Author Topic: Uslužbenci hotela SS II.  (Read 92128 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Re: Uslužbenci hotela SS II.
« Reply #105 on: April 05, 2007, 10:26:34 PM »
Kot smo že napisali v sosednji temi, boTejka do prihoda kelnarce Helene skrbela za bar in čistočo na šanku. 
Tačas je kelnarca nekoliko nad oblaki še vedno v britanskem zračnem prostoru. Glede na biokibernetske meritve Slavka Gorenca jo bo potrebno čez eno uro prečistiti, saj biosistem vsakemu pade na taki višini.

Vaš Portir:  Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #106 on: April 17, 2007, 01:53:33 AM »
Nekako opažam, da naših uslužbencev v tej temi niti ni toliko na spregled kot ponavadi.  Kelnarca Helena mi iz dopusta sporoča, da še nima plačanega regresa in morebiti še kaj neizplačanih nadur, ki so se nabrale v zadnjih dveh mesecih.

Naj o pravilnem izplačilu, neplačilu, ali celo preplačilu govori kar slika sama.

Andres

« Last Edit: August 13, 2007, 04:16:26 PM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #107 on: April 17, 2007, 05:36:07 AM »
Glede na to, da si g. Portir zaseden z izplačilom vseh zaostankov gospe kelnarci, si jaz vsake toliko vzamem kar par dni dopusta.
Sobe so itak pospravljene in čiste, zadnje čase imamo malo gostov. Bo treba preverit kaj se dogaja v marketingu.

Sicer pa moški del kolektiva nekam štrajka .... dobil smo novega forumaša, lahko bi ga zaposlili.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #108 on: April 17, 2007, 05:40:33 AM »
Ja tudi napitnine niso več kar so bile  :-\
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #109 on: April 17, 2007, 05:46:27 AM »

Se je treba zamislit  ::)
www.Astro-Star.net

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #110 on: April 17, 2007, 02:35:38 PM »

To je enaka ugotovitev kot je Tea napisala.  Treba se je res zamisliti kako to, da manjka moške populacije, potem bi bila napitnina vsekakor višja.  ;D

Nebi bilo slabo zaposliti našega novega člana Bika7.  Vprašanje le, česa je fant zmožen delati.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #111 on: April 17, 2007, 04:03:07 PM »
Res bi bilo dobro. Najbolje, da Bik7 kar napiše prošnjo in se seveda predstavi s svojim znanjem.  ;D
www.Astro-Star.net

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #112 on: April 20, 2007, 11:27:43 PM »
Hja. Od bika ni nič slišati.  Morda pa se logira bolj poredko. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #113 on: April 20, 2007, 11:41:37 PM »
Mogoče pa rabi rdečo rjuho, da se lažje zažene,...  ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #114 on: April 21, 2007, 12:23:46 AM »
Imam eno, že maham z njo  ;D
lp
T.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #115 on: April 22, 2007, 10:42:50 PM »
 ;D hihihihi Evo naj bo prvo opravičilo. Bolezn napala angina razsaja komi prživu še dobro da mel dve dobri medicinski sestri, ki sta mi rešili življenje še posebno drugi, ki mi je vrnila vso izgubljeno energijo in voljo do življenja. Rdeče rjuhe nism vidu k me medicinka T...... pokrila čez glavo z rožnato rjuho. hiihiihihiii.
Kar se tiče dela. uf (Lenoba zvest ti bom do groba sve ču da radim samo da ne radim.....). Sem pa pripravljen prijet za vsako delo in to naj velja, da dostavljam v vaš hotel prošnjo za zaposlitev. Kaj mi gre od rok. O tem ne bi dost govoru se pa najde kaka zadeva. Direktorskemu stolčku se odpovedujem začel pa bi kje na dnu. Tam je najlepše. Sicer pa sprejemam predloge in jih bom podrobno proučil. Ta čas pa bom mogoče gostom narezal kaku fetu pršuta, mogoče kakemu očistil čevlje in, če je kaka gostija želi postrežbe v postelji vem pač karkoli je le da si bom zaslužu dost za članarino tu pr vas.
Lep pozdrav
bikec7 hiihiihihihiihihiiii
Theta Practitioner™

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #116 on: April 23, 2007, 04:34:11 AM »
Opažam, da si z osebno nego druge medicinske sestre nadvse zadovoljen in niti čudi me ne, ker ne izdaš imena. :) Sicer sem podobne nege deležen tudi sam, saj v hotelu je moja osebna negovalka Regina, plačo tačas izplačujem kelnarci, ki  skrbi tudi za masažo moje prostate, kar so predhodno opravljali pri sosedih, v domu za upokojence.
Ni mi še znano kateri od osebja bom dal plačo 6. maja, bo pa do 6. junija spet nastal dolg do kelnarce, ki to pot misli celo dva meseca vnaprej. :)

Pri tebi Bik me veseli, zapisano, da nisi zahteven kar zadeva delovnega mesta.  Mislim, da sva že dogovorjena.  Azra pravi, da do novembra zapušča forum in ti bi bil kot naročen za večstranska opravila, v krogu njenih pooblastil. Kot vemo je ona pomočnica vrtnarja, z dodadtnim delom zabavnega programa v okviru opisa dela DJ -a.  Bo šlo Bik7? Mislim, da je tovrstna zaposlitev zate kot naročena za nadaljne delovanje v hotelu.

Naj ti prišepnem na uho.  V plačo, ki jo dobiš pri nas je vključeno tudi masiranje prostate, izplačila pa so po Hišniku, oziroma v naturalijah. Drug drugemu do osebnega bogastva, bi se glasil slogan hotela Spletni simbol.

Tvoj Portir:  Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #117 on: April 23, 2007, 07:14:14 PM »
Sprejmem ponudbo. Všeč mi je raznoliko delo še posebno tako pstro kot ste mi ga ponidili. No od rž mam najraje trte tako da ni blem. Upam da bo Azra tako prijazna in me uvedla v delo tako, da se ne bom preveč mučil. Sicer pa danes sn že začel trenirati in sn popoldan tri urce kosil. Pa mi ni šlo slabo od rok.
Uf plačilo hihihih jao naturalje. Končno krompir solata pa še lkake fige. :P. Se strinjam sprejemam če slučajno ni še katerih pogojev. Mislim fizičnih. Kake teže dolžine al pa širine.
uf bo lepo.
A ja pa pevoz na delo.
Theta Practitioner™

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #118 on: April 23, 2007, 09:02:44 PM »
Lepo je slišat, da tako požrtvovalno nekdo celo trenira za izplačilo plače.  ;D :o

Madonca, Portir, mislim da bo gneča v tvoji portirnici ob koncu meseca.  :P
www.Astro-Star.net

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #119 on: April 23, 2007, 09:17:35 PM »
Sprejmem ponudbo. Všeč mi je raznoliko delo še posebno tako pstro kot ste mi ga ponidili. No od rž mam najraje trte tako da ni blem. Upam da bo Azra tako prijazna in me uvedla v delo tako, da se ne bom preveč mučil. Sicer pa danes sn že začel trenirati in sn popoldan tri urce kosil. Pa mi ni šlo slabo od rok.
Uf plačilo hihihih jao naturalje. Končno krompir solata pa še lkake fige. :P. Se strinjam sprejemam če slučajno ni še katerih pogojev. Mislim fizičnih. Kake teže dolžine al pa širine.
uf bo lepo.
A ja pa pevoz na delo.

Potem problema kot vidim ni. Upam, da bo Azra še imela toliko časa, da te uvede v osnove vajinega delovnega mesta. Fizičnih pogojev ni, razen ob izplačilu, kar kot vidim ti ustreza. Dolžina in širina občasno  igra vlogo, vprašanje je le na čigavo si mislil. Tvojo ali od koga drugega. :)  Za prevoz na delo  so predhodno spraševali že drugi, toda le tega hotel ne izplačuje, saj ni vezan v delovno pogodbo kot tako. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858