Namenjeno članom, torej vam in nam. > Prostor za razvedrilo
Uslužbenci hotela SS II.
Andres:
Vidim, da sta obe dojeli pomen solidarnostno vodenega hotela kar me še posebno veseli. No, če se dogovorimo za odpis nekaterih stroškov, bi bilo za bazen resnično dovolj. In seveda Regina. Nisem vedel, da si tudi na dopusti tako varčna. Mimo tebe je šla bržkone vsaka razprodaja, kar ni ravno ženski podobno. :)
Andres
Regina:
--- Quote from: Andres on July 23, 2007, 03:02:46 PM ---Mimo tebe je šla bržkone vsaka razprodaja, kar ni ravno ženski podobno. :)
Andres
--- End quote ---
Nak, to pa ne. Da ne bi kdo podvomil v mojo ženskost, sem danes vse nadoknadila. :D
Andres:
Uh, potem pa ženske govorite, da smo vsi desci glih? ;D
Andres
Regina:
--- Quote from: Andres on July 25, 2007, 03:25:48 AM ---Uh, potem pa ženske govorite, da smo vsi desci glih? ;D
Andres
--- End quote ---
Itak :D
Patrik:
Pozdravljeni¨*****"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D
Tukaj vam pošiljam obljubljene fotke iz zgovorne Afrike, kjer je bilo res pre, prekrasno!!!! :) Spoznal sem veliko, veliko novih prijateljev, se zaljubil v Tunizijko ;)- ki je žal še nimam na sliki in navezal stike z domačini in kamelami oz. dromedarji! :D Sama dežela je bila prečudovita, vreme vroče ( od 42 stopinj dalje) in prav tako toplo morje( 29.9 stopinj)! ;D Res "prava osvežitev"! >:( - :D.
-- No, na prvi sliki sva jaz in prijateljica Nina iz Kranja, ki sem jo spoznal v Afriki. Res čudovito in na vice dekle! ;) Slikano v tamkajšnem amfiteatru, kjer smo se ravno "pripravljali" na smešno- pripravljeni kabaret! :D :D
-- Potem trojica palm ( v ozadju hiške v katerih smo prebivali, ki so bile v neposredni bližini hotela) , katere si lahko videl na vsakem koraku! Otok je bil res poln lepih, dateljevih palm! :)
-- Sledi kamela iz puščave, ne moremo pa spregledati njene ponosne drže! ;)
-- Za konec pa še skupinska fotka ( z leve) ; jaz, Nina, Ninina mama in moja mama! :) Slika je sicer malce "razpacana", krive so bile temperature! :) :) :)
Upam, da sem vam nekako bolj približal " Črno deželo" juga in vročine. Bilo je res prekrasno in če se nameravate naužiti prijaznosti domačinov in gostoljubnosti, pojdite v Severno Afriko! Ne bo vam žal!!!!!!!!!!!!!!!! ;):)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version