Namenjeno članom, torej vam in nam. > Prostor za razvedrilo
Hotel Spletni simbol II.
Andres:
Uh ste uživali. Jaz sem imel vrtnarski vikend, kar ne more potrditi niti naš Tar Mar.
Hčerki sem eno seme kupil in sva ji posadila rožo, obene pa sem posadil še, ne boš verjela, čili. Tisti debeli in ta suhi tudi. ;D
Ah enim se gode in hodite na morje, pa na rojstne dneve mislite kako ga boste s Heleno praznovali. ;)
Andres
apemaya:
no, vidis Portir,
ni cudno, da zdelan zgledas, ko se pa tako sekiras. Vidis koliko usluzbencev se je zglasilo. Ti se PREVEC sekiras!! Bos se zbolel!! Kdo bo pa potem placo delil? Ha?
Si bil pa priden ta vikend. Lepo da ste sadili rozice oz rastlinice!!
Helena, visok jubilej!! Kaj bos stregla v baru za svoj rojstni dan? Racunam na kaksen very special cocktail!!!
Regina:
Evo mene Portir. Pokorno javljam, da sem se vrnila iz polna sveže energije in zdaj sem spet na delovnem mestu. Kot vidim, so punce v tem času, ko te je zanemarjala osebna negovalka, lepo skrbele zate. Ti pa seveda za njih. Celo slikarje si poklical in v sobe obesil nove slike. Pohvaljen. :-*
Andres:
--- Quote from: Helena on April 01, 2007, 09:43:54 PM ---P.S.: z napisanim v zvezi... (se praskam po glavi...) A povabilo na joto še velja? Zdaj, ko je sneg skopnel... ;D ;D
--- End quote ---
Povabilo na joto seveda še velja. Lahko ti jo postrežem po plači. Ne verjamem, da bi šlo plačo talat na pol želodec. Da ni snega me ne preseneča kar obenem pomeni, da je cesta do Brnika splužena, mogoče celo suha kot ste pred plačo suhe tu skoraj vse. :):)
Tejka:
Nekam sem pa lahko suha, če ne v stas pa vsaj v denarnico. Bo treba malo , da se bom lahko sploh "stlačila" v poletno garderobo. Hja dobra škodi.
lp
T.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version