Namenjeno članom, torej vam in nam. > Prostor za razvedrilo

Uslužbenci hotela SS II.

<< < (43/69) > >>

Andres:
Kot vemo je Regina na dopustu, iz tega razloga pa sem si zadnje dni večkrat privoščil vodno masažo v sosednjem bazenu. Sicer pa bi katera lahko nadomeščala Regina tudi na njenem področju, glede na opis dela, ki ga ima. :)  Važne so predvsem roke in stil. 

Zanimivo tudi, da imamo v hotelu več kot toliko osebja, nikogar pa ni na spregled. Resda vidim tu in tam Vrtnaja, imamo maserja, ki je kot vidim le napisan, kot zaposlen, še več takšnih zaposlenih bi se pa brez dvoma našlo.

In prav sta ugotovila. Vse delo, vključno z izplačili stoji na meni. Pritožujem se seveda ne, saj vendarle zaposleni, le če niso zabušanti naj bi vendarle ostali.

Vaš portir:  Andres

Darja:

--- Quote from: Andres on July 17, 2007, 04:44:56 PM ---Kot vemo je Regina na dopustu, iz tega razloga pa sem si zadnje dni večkrat privoščil vodno masažo v sosednjem bazenu. Sicer pa bi katera lahko nadomeščala Regina tudi na njenem področju, glede na opis dela, ki ga ima. :)  Važne so predvsem roke in stil. 

Zanimivo tudi, da imamo v hotelu več kot toliko osebja, nikogar pa ni na spregled. Resda vidim tu in tam Vrtnaja, imamo maserja, ki je kot vidim le napisan, kot zaposlen, še več takšnih zaposlenih bi se pa brez dvoma našlo.

In prav sta ugotovila. Vse delo, vključno z izplačili stoji na meni. Pritožujem se seveda ne, saj vendarle zaposleni, le če niso zabušanti naj bi vendarle ostali.

Vaš portir:  Andres

--- End quote ---

Andres...jaz sem tukaj,rabiš masažo??????

Lp,Darja

Azra:
Jaz zaradi vrocine slabo delam in sem si privoscila dopust.  ::)

apemaya:

Nič vedela, da jo je tudi Regina popihala na dopust. Ker malo pa že poznam Regino, bi rekla, da bo to tudi delovni dopust, kjer se bo naučila še kakšnih novih masažnih prijemov.

Regina:
Evo mene nazaj, ampak odkrito priznam, da tokrat ne bo nič s kakšnimi novimi masažnimi prijemi.   ::) Tam sredi Kornatov, kjer sem bila, je bilo polno mornarčkov, ampak so imeli vsi svoje maserke. Kaj mi je pa preostalo drugega, kot da sem se celih 14 dni prepuščala samo lenarjenju.   :D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version