Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije
MARS in njegovi tranziti
klarus:
mogoč celo najdem moje stanovanje...pa bo res potem renoviranje.....al pa kr svojo bučo in odnos do ata saturna :D ki mi bo tud enkrat maja nehal dihat na luno
Andres:
--- Quote from: Tea on March 13, 2008, 03:36:00 PM ---Zlo mogoče, da se bodo ljudje bolj posvetili renoviranju stanovanj :)
--- End quote ---
Pripravljam se na beljenje, tudi vrata bi lahko prebarval. Sicer pa sem ravno prišel iz trgovine s prospekti barvnih palet.
Andres
Tea:
Ja, gradbeniki si bodo lahko meli roke. Sploh po prvem tednu aprila, ko gre venera v Ovna, Mars pa gre ponovno čez stopinjo raka, v kateri je začel svojo R pot, če se še spomnite novembra lansko leto.
Iza:
--- Quote from: Tea on March 13, 2008, 04:19:16 PM ---Ja, gradbeniki si bodo lahko meli roke. Sploh po prvem tednu aprila, ko gre venera v Ovna, Mars pa gre ponovno čez stopinjo raka, v kateri je začel svojo R pot, če se še spomnite novembra lansko leto.
--- End quote ---
Komi čakam ;D
Ne samo novembra, Tea. Vsakega dneva od septembra naprej. Še tisto kar sem naredila, bi bilo bolje, da ne bi - se že kaže tako ;)
Lep dan!
Iza
Tea:
Hihi .... tako je ...... se je že ničkolikokrat potrdilo, da R ni za jemati vnemar.
Hja ...... moj dragi kupuje eno barko ......... zgleda da bomo mi tudi prenavljali ;D ;D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version