Author Topic: Dvojnik-i Spletnega simbola  (Read 11295 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Dvojnik-i Spletnega simbola
« on: February 08, 2009, 07:15:57 PM »
Ni težko ugotoviti, da je pri nas na forumu relativen mir, saj ljudje se ukvarjajo z enakimi stvarmi kar daje nek podoben nivo miselnost s čimer se ustvari klima kakor smo jo vajeni.   Na sosednjih forumih je bila masa ljudi večja in s tem večja možnost prihoda raznih prokatorjev. 
No, zgodilo se je torej tudi pri nas, da imamo nekaj dvojnikov, vendar so to zaradi tehničnih razlogov, ali pa dostopajo iz službenega delovnega mesta. 
Našel pa sem zanimivo IP številko, ki predstavlja dva uporabniška imena in zdi se mi, da sem dolžen to tudi objaviti.  To isto številko uporablja Samotar in pa sinoči še Tar Mar. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: Dvojnik-i Spletnega simbola
« Reply #1 on: February 08, 2009, 07:28:34 PM »
Hvala Andres,

glede na forumsko člansko zrelost in samo zasnovo foruma, menim, da smo potrebovali to sporočilo.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #2 on: February 08, 2009, 08:01:58 PM »
Provokacija je način, kako se postavi stvarnost spet na noge.
(Vzpon in padec mesta Mahagonny, Brecht, Bertolt, 1898-1956)

Upam, da se bodo tudi naši dvojniki postavili čimprej na noge .

Hvala, Andres.
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #3 on: February 08, 2009, 08:29:51 PM »
Vedno obstaja ralzog ...  polic:
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #4 on: February 08, 2009, 08:48:20 PM »
Vedno obstaja ralzog ...  polic:

in to sporočilo je tvoj ta 3444  post , zanimivo in poučno  ang:

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #5 on: February 09, 2009, 12:09:19 AM »
Sem že sama ugotovila to zadevo, ker se je taisti provokator prijavil tudi na mojem forumu in očitno želel, da pritegne našo pozornost, saj je napisal popolnoma identična sporočila. Zanimivo, kaj vse osrečuje ljudi. :o

Gaja
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline tar_mar

• Novinec
  • *
« Reply #6 on: February 09, 2009, 12:41:38 AM »
Sem že sama ugotovila to zadevo, ker se je taisti provokator prijavil tudi na mojem forumu in očitno želel, da pritegne našo pozornost, saj je napisal popolnoma identična sporočila. Zanimivo, kaj vse osrečuje ljudi. :o

Gaja

KAJ? SE NE ZAVEDAŠ, DA SE MORAŠ  TI OD MENE NEKAJ NAUČITI!
ŽIVLJENJE SEM ZASTAVIL ZA TVOJE DOBRO!.!!! TEBI JE TO PROVOKACIJA?!
DAL SEM "TVOJO" THETO IN TEBE NA PREIZKUŠNJO! EVO VSE DAJEM.

Še vedno sem živ. Čakam da začne kreator po ukatu delovati. Se nič niti malo bojim smrti. Če "dela" boš imela dokaz.

Pošiljam ti vso milost.

Tar_Mar

HARI OM
« Last Edit: February 09, 2009, 12:49:39 AM by tar_mar »

Offline tar_mar

• Novinec
  • *
« Reply #7 on: February 09, 2009, 12:48:36 AM »

Gaja

Evo Vam prošnjo.
Da, vidimo kako to res deluje. Brez skrbi poznam bolj zadevo kot si mislite. Gremo za ceno življenja!

Kreator vsega, kar je, ukazujem ti, da me uničiš in pogubiš, ter spemeniš moje življenje v večno smrt, rad bi večni mir, ker mi je vsega dovolj.
Tar_Mar

HARI OM

Offline tar_mar

• Novinec
  • *
« Reply #8 on: February 09, 2009, 12:53:16 AM »

Gaja

Kje je prepričanje? Kje je tvoja vera? Kaj si pripravljena narediti? Kje je tvoja žrtev?
Tar_Mar

HARI OM

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #9 on: February 09, 2009, 07:06:06 AM »
Tar mar z vsem spoštovanjem. Al je to tvoja želja al je je tvoje ustvarjanje pozornosti al je to tvoja jeza karkoli je vse kar ti prihaja naproti je tudi tvoje učenje. Tudi to je tvoje ogledalo. Način, ki si ga izbral pa se mi zdi neprimern ker tisti, ki tako deluje navzven deluje tudi navznoter. Kar delaš drugim si delaš samemu sebe. Kdor samega spoštuje spoštuje sebe kdor sebe ljubi ljubi druge. Vsak ima pravico verovat v nekaj kot ti v tarot tako drugi v ciganke al pa v kaj drugega. Srčna vera pa šele prinese tisto kar si kdo resnično želi. Zato ni prav da oponašaš tisto v kar eni verjamejo ti pa ne.

Lep pozdrav.
Theta Practitioner™

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #10 on: February 09, 2009, 08:58:26 AM »
Jaz ne verjamem, da je ta Tar_mar, nas Tar_mar!! Njegovi posti v tarotu so pozitivni, spodbudni, ce pa karte niso lepe, pa ti rece- se ni prisel tvoj cas.

NE,NE in NE, to ni nas Tar_mar. Ker ce bi bil, bi se problema, ki ga pesti lotil drugace.

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #11 on: February 09, 2009, 09:16:10 AM »

Gaja

Kje je prepričanje? Kje je tvoja vera? Kaj si pripravljena narediti? Kje je tvoja žrtev?
Tar_Mar

HARI OM

Tar_Mar, odgovorilo ti je že nekaj članov tega foruma in tudi na mojem forumu smo se trudili okrog tebe. Verjemi, da s tem, kar počneš, ne postavljaš na preizkušnjo mojo vero, temveč svojo. In kot je že Tea rekla, kadar si v dvomu se ne zgodi nič. Če meniš, da ti lahko pomagam pridi k meni in ti bom, drugače se obrni na koga drugega. Upam, da boš našel mir, ki ga tako očitno potrebuješ.

Z ljubeznijo,
Gaja
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #12 on: February 09, 2009, 07:38:54 PM »

Evo Vam prošnjo.
Da, vidimo kako to res deluje. Brez skrbi poznam bolj zadevo kot si mislite. Gremo za ceno življenja!

Kreator vsega, kar je, ukazujem ti, da me uničiš in pogubiš, ter spemeniš moje življenje v večno smrt, rad bi večni mir, ker mi je vsega dovolj.
Tar_Mar

HARI OM

Tar_Mar,
Tudi jaz skoraj komaj verjamem, da je to taista oseba, ki mi je delala vpogled v tarot.  :-\
Le kaj te je tako ujezilo? Kaj je smisel vsega tega. Nekje tiči vzrok. Ne verjamem, da se želiš "pogubiti" in tudi sam menda ne verjameš res v to. Življenje je tako čudovito, kot pisana mavrica in vedno imaš izbiro. Vedno. OK, jaz sem tudi prejšnjo jaz "pogubila", a pustila sem da se je rodila nova jaz, boljša, močnejša, z dvignjeno glavo, pogumno stopila iz "dreka". Je to to, kar te jezi? Da se ne premakne dovolj hitro v željeno smer? Veš, tudi mene je. A zakaj me je jezilo? Ker nisem bila potrpežljiva. In med ostalimi stvarmi, sem se morala tudi to naučiti. Nekje mi prej uspe, nekje še delam na tem. A ne obupam več. Ne grem več z glavo skozi zid, ker mi to ne prinese niti zadovoljstva, niti rešitev. Ne jezim se več na druge, temveč jih poskušam razumeti. Niti ne krivim drugih, za mojo usodo, saj sem sama najbolj odgovorna. Sama sem svoje sreče kovač.

Bodi mi lepo, naj te spremljajo ljubeče energije in ljubeči ljudje!
V duši si čudovito bitje, ne dovoli egu, da to uniči.
V našem življenju kot na slikarjevi paleti je ena sama barva, ki daje smisel življenju in umetnosti. Ta barva je ljubezen. (Marc Chagall)