Opažam, da si z osebno nego druge medicinske sestre nadvse zadovoljen in niti čudi me ne, ker ne izdaš imena.

Sicer sem podobne nege deležen tudi sam, saj v hotelu je moja osebna negovalka Regina, plačo tačas izplačujem kelnarci, ki skrbi tudi za masažo moje prostate, kar so predhodno opravljali pri sosedih, v domu za upokojence.
Ni mi še znano kateri od osebja bom dal plačo 6. maja, bo pa do 6. junija spet nastal dolg do kelnarce, ki to pot misli celo dva meseca vnaprej.

Pri tebi Bik me veseli, zapisano, da nisi zahteven kar zadeva delovnega mesta. Mislim, da sva že dogovorjena. Azra pravi, da do novembra zapušča forum in ti bi bil kot naročen za večstranska opravila, v krogu njenih pooblastil. Kot vemo je ona pomočnica vrtnarja, z dodadtnim delom zabavnega programa v okviru opisa dela DJ -a. Bo šlo Bik7? Mislim, da je tovrstna zaposlitev zate kot naročena za nadaljne delovanje v hotelu.
Naj ti prišepnem na uho. V plačo, ki jo dobiš pri nas je vključeno tudi masiranje prostate, izplačila pa so po Hišniku, oziroma v naturalijah. Drug drugemu do osebnega bogastva, bi se glasil slogan hotela Spletni simbol.
Tvoj Portir: Andres