9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
Quote from: apemaya on March 01, 2008, 02:48:04 PMMeni je ze logicno, ampak ste odgovor tako zakamuflirali in se hecali, da ne vem kaj je odgovor- nimam potrditve. Pa glede na odgovor, ki ste jih dali Patriku, sem se bolj zmedena. Ali lahko napisete odgovor?hvala NEKI MOŠKI JE GLEDAL PORTRET. NEKDO GA JE VPRAŠAL: «ČIGAVO SLIKO GLEDAŠ?« ODGOVORIL JE: «BRATOV IN SESTER NIMAM, A OČE TEGA MOŽA JE SIN MOJEGA OČETA.« ČIGAVO SLIKO JE GLEDAL?Odg.: Gledal je sliko svojega očeta.
Meni je ze logicno, ampak ste odgovor tako zakamuflirali in se hecali, da ne vem kaj je odgovor- nimam potrditve. Pa glede na odgovor, ki ste jih dali Patriku, sem se bolj zmedena. Ali lahko napisete odgovor?hvala
Nekoc je bil vladar, ki je ujel vladarja nasprotnega plemena. Hči ujetega pa je prišla prosit za milost.In ji je rekel naj istočasno drugi dan:pirnese darilo in ga ne prinesenaj bo občena in neoblečenanaj prinese sladico in ne prinese sladiceKaj je storila?
Quote from: coffee on March 01, 2008, 03:17:21 PMQuote from: apemaya on March 01, 2008, 02:48:04 PMMeni je ze logicno, ampak ste odgovor tako zakamuflirali in se hecali, da ne vem kaj je odgovor- nimam potrditve. Pa glede na odgovor, ki ste jih dali Patriku, sem se bolj zmedena. Ali lahko napisete odgovor?hvala NEKI MOŠKI JE GLEDAL PORTRET. NEKDO GA JE VPRAŠAL: «ČIGAVO SLIKO GLEDAŠ?« ODGOVORIL JE: «BRATOV IN SESTER NIMAM, A OČE TEGA MOŽA JE SIN MOJEGA OČETA.« ČIGAVO SLIKO JE GLEDAL?Odg.: Gledal je sliko svojega očeta. Jaz bi pa rekla, da gleda sinovo sliko.Recimo, da je moški, ki gleda sliko Peter. Potem: ''Sin mojega očeta'' - torej gre tukaj za Petra (ker nima ne bratov in ne sester) in je potem on oče moža na sliki, torej gleda sinovo sliko.
Quote from: pikica on March 02, 2008, 12:00:42 PMQuote from: coffee on March 01, 2008, 03:17:21 PMQuote from: apemaya on March 01, 2008, 02:48:04 PMMeni je ze logicno, ampak ste odgovor tako zakamuflirali in se hecali, da ne vem kaj je odgovor- nimam potrditve. Pa glede na odgovor, ki ste jih dali Patriku, sem se bolj zmedena. Ali lahko napisete odgovor?hvala NEKI MOŠKI JE GLEDAL PORTRET. NEKDO GA JE VPRAŠAL: «ČIGAVO SLIKO GLEDAŠ?« ODGOVORIL JE: «BRATOV IN SESTER NIMAM, A OČE TEGA MOŽA JE SIN MOJEGA OČETA.« ČIGAVO SLIKO JE GLEDAL?Odg.: Gledal je sliko svojega očeta. Jaz bi pa rekla, da gleda sinovo sliko.Recimo, da je moški, ki gleda sliko Peter. Potem: ''Sin mojega očeta'' - torej gre tukaj za Petra (ker nima ne bratov in ne sester) in je potem on oče moža na sliki, torej gleda sinovo sliko.se strinjam z razlago
kaj pa če je sladica satovje.....je sladica in hkrati ni al pa ima sladico in darilo v roki....ampak je ne prinese sama ozoboje drži v roki....s tem, da do kralja pride na ovnu..in khrati hodi in ne to je bilo enkrat eni pravljici