Šport je vsekakor panoga, ki za slovenceljne ni taprava. Zakaj? Ker slovenceljni nimajo zmagovalne mentalitete!!! Večni hlapci in večni luzerji. Svetovno prvenstvo je tipičen primer, kako bi lahko prišli daleč, pa niso...
Vendar se ne zavedate ene preproste stvari! Da smo posebni!
Pomislite...
Slovenije je hočete nočete kriva za spremembo sveta v zadnih 15-tih letih. Kako? Ja prvi smo se odcepli in temu je sledil razpad velesile imenovane CCCP!!! Edinega nasprotnika divjega imperializma! Skratka, prvi smo si upali reč "mi bi se šli malo drugače vse to skupaj in se mirno odcepli od Jugoslavije"
To smo naredili in drugi so nam sledili.
Druga velika stvar, ki smo jo "napalili" je Drnovškovo bojkotiranje državnih obveznosti! Halo?!?! Se zavedate, kako veliko dejanje je to? Svetu se fučka verjetno za vse to skupaj, ampak tako dejanje je velik korak naprej. Pomeni, da se nekaj globokega dogaja. Da So vibracije slovencev se močno dvignile nad povprečno zatelebljenost zahoda!
Imam dosti stika z italjani. Ok, so zabiti, ma so prototip zahodnega sveta. In če načnem temo z njimi o stvareh, ki se nam zdijo samoumevne, moram govorit z njimi kot z analfabeti!!! Vi se niti ne zavedate, kako smo duhovno napredovali! To duhovnost, pa lahko vpeljemo v politiko. Prednost majhne države je v tem, da lahko poizkušamo nove varjante. Nove načine vodenja in upravljanja.
S TEM bi se lahko slovenija predstavila v propadajočem svetu!!! Ko je Drnovšek rekel, da imamo potencial in ga je Dr. Gerkman v reviji Avra spljuval, je dejansko imel prav. Ravno tako je imel prav Dr. Gerkman, ko je pokazal kaj ne štima. Skupaj, bi lahko naredila marsikaj! Te politike bi morali sesut, ker jih ne rabimo in ne delajo ničesar (volitve županov so pokazale želje vseh nas, da nas vodijo sposobni managerji, ne pa nakladači politikanti! Slovenci bi morali spremeniti svojo deželo in jo narediti nekaj unikatnega! Novo Shambalo, da bi drugi hodili gledat, kaj se pa tej tipi gredo za eno reč!
Ne me basat z neumnostmi "da se to ne da", "da je to utopija", "da so to samo sanje"!!! To nakladajo samo tisti, ki imajo od takega sistema kot je sedaj korist! Taki, ki jim ni treba delat nič, ker so "nategnili nekoga" da dela za njih!!! Taki, ki črpajo drugim energijo s tem, da stalno jočejo, namesto da bi premaknili njihovo gnilo in leno rit!!
Vse se da in vsi dobro vemo, da večina to hoče. Najbolj glasni so zaenkrat tisti, ki so proti temu. Želje srca večine, pa ne bodo mogli za dolgo utišat! Kmalu se bomo počasi začeli zavedat tega in ko bo treba spremenit slovenijo v pravo oazo se spomnite mojih besed in naredite korak naprej. Mene bo nov sistem še najbolj koštal, ker živim od tega gnilega sistema še najbolj komot. Vem pa da to ni prav. In delam na tem, da se to spremeni. Vem, da bomo spremenili to državo v nekaj novega, pa naj mi cmokajo kolikor hočejo, da to ni mogoče, "ker ljudje niso taki"!!! Pol pa bom premenil večino ljudi in BODO TAKI!

Zdaj pa tiho premislite pri sebi, kaj vsak od vas lahko naredi za to idejo. Dobro premislite, da vsaka vaša misel odleti v vesolje in se od njega odbije in jo zaznajo tudi drugi! Vse kar boste razmišljali pozitivno, imeli ideje, kaj bi se dalo, kako bi izboljšali, popravili, uredili, se odbijajo in delijo med vse nas. Vašo idejo bo lahko zaznal tudi kak upliven mož. In če nas veliko misli isto idejo, bo ta vibracija še močnejša in se bo širila med ljudi. Začelo se bo svobodno govoriti o temu, da bi spremenili Slovenijo v nekaj novega. Vsi ki se bodo pridružili, bodo dodajali svoje vibracije k temu. To bo kot virus, ki bo preplavil sistem. Takrat bodo to zaznali ljudje, ki bodo od vas črpali moč in delali dobro. Ker bo večina to želela!
Kaj lahko naredite? Širite dobro voljo med vaše prijatelje! Sejte pozitivnost in iščite rešitve, ne glejte kaj vse je slabo, to vsi vemo, pogovarjajte se o tem, kaj bi lahko bilo dobro! Na kavi v službi, med malico, v kafiču s prijatelji.
Ko se bo to razpaslo in bodo vsi čakali nekaj novega, se bo našel tisti, ki bo to idejo razvil in speljal!
Vse se da, če se hoče! Ko bo Slovenija zaživela na novo, bomo še kako razpoznavni! Cel svet nas bo opazoval!
... lahko bi napisal knjigo o tem! Mi jo boste pomagali prodajat in širit? Evo idejo!