9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Tea on May 21, 2010, 07:20:24 AMQuote from: Andres on May 21, 2010, 04:23:55 AMNa željo nekaterih med nami in na Bojanov predlog sem nocojšnje portirstvo izkoristil v ta namen. Kot vidimo imamo od sedaj tudi astrološke simbole dodane. Pa da vidimo. Moje :So konkretno je tik poleg Teinega DC. Kajpak v . AndresPortir, ti si svetoven. Hvala. Kakopak. Tvoje :So v mojo partnersko hišo. Drugače tudi ne more biti. Zato pa sva tako lep par. Še vedno pomnim, kako je bilo nekoč. Andres
Quote from: Andres on May 21, 2010, 04:23:55 AMNa željo nekaterih med nami in na Bojanov predlog sem nocojšnje portirstvo izkoristil v ta namen. Kot vidimo imamo od sedaj tudi astrološke simbole dodane. Pa da vidimo. Moje :So konkretno je tik poleg Teinega DC. Kajpak v . AndresPortir, ti si svetoven. Hvala. Kakopak. Tvoje :So v mojo partnersko hišo. Drugače tudi ne more biti.
Na željo nekaterih med nami in na Bojanov predlog sem nocojšnje portirstvo izkoristil v ta namen. Kot vidimo imamo od sedaj tudi astrološke simbole dodane. Pa da vidimo. Moje :So konkretno je tik poleg Teinega DC. Kajpak v . Andres