Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije

Tranzit Jupitra

(1/84) > >>

Lunca:
Fino bi blo debatirat o tranzitih jupitra, ki je planet, ki prinaša VEČ. Več česa? Nekateri primeri kažejo, verjetno je važno, kako je planet aspketiran pri rojstvu. V velikih kartah sem ugotovila, da je recimo pri dveh primerih mojih prijateljic, ko je tranzitiral sonce, prinesel raka. Rast celic je bila večja in tisti VEČ je bila bolezen. Mnenja sem, da je bolje, če se pri tranzitu jupitra preko sonca, lune ali ASC nekoliko zredimo, ker potem mogoče ne pride do bolezni.

Tea, vidim, da ti je jupiter prešel MC, letos ti pride še na venero. Želim, da ti prinese obilo uspehov pri delu, vidi se, da bo to področje duhovnosti, seveda čez venero pa še nekaj ljubezni, izkoristi, gre le samo na vsakih 12 let tod mimo. ;)

taja6:
Lunca,

držim pesti, da mi T Jupitra čez mojo 5. hišo  prinese več ljubezni ;D Naj ljubezen raste, nič maščobne in bog ne daj druge celice :D

Lunca, kje se pa tebi sedaj sprehaja Jupiter?

LP, T.

Tea:
Lunca ...  ;D si me ujela

Ja T Jupitra. V moji karti je zelo dobro aspektiran, zato mi v tranzitih nosi dobro kjerkoli se pač pojavi. Tisto česar se dotakne doživi opitimističen in ekspanzivni ton.

Ni naključje, da sem ravno oddala knjigo, ko je Jupiter prehajal moj MC.

Od kje knjiga v moji karti:
Merkur v 9 hiši kvadrat Uran in opozicija na Luno govori o tem, da bom nekaj pisala /ker je vladar 4 in povezan z luno - govori, da pišem doma/, Uran pa pripoveduje, da so roki kratki in da sem delala pod velikim psihičnim pritiskom, kar so napovedovali tudi aspekti /Saturn kvadrat Luna in kvadrat Merkur in konjunkcija Uran/.

Naročilo sem dobila, ko je Jupiter sedel na Merkurja .... prav zaradi disonantno postavljene strukture, ki jo je z druge strani klofal še T Neptun, dolgo nisem vedela, ali je to naročilo za pisanje resnično, pogodbo smo podpisali šele decembra, ko se je Jupiter premaknil v Strelca.

Da bo knjiga uspešna govori prehod Jupitra preko 10 hiše .... o tem govori tudi T Urana, ki je v trigonu z Soncem.....

Najbrž bo Jupiter na Venero prinesel kakšno delavnico več /dispozitor luna v 3/, kajti T Jupiter bo sedal v naslednjih mesecih tudi na P Merkurja....

pa dosti o meni

T Jupiter po moje nima opraviti z rakom. Rak kot bolezen oz. tumor se pojavi dosti prej, kot ga odkrijejo in je posledično vezan na psiho, potlačitev /Pluton/ in omejitve, depresijo /Saturn/.
Ta dva planeta ga prineseta.
Se pa strinjam da bi mogoče povzročil bohotenje celic. Vendar bi te celice /torej rak kje?/ morale biti označene ali z njegovo vladavino ali z vladavino planeta s katerim se dogaja stik. Vendar pa po drugi strani moramo vedeti, da je BENEFIK = dobro in kakorkoli že jaz ugotavljam, da nas vleče iz situacij, ki bi bile sicer zelo hude.

Me pa zanima Lunca. Bi mogoče lahko videli te karte in potek bolezni....

Lunca:

--- Quote from: taja6 on January 18, 2007, 05:18:54 PM ---Lunca,

držim pesti, da mi T Jupitra čez mojo 5. hišo  prinese več ljubezni ;D Naj ljubezen raste, nič maščobne in bog ne daj druge celice :D

Lunca, kje se pa tebi sedaj sprehaja Jupiter?

;D  Jupiter se trenutno pri meni sprehaja še po deveti hiši in bo kmalu, kmalu na mojem MC. No nimam takih predispozicij kot Tea, da bi se spravila k knjigi.
Tebi Taja, naj ti nasuje čimveč ljubezni, veliko zanimanja za kakšen "širok" hobi, širjenje duhovnosti in podbno.

Tea, tebi pa čestitke, se mi je zdelo, čeprav nisem vedla, da boš tale jupiter, ki je pri tebi res dobro aspektiran, znala vnovčit. Pri meni je moj jupiter le v opoziciji s saturnom, zato imam vedno občutek, da ne morem tko uživat, kot bi lahko, tudi, če je jupiter dobro tranzitno postavljen.

Škoda, ker nisem tiste karte shranila, ker so bile delane na drugem računalniku, jih bom pa skušala dobit.
--- End quote ---

Tea:
Hvala Lunca ...

Me prav zanimajo karte, ker se bom bolj podrobno spravila na proučevanje zdravstvene problematike.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version