Evo Vam prošnjo.
Da, vidimo kako to res deluje. Brez skrbi poznam bolj zadevo kot si mislite. Gremo za ceno življenja!
Kreator vsega, kar je, ukazujem ti, da me uničiš in pogubiš, ter spemeniš moje življenje v večno smrt, rad bi večni mir, ker mi je vsega dovolj.
Tar_Mar
HARI OM
Tar_Mar,
Tudi jaz skoraj komaj verjamem, da je to taista oseba, ki mi je delala vpogled v tarot.

Le kaj te je tako ujezilo? Kaj je smisel vsega tega. Nekje tiči vzrok. Ne verjamem, da se želiš "pogubiti" in tudi sam menda ne verjameš res v to. Življenje je tako čudovito, kot pisana mavrica in vedno imaš izbiro. Vedno. OK, jaz sem tudi prejšnjo jaz "pogubila", a pustila sem da se je rodila nova jaz, boljša, močnejša, z dvignjeno glavo, pogumno stopila iz "dreka". Je to to, kar te jezi? Da se ne premakne dovolj hitro v željeno smer? Veš, tudi mene je. A zakaj me je jezilo? Ker nisem bila potrpežljiva. In med ostalimi stvarmi, sem se morala tudi to naučiti. Nekje mi prej uspe, nekje še delam na tem. A ne obupam več. Ne grem več z glavo skozi zid, ker mi to ne prinese niti zadovoljstva, niti rešitev. Ne jezim se več na druge, temveč jih poskušam razumeti. Niti ne krivim drugih, za mojo usodo, saj sem sama najbolj odgovorna. Sama sem svoje sreče kovač.
Bodi mi lepo, naj te spremljajo ljubeče energije in ljubeči ljudje!
V duši si čudovito bitje, ne dovoli egu, da to uniči.