Namenjeno članom, torej vam in nam. > Prostor za razvedrilo

Hotel Spletni simbol II.

<< < (29/69) > >>

Anima:

--- Quote from: cvetka on March 25, 2007, 07:24:53 PM ---
--- Quote from: Anima on March 25, 2007, 07:21:57 PM ---
--- Quote from: Andres on March 25, 2007, 04:19:59 PM ---Me veseli, da si prišel naokoli ravno v času ko smo pred izplačilom v našem hotelu.  Tu zaposlene so bile že v skrbeh, če bom zmogel vsem potalati plačo, kar je brez dvoma za njih zelo monotono. Ker si se vrnil verjamem, da nam/mi boš v veliko pomoč, saj dela vrtnarja smo te nekoliko razbremenili odkar si dobil asistentko na vrtu.  To je kajpak Azra katere opis dela lahko vidiš na prvi strani te teme.

Andres

--- End quote ---

Le zakaj nimam skrbii,kar se plače tiče? ;D

--- End quote ---

Zato, ker če veš, da dobro delaš, plačilo pride.
lp :)

--- End quote ---

da portir vidi. ;D
Hvala Cvetka.

Andres:

--- Quote from: apemaya on March 25, 2007, 09:34:01 PM ---V glavnem, sem zelo vesela, da imamo se enega izplacevalca. Tako imamo vsaj izbiro, kaksen stil izplacevanja nam bolj ustreza ;)

Pa se Andres deluje nekam izcrpano - najprej je krozila fotografija, da se je zelo postaral in komaj kaj vidi. Potem pa je v potrditev tej fotki SAM prilimal se eno, na kateri je jasno videti, da ne zmore vec in ze uvaja naslednika :D

Kdaj zacnemo z barvanjem jajckov? Pred ali po izplacilu place, ker moram imeti neko zagotovilo, da se placa dejansko izplacuje ;D

--- End quote ---

Izčrpanosti ni Apemaya.  So le druge obveznosti, kot letanje k sosedom v dom za upokojence, kjer kot vemo ne nudijo samo fantastične kave.
Podmladek mora biti, zato tudi uvajanje novega portirja.  Službo bo bržkone lahko nastopil, ko se dovolj dobro slovensko nauči pisati.

Sem pa tudi vesel, da ti drugačno kot standardno izplačilo ustreza. Verjemi, da nisi edina, sicer bi bil v tem hotelu samo portir. 

Nekoliko sem tudi razočaran, ker se naš erotični maser ne pojavlja kaj dosti. Svoje delo bi lahko uskladil z izplačilom.

Andres

Andres:
Vidim, da jajc v hotelu ne bo manjkalo. Oziroma bodo kot kaže obarvana večplastno. Edina želja, ki jo izražam, je ta, da se barve ne bodo polivale po tleh v raznih hodnikih ali celo po sobah. :)

Andres

Regina:
No, Andres :(   Zakaj pa ne bi polivali barve? Lahko bi se šli še body art in naredili razstavo. Uau, takšne še noben hotel ni nikoli imel. Samo pomisli, kakšna reklama bi to bila. ::)

Andres:
Ja, to je pa nad veliko nočnimi pričakovanji Regina. Body art?  Vsekakor.  :)  Seveda pa bi rad vedel katera se javi kot prva za body art.

Andres

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version