Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije
TRANZITI LUNE /komu lunca danes nagaja?/
Regina:
Meni bi tudi pasalo, da ne bi nobenega aspekta delala, ampak samo malo počivala. Sicer pa vstopim v znamenje Leva šele v petek. No, samo en dan kasneje ;D
Anima:
--- Quote from: Regina on January 30, 2007, 10:58:09 PM ---Meni bi tudi pasalo, da ne bi nobenega aspekta delala, ampak samo malo počivala. Sicer pa vstopim v znamenje Leva šele v petek. No, samo en dan kasneje ;D
--- End quote ---
Ko boš že v Levu ga mimogrede spomni,da bi tudi poleti radi toliko sonca,kot ga je pozimi. ;D
Regina:
Bom napisala delovni nalog, Anima. ;D
Anima:
--- Quote from: Regina on January 30, 2007, 11:19:27 PM ---Bom napisala delovni nalog, Anima. ;D
--- End quote ---
bolje,da mu ponudiš kakšen evr.Sedaj ko so novi,se za enga Levčka, ravnoprav bleste .
Psssst,Lev pa delovni nalog? ;D
vidka:
--- Quote from: Tea on January 22, 2007, 08:32:23 AM ---22. januar, ponedeljek - Luna raste in je v Ribah
Celodnevni vpliv Venere v opoziciji na Saturna ste nekateri čutili najbrž že včeraj, no danes pa bo vsekakor deloval kot preizkušanje ljubezni, nezaupanje ljudem, ki jih imate radi. Strahovi, sumničenja, blokade in ovire.
--- End quote ---
Jst grem najprej se malo nazaj, za vse tiste ki se nekoliko bolj spoznate na planete. Moram reci da je tale vpliv name vplival tako, da sva s prijateljem posteno pocila, do konca, ampak zanimivo da po tem nisem bila depresivna ali nesrecna, ravno obratno, resila sem se "velikega bremena", pozitivno sem sprejela celotno dogajanje in samostojno zakorakala naprej. No nekoliko tezje je ocitno njemu(bik), saj je bil poln prosenj odpuscanja, in jokanja.
Ampak kako pravijo, poslje j*** nema kajanja.
Meni ni zal za to kar se je zgodilo. Koncno sem spet zadihala.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version