PhoebusEGF Bioeffect in Purity herbs sta paradna konja Phoebusa.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
OK malo teje je podajat napovedi za 2 leti naprej, ve kaj vse se lahko zgodi. Ampak na hitro bi rekla, da bodo neke spremembe v slubenem okolju, sprememba slube ali samo okolja, da gre v drugo ekipo. Ne bo ravno prostovoljno, vendar bo pa uspeno leto, če si bo dovolila. Pazi na kakne afere v slubi.
Jane, imaš pa tudi lik zmaja, ta struktura potegne ven taboljš
Quote from: cvetka on May 30, 2016, 09:43:11 AMJane, imaš pa tudi lik zmaja, ta struktura potegne ven taboljš Vem Cvetka zato pa pravim imam dobro in slabo v enem letu, pa si ne znam razlagat pol Sej veš pri sebi vidiš vedno kar nekaj, sploh ko gledam sonce in venero v 8-i hiši me kar mine
Quote from: Jane on May 30, 2016, 09:51:43 AMQuote from: cvetka on May 30, 2016, 09:43:11 AMJane, imaš pa tudi lik zmaja, ta struktura potegne ven taboljš Vem Cvetka zato pa pravim imam dobro in slabo v enem letu, pa si ne znam razlagat pol Sej veš pri sebi vidiš vedno kar nekaj, sploh ko gledam sonce in venero v 8-i hiši me kar mine Sex.
Quote from: Maja on May 30, 2016, 09:59:20 AMQuote from: Jane on May 30, 2016, 09:51:43 AMQuote from: cvetka on May 30, 2016, 09:43:11 AMJane, imaš pa tudi lik zmaja, ta struktura potegne ven taboljš Vem Cvetka zato pa pravim imam dobro in slabo v enem letu, pa si ne znam razlagat pol Sej veš pri sebi vidiš vedno kar nekaj, sploh ko gledam sonce in venero v 8-i hiši me kar mine Sex. Sva mislili isto.
Na pisarniški mizi. Ouje!
Quote from: Maja on May 30, 2016, 10:11:21 AMNa pisarniški mizi. Ouje! Pa ne pozabit balkona!!