Author Topic: MARS in njegovi tranziti  (Read 100247 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: MARS in njegovi tranziti
« Reply #165 on: March 17, 2008, 10:22:03 AM »
K prenovi te najbrž spodbuja T Pluton trigon Luna, P Luna pa ti je hodila preko Tehtnice, zato potreba po prenovi.

Bremza .... T Saturn opozicija Mars ... dokler se ne skida najbrž ne bo nič. Poleg tega je zdaj tako, da je P Luna tudi prišla že v znamenje Škorpijona, kar ponavadi ne obeta nekih odličnejših nakupov.

Sicer pa imaš Jupitrov povratek, ta te bo obravoval, pa kakorkoli se odločiš. Meni se zdi, da boš vseeno nekaj prenavljala.

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline mavrica

• Uporabnik
  • **
« Reply #166 on: March 17, 2008, 10:35:17 AM »
O to je pa bilo hitro...hvala

ja ta občutek da bom prenevljala imam tudi sama, pa zgleda da bo to bolj na osebnem nivoju, ko se mi tale p luna po škorpionu sprehaja...

Praviš tale opozicija marsa in saturna...hm...torej me trenutni sekstil marsa iz raka na trenutni saturnov povratek usmerja v pravo smer ????
...človek ni le skupek celic svojega telesa, ampak odsev svojih misli...      M. Kojc

DZK število - 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #167 on: March 17, 2008, 10:39:50 AM »
Me prav zanima kam se bo usmeril tvoj okus..... Kar nekaj P v 8 H in v ovnu in P luna v škorpijonu - te bo vsekalo na rdeče črno kombinacijo  ;D ;D :P
Malo heca
www.Astro-Star.net

Offline mavrica

• Uporabnik
  • **
« Reply #168 on: March 17, 2008, 10:52:17 AM »
A veš da sem pravkar pomislila na tale moj stelij  progresiranih v ovnu, ko si omenila sonce v ovnu...

Zanimivo, da rdeče črna kombinacija pri meni že od 2003 leta naprej, s tem, da sem jo v nekem obdobju spremenila v sivo roza. Zdaj me pa mikajo bolj nežni odtenki modre, zelene in še vedno roza, črno pa mečem ven. Celo očala z črnimi okvirji sem zamenjala za bolj barvita z nekaj mavričnih oddtenkov... ;)
...človek ni le skupek celic svojega telesa, ampak odsev svojih misli...      M. Kojc

DZK število - 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #169 on: March 17, 2008, 11:13:37 AM »
A veš da sem pravkar pomislila na tale moj stelij  progresiranih v ovnu, ko si omenila sonce v ovnu...

Zanimivo, da rdeče črna kombinacija pri meni že od 2003 leta naprej, s tem, da sem jo v nekem obdobju spremenila v sivo roza. Zdaj me pa mikajo bolj nežni odtenki modre, zelene in še vedno roza, črno pa mečem ven. Celo očala z črnimi okvirji sem zamenjala za bolj barvita z nekaj mavričnih oddtenkov... ;)

;D Potem ti je začel delovati vodnar
www.Astro-Star.net

Offline Princes

• Mojster
« Reply #170 on: March 17, 2008, 12:03:10 PM »
Me prav zanima kam se bo usmeril tvoj okus..... Kar nekaj P v 8 H in v ovnu in P luna v škorpijonu - te bo vsekalo na rdeče črno kombinacijo  ;D ;D :P
Malo heca

Rada bi opozorila na črno-rdečo kombinacijo. Ko smo imeli tečaj reikija, nas je mojster izrecno opozoril na zelo hude kombinacije in sicer na dve: črno-rdeča in črno-rumena. Pravi, da ti dve kombinaciji sekata oz. izničujeta pozitivne energije oz. ustvarjata kaos, tako da si ljudje ob teh kombinacijah spalnic (rdeče-črno) ali celo oblek nevede izničujejo energije in ustvarjajo negativna polja.

"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline mavrica

• Uporabnik
  • **
« Reply #171 on: March 17, 2008, 12:21:33 PM »
Malo heca

Rada bi opozorila na črno-rdečo kombinacijo. Ko smo imeli tečaj reikija, nas je mojster izrecno opozoril na zelo hude kombinacije in sicer na dve: črno-rdeča in črno-rumena. Pravi, da ti dve kombinaciji sekata oz. izničujeta pozitivne energije oz. ustvarjata kaos, tako da si ljudje ob teh kombinacijah spalnic (rdeče-črno) ali celo oblek nevede izničujejo energije in ustvarjajo negativna polja.

Zanimivo...meni je prav ta kombinacija pomagala , da sem lažje šla skozi neko obdobje, ko sem potrebovala odločnost, da prekinem z starimi vzorci, je pa res, da sem hitro po tem prešla na sivo roza, ki me je spremljala kar nekaj let. Kot sem že zgoraj omenila zdaj me pa črna začenja motiti in jo tudi v detajlih mečem ven.

DZK število - 656

Offline klarus

• Mojster
« Reply #172 on: March 17, 2008, 01:23:53 PM »
ma rdeče črna kombinacija ima tudi zaščitno funkcijo.....vse stvari majo dve strani ;)
če nekomu paše črna..zakaj pa ne...itak se odločamo na osnovi naših izkušenj....
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

moja karta

9ZK 822

Offline Princes

• Mojster
« Reply #173 on: March 17, 2008, 02:42:26 PM »
Se strinjam s tabo Klarus. Vedno izbiramo sami, kar nam najbolj paše v danem trenutku. Vedno imamo možnost izbire...
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline klarus

• Mojster
« Reply #174 on: March 18, 2008, 10:47:15 AM »
mene pa zanima, če ima kaj moj natalni mars prtke vmes..da ponavadi nisem nikoli dolgo bolana....
vem, da mam neizmerno velik energije..včasih sem sama nad sabo presenečena..ko mislim,d a ne morem več.....takrat pa iz podplatov potegnem dovol energije, da zdržim...
sprašujem zato, ker sem staknila zelo grd prehlad in sem ga brez tablet prestala na nogah...sodelavka me kr opazuje, kak sem po dveh dneh, ko je mislila da bom kr obležala.....kar naenkrat preobrat na boljše...
čeprav je res, da sem si v veliki meri pomagala z kristali :)
There is
One Mind,
One Truth,

moja karta

9ZK 822

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #175 on: March 18, 2008, 07:57:29 PM »
Mars in Uran sta pri tebi res generator energije, pa še v lepem trigonu na Jupitra, ki je vladar tvoje karte ...
www.Astro-Star.net

Offline klarus

• Mojster
« Reply #176 on: March 19, 2008, 07:52:35 AM »
sem našla še enga pomagača....v bistvu je to en kristalček, ki sem ga uporabila čist po intuiciji.....češ če ne bo pomagal, škodil pač ne bo....in ko sem malo prebrala o njem..je njegov eliksir idelan za katerekoli infekcije ;D
There is
One Mind,
One Truth,

moja karta

9ZK 822

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #177 on: March 19, 2008, 07:54:08 AM »
super klarus. Seveda imaš intuicijo močno in nič ne more it narobe  :)
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #178 on: May 05, 2008, 11:45:17 AM »
Tranzitni Mars bo jutri vstopil v prazni tek /do vstopa v naslednje znamenje, nima aspektov/, v petek ob 22.20 pa vstopi v znamenje Leva

Dve ognjeni energiji na kupu nam bosta končno postregli z nekaj več sončka in toplote. Da vročine v naših akcijah le ne bo preveč pa bomo morali poskrbeti kar sami.

;D
www.Astro-Star.net

Offline Lunca

• Uporabnik
  • **
« Reply #179 on: May 09, 2008, 01:36:23 PM »
Se strinjam s tabo Klarus. Vedno izbiramo sami, kar nam najbolj paše v danem trenutku. Vedno imamo možnost izbire...

Se strinjam, saj tudi vplivi tranzitov niso tako zelo močni, no vsaj nekateri ne, če s svojo lastno voljo izberemo, čeprav težko, nekaj, kar ni ravno v tistem času nam pisano na kožo. Astrologija je dobro prav zato, ker nam daje na izbiro, kaj bomo v danem trenutku naredili. Če določene energije ozavestimo, potem lahko prebrodimo kakšen aspekt. Sploh pri vplivu saturna se to da, če smo potrpežljivi in disciplinirani. No, nekaterih težkih aspektov nam žal ne bo vedno lahko prelisičit, sploh pa tistih, ki imajo določeno težo že v natalu.