Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije
TRANZITI LUNE /komu lunca danes nagaja?/
bubble:
Hmmmm... ??? ??? Kaj pa, če se ne morem spomnit nič novega,kar bi lahko začela?To pomeni zamujen vlak in naslednji šele prihodnje leto? :-[
...Ali ta aspekt velja na vseh področjih :zdravje,ljubezen, denar, kariera...?
Andres:
Uh Tea, to niso dobre novice. Sicer pa mi je ostalo še 6 prošenj za napisat in bom to poslal nocoj. Če bi to videl prej bi se dogovoril za razgovor za službo ravn 24, tako pa sem pristal na terin 25.1. ob 14 uri po lokalnem času.
Andres
bubble:
--- Quote from: Helena on January 22, 2007, 01:28:44 PM ---[
Bubble, ne gre to tako... zdaj ko so dobri aspekti pa ajd zrihtat vse na vseh področjih in profit ne bo izostal, vse bo šlo brez problemov... preveč enostavno bi bilo to.
Zdaj če takšne postavitve planetov tvorijo kakšne dobre aspekte s tvojimi natalnimi planeti, se boš (trigon) fantastično počutila, (sekstil) dobila priložnost, ki je ne gre zamuditi, (kvadrat) soočala z prevelikimi pričakovanji ali nekimi ovirami... itd...
na področjih, o katerih ti govorijo tvoji natalni planeti.
Huh, a je prekomplicirano? :-\
--- End quote ---
Hmmm... ???kar komplicirano,ja...Dobro,jaz sem tudi butasto vprašala-vem da ne moreš kar na novo začeti življenja na 24. :D -ampak saj zato pa imamo tukaj strokovnjake, da me malo "orientirajo"..Recimo,da postavim konkretno vprašanje-če bi recimo hotela vzpostaviti stike z neko osebo (novo), je to ugoden čas?Ker drugega "NOVEGA" v tem trenutnku v mojem primeru ne gre čakat.Imam pa idejo,da kontaktiram nekoga,ki sem ga spoznala kak teden nazaj-tako zgolj prijateljsko...
Tea:
Če si ga spoznala teden dni nazaj, potem to ni NOVO. V takem primeru vedno velja karta srečanja ali prvega kontakta.
bubble:
--- Quote from: Tea on January 22, 2007, 07:40:33 PM ---Če si ga spoznala teden dni nazaj, potem to ni NOVO. V takem primeru vedno velja karta srečanja ali prvega kontakta.
--- End quote ---
;D Potlej odpade- ni važno,a dobi sporočilo danes, jutri ali nikoli...Vidiš, na to pa nisem pomislila...zame je novo vse kar enkrat vidim...projekt lahko izpeljem tudi marca. ;) :D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version