Saj mi je res pasalo sneg kidat. In priznam, današnji dan je prav lep še lepše je bilo ponoči. Ob dveh sem dobil navdih pisanja in napisal sem dve strani članka, ki bo šel v nenavadno.com, oziroma v novo rubriko tam. Gre za izraačun koordinat, ki imajo vpliv na množico na Bližnjem vzgodu, Vatikanu, Meki, Sudanu, Iranu, in v obeh Korejah. Skratka, ponoči sem tako notri padel, da sem šel spat ob štirih. Sicer pa je to pisati precej zahtevna stvar, saj veliko je treba spustiti in še bolj prikriti nakar vse postane slabše berljivo in celo amatersko je videti. Toda ne. To je moja začrtana pot od katere ne odstopam iz tega razloga pa sem izračunal tudi v katerih blokih je trenutno enako počutje kot bo v bodoči džamiji.
In seveda. Danes sem klical v tri slovenska podjetja zaradi izvoza. Groza kakšna razlika med folkom. Pri enem je malo manjkalo, da bi mu telefon dol vrgel. VErjetno gre za faliranega magistra. Tisti iz najmanjše firme me je potem tudi nazaj poklical in imala sva prav lepo diskusijo. Morda pa še v Slovenijo v kratkem pridem.
Andres