uporabna info za vse, ki nameravajo z avtom potovati v Nemčijo:

V decemberski  Motoreviji AMZS je na str. 38 objavljen članek, da se bo za vožnjo po nekaterih nemških mestih (Munchen, Berlin, Hannover, Koln) po 1.1.2008 potrebovalo posebne eko-nalepke. To je neke vrste omejitev pred izpusti in onesnaženjem, veljala pa bo tudi za tujce.
Vsak avtomobil bo moral imeti eno od nalepk(rdečo, rumeno, zeleno). Barva nalepk označuje nivo izpusta škodljivih plinov vašega avtomobila.
nalepka se dobi pri nemških organizacijah, ki izvajajo tehnične preglede in homologacije, ter ustanovah pooblaščenih za registracijo vozil.
Cena 5-10 eur, kazen za neupoštevanje 40 eur.

Več o tem pa na straneh www.amzs.si ali www.adac.de

Seveda sem pozabila  ;D
Prejšnji teden sem bila z avtom par dni v Berlinu in na vseh vpadnicah so veselo svetili napisi o nalepkah, pa sem se takoj spomnila, da sem semle pisala ta post, ampak ko sem šla na pot je bil že davno pozabljen.
Pa tudi nalepke nisem kupila, angelčke sem prosila, naj "neopazno (nekaznovano)" pridem do hotelske garaže in nazaj, pa je uspelo. Sem se jim še pol poti nazaj zahvaljevala  ;D
Toliko v opomnik če kdo v kratkem odhaja v ta štiri mesta v Nemčijo.

Offline klarus

• Mojster
« Reply #26 on: February 15, 2008, 01:25:53 PM »
super, da sem tole prebrala....sploh ko se mam letos namen potepat po evropi..tam do irske....pa že delam plan, kje bi se v nemčiji ustavla ;D
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

moja karta

9ZK 822