Author Topic: VENERA in njeni tranziti  (Read 139564 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: VENERA in njeni tranziti
« Reply #225 on: September 28, 2010, 08:02:48 AM »
Tea to verjetno misliš na karto prvega stika, kajne? Samo potem se malo zakomplicira. Oba delata v istem podjetju, na videz sta se srečala že prej, potem sta pa stopila v stik najprej prek računalnika, potem pa je šlo dalje. In kaj se sedaj šteje oz kaj je bolj pomembno, kdaj sta vzpostavila stik (recimo ali za prvi stik velja, ko sta se skupaj peljala v dvigalu) ali je bolj pomembno, ko sta šla na prvi zmenek (kina itak nista gledala kej preveč  ;D).
9ZK 674

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #226 on: September 28, 2010, 08:22:31 AM »
Potem naj pogleda karto, ko se je zaposlila v podjetju. Itak bi moralo tam pisati, da bo srečala ljubezen in kakšne vrste bo to ...............

Drugi korak je karta ko sta šla na prvi "uradni" zmenek
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #227 on: September 28, 2010, 08:27:43 AM »
Pismo, a veš da sta se res začela zapletati v času r  :Me in ona ima res nerazčiščene stvari iz preteklosti! Ko sem zvedla njeno novico, me je skorajda vrglo, vleče se ji pa že celih 12 let  ??? To je skrivala v sebi toliko časa, skoraj nihče vedel, ko sem jaz zvedla me je pa tako šokiralo, da sem kar obnemela! In ja, se je odprla njemu in hkrati potem tudi meni.

Kako pa recimo iz karte od dneva zaposlitve vidiš, kdaj oz kako bo srečala ljubezen? Se tukaj tudi gleda potem 5 in 7 hiša ter vladarji in aspekti, gelde na to, da se ti dve hiši ponavadi gledata v natalni karti pri človeku ta partnerje in odnose?
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #228 on: September 28, 2010, 08:32:18 AM »
U Saša dobro da si vprašača. No fino, to bom pa potem še jaz našla, sva se midva tud "uradno" spoznala v službi, čeprav sem ga pred tem že videla v mestu, samo nikoli nisva bila uradno predstavljena.

Karta zgleda takole:

eno pomoč katero hišo zdaj gledam 5 in 7? Se gleda isto kot natalna?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #229 on: September 28, 2010, 08:36:01 AM »
No če probam v peti  :Sk usodna privlačnost v ljubezni, pluton v šesto na delovnem mestu  ;D  ::) Začelo se na prijateljski osnovi  :st, poskrbel za moje čustvene potrebe  :tr  :Lu, recimo a gledam prav?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #230 on: September 28, 2010, 09:13:07 AM »
No če probam v peti  :Sk usodna privlačnost v ljubezni, pluton v šesto na delovnem mestu  ;D  ::) Začelo se na prijateljski osnovi  :st, poskrbel za moje čustvene potrebe  :tr  :Lu, recimo a gledam prav?

u kakšen lep zmaj  :P
www.Astro-Star.net

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #231 on: September 28, 2010, 09:16:52 AM »

u kakšen lep zmaj  :P

Ja pa križ tudi  :D

Moja astro karta

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #232 on: September 28, 2010, 09:17:52 AM »
Kakšen križ ... vidim le magični pravokotnik in zmaja
www.Astro-Star.net

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #233 on: September 28, 2010, 09:29:09 AM »
Oooo pazite to, ratalo  :D

« Last Edit: September 28, 2010, 09:31:31 AM by sasa »
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #234 on: September 28, 2010, 09:32:11 AM »
Kakšen križ ... vidim le magični pravokotnik in zmaja

Jaz pravim križ, ker zgleda kot en x tistim dvema ekzaktnima  :op med  :So in  :PL ter  :J in  :NE

Moja astro karta

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #235 on: September 28, 2010, 10:28:56 AM »
Tea, mam še eno vprašanje.

Ali se datum zaposlitve šteje takrat, ko nekoga redno zaposlijo, ali je v igri prvi stik v podjetju. Recimo, da pride nekdo delat nekam prek študenta, pa ostane tam samo en mesec, pa potem spet pride naslednje leto za 2 meseca čez poletje, potem pa še eno leto kasneje pride v podjetje za dalj časa, še vedno prek študenta. A se za prihod v podjetje smatra tistikrat, ko je človek prišel v podjetje prvič, pa čeprav samo za en mesec, ali se šteje takrat, ko je prišel v podjetje nekdo za dalj časa? Jao sem zakomplicirala  ;D
9ZK 674

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #236 on: September 28, 2010, 12:11:36 PM »

Ali se datum zaposlitve šteje takrat, ko nekoga redno zaposlijo, ali je v igri prvi stik v podjetju. Recimo, da pride nekdo delat nekam prek študenta, pa ostane tam samo en mesec, pa potem spet pride naslednje leto za 2 meseca čez poletje, potem pa še eno leto kasneje pride v podjetje za dalj časa, še vedno prek študenta. A se za prihod v podjetje smatra tistikrat, ko je človek prišel v podjetje prvič, pa čeprav samo za en mesec, ali se šteje takrat, ko je prišel v podjetje nekdo za dalj časa? Jao sem zakomplicirala  ;D

vedno se šteje prvi korak
www.Astro-Star.net

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #237 on: September 28, 2010, 12:13:23 PM »

vedno se šteje prvi korak

Hvala!  :-*
9ZK 674

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #238 on: September 28, 2010, 12:32:49 PM »
No jaz sem šla po nakupih -  :Lu :dv in se zabavala

Kupovala pa v glavnem štunfe in obutev. hehe kupila sem si škornje - zdaj pa molim, da Venera nima nanje vpliva, pač pa samo naravni vladar podplatov Neptun  ;D

Vse je bilo pa znižano in tako sem zadovoljila R Venero  ;D
www.Astro-Star.net

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #239 on: September 28, 2010, 12:34:54 PM »
No jaz sem šla po nakupih -  :Lu :dv in se zabavala

Kupovala pa v glavnem štunfe in obutev. hehe kupila sem si škornje - zdaj pa molim, da Venera nima nanje vpliva, pač pa samo naravni vladar podplatov Neptun  ;D

Vse je bilo pa znižano in tako sem zadovoljila R Venero  ;D

Ko ravno omenjaš R  :Ve. Zakaj sem pa nekje na internetu zasledila, da traja od 8. oktobra pa do 18. novembra?  ???
9ZK 674