Author Topic: VENERA in njeni tranziti  (Read 139389 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Mojzes

• Uporabnik
  • **
Re: VENERA in njeni tranziti
« Reply #30 on: August 11, 2007, 05:24:55 PM »
aham, spet je v Levu, da vidimo tole zrelo čutno izpovedovanje, bom na nekem tihem gracioznem testu :D :-X
let it be

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #31 on: August 15, 2007, 02:14:31 PM »
Tranzitna Venera je retrogradna in se je včeraj vrnila v znamenje Leva. V znamenje device /v tem znamenju se je obračala/ se bo vrnila šele oktobra. Zanimivo bo namreč tam okoli 10. 11. 12. oktobra, ko bo na istih stopinjah device, kot je začela svoje retrogradno gibanje

Šel sem skozi poste retrogardne Venere in glede na svetovno opazovanje vidim, da v tem času sploh ni nobene vesti o terorizmu.   Ima to vpliv?

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #32 on: August 16, 2007, 06:49:10 AM »
Ne spremljam toliko mundanega dogajanja v svetu. Retro planeti sigurno nosijo čistke znotraj, torej se ne kažejo toliko na zunaj. Na splošno je težko govoriti o terorizmu. Mrki bi kazali na možnosti in seveda potem horoskopi posameznih držav.
Da bi dali nek predvid moramo torej spremljati svetovno politiko, zraven pa imeti tudi podatke za države.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #33 on: August 16, 2007, 06:56:08 AM »
No, jaz sem malo spremljal in v zadnjih mesecih se ni dogajalo niz takega razen poplav v Angliji, Rusi so prisli gor na severni pol kjer so ocitno potonili, kaj drugega pa se ni dogajalo v zadnjem casu.  No, naj ne pozabim. Svetovne borze se lomijo zaradi slabe bilance ameriskih bank, kar povezujejo s stanovanjskimi posojili. Sam menim, da je to pesek v oci. Morda se kaksna vojna pripravlja in to delajo nalasc, obenem pa v drek vse ostale borze tunkajo.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #34 on: August 16, 2007, 07:07:18 AM »
No, jaz sem malo spremljal in v zadnjih mesecih se ni dogajalo niz takega razen poplav v Angliji, Rusi so prisli gor na severni pol kjer so ocitno potonili, kaj drugega pa se ni dogajalo v zadnjem casu.  No, naj ne pozabim. Svetovne borze se lomijo zaradi slabe bilance ameriskih bank, kar povezujejo s stanovanjskimi posojili. Sam menim, da je to pesek v oci. Morda se kaksna vojna pripravlja in to delajo nalasc, obenem pa v drek vse ostale borze tunkajo.

Andres

Ja, borze so pa definitivno vezane na retrogradno Venero. Seveda je tudi marčevski sončni mrk v kvadratu z Plutonom /vladar 8 hiše - banke, borze, zavarovalnice, vlaganja/ pripomogel k temu. Torej to je bilo za pričakovati. Letošnje leto itak ni namenjeno vlaganjem denarja, še manj pa nakupu stanovanj, dragocenosti, papirjev, novim začetkom.

Po mrku v tem mesecu in sončnem v septembru gremo itak v reto merkur in potem takoj mars. Gradbena podjetja bodo nasrkala, še bolj pa tisti, ki bodo plačevali te zadevšne.
En primer smo nedavno meli /rušitev mosta/, odkrilo pa se bo še nekaj "slabih" gradenj. Sploh decembra in januarja, ko bo Saturn šel v retrogradno gibanje.
www.Astro-Star.net

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #35 on: August 16, 2007, 07:17:13 AM »
Ja, se spomnim, da je bilo tako receno. Hmm. Vesel sem edino, da se z nepremicninami ne dajem.  Vrednosti papirji pa itak vibrirajo in brez dvoma je tezje za tiste, ki imajo vse v Ameriki kot pa drugje po svetu.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #36 on: October 08, 2007, 08:55:45 PM »
Pričakali smo prehod Venere v znamenje Device.

Device so analitično, sramežljivo, čednostno in čustveno vase zaprto znamenje, zato nam bo zdaj energija Venere bolj kot ne težila k skrivanju naših čarov. Manj bo potrebe po romantičnemu ljubljenju in druženju, v ospredju bo umirjenost zvez, katerih vrednota bo v tem času usmerjena v dogovore in neke vrste "dolžnost". Vsekakor to ne bo dosti motilo zemeljskih znamenj, ali pa tistih, ki imajo Venero v teh znamenjih. Prav Device, Biki in Kozorogi bi v tem času znali biti neizmerno zaželeni ljubezenski partnerji. Dobro se bodo ob taki Veneri počutili tudi Raki in Škorpijoni, ker pa imamo seveda že Marsovo senco retrogradnosti, bo pri njih odvisno od natalne karte njihovo ljubezensko življenje.

Boste poročali kako je, ko ljubezen postane dnevna obveznost ali pa navada  ;)
www.Astro-Star.net

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #37 on: October 08, 2007, 09:17:06 PM »
Bomo poročali  Tea, samo da je LJUBEZEN!!! ;D

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #38 on: October 08, 2007, 09:31:19 PM »
Točno tako Taja. Brez ljubezni nam živeti ni ....  ;)
www.Astro-Star.net

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #39 on: October 08, 2007, 09:45:31 PM »
tako - pravo, čisto LJUBEZEN potrebujemo  ;D da do tega pridemo da to spoznamo, se moramo pa malce namatrati - a je vredno  ;)  :D

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #40 on: October 08, 2007, 09:50:51 PM »
 ;D A hočeš reči .... temeljito analizirati in premisliti   ;D
www.Astro-Star.net

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #41 on: October 08, 2007, 09:57:17 PM »
kljub temu, da sem prava Devica, sem se naučila, da z analiziranjem / seciranjem ( posledično včasih prav mrcvarjenjem samega sebe ) ne smemo pretiravati. Dostikrat se je najbolje prepustiti...sploh pa  ljubezni  ;) kar se moraš naučiti, ti tako in tako ne uide - sicer pa priznam, da mi včasih to uspe, včasih pa ne  ;D

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #42 on: October 08, 2007, 10:01:36 PM »
Dobro se bodo ob taki Veneri počutili tudi Raki in Škorpijoni, ker pa imamo seveda že Marsovo senco retrogradnosti, bo pri njih odvisno od natalne karte njihovo ljubezensko življenje.

Škorpijoni ga bomo sigurno spet sekali po svoje.  :D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #43 on: October 08, 2007, 10:02:25 PM »
kljub temu, da sem prava Devica, sem se naučila, da z analiziranjem / seciranjem ( posledično včasih prav mrcvarjenjem samega sebe ) ne smemo pretiravati. Dostikrat se je najbolje prepustiti...sploh pa  ljubezni  ;) kar se moraš naučiti, ti tako in tako ne uide - sicer pa priznam, da mi včasih to uspe, včasih pa ne  ;D

Hvala Taja za tvojo izkušnjo, ki jo deliš z nami. Zate bo torej tole izredno pomemben čas odločitve  ;)
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #44 on: October 08, 2007, 10:03:32 PM »
Dobro se bodo ob taki Veneri počutili tudi Raki in Škorpijoni, ker pa imamo seveda že Marsovo senco retrogradnosti, bo pri njih odvisno od natalne karte njihovo ljubezensko življenje.

Škorpijoni ga bomo sigurno spet sekali po svoje.  :D

Jejhata, kdaj ga pa Škorpijoni ne ..... Poleg tega nam ... vsaj tistim rojenim do 9. novembra seda ta pozicija v solarca  ;D
www.Astro-Star.net