Namenjeno članom, torej vam in nam. > Prostor za razvedrilo

Hotel Spletni simbol II.

<< < (42/69) > >>

Andres:
Naj se oglasim še enkrat tod okoli. Helena je na Karibih kot kaže dobila simbolično delo.  Plačilo je v nekonvertibilni valuti, zato kot mi je sklepati od nas ne gre nikamor. Morda pa ji le manjka kaj sredstev za vrnitev domov. 

Andres

apemaya:
ej, Portir,

si nam dal idejo!! Kaj pa ce se vsi preselimo na Karibe? Tale barcek v katerem je Helena dobila delo, je kot nalasc za prijetno osvezitev telesa in duha (pac ob opazovnju lepo oblikovanih moskih) po naporenem delu!!

A je kdo za??? JAZ!!! ;D

Andres:
Ne vem po kakšni vezi je Helena dobila delo v tem barčku. Izgleda prijetno osvežujoče. Glede selitve pa ne morem nasprotovati, vsakogar pač vodi svoja pot. Ene na Karibe, druge v Afrike, tretje kar na sever sveta. :)

V tem novem lokalu Helena verjamem, da počiva bolj kot pri nas. Turistov vsaj na sliki spodaj ni videti.

apemaya:
Tukaj pa res ni veliko turistov!!

Jah, no, malo za spremembo, bi pa vseeno prav prislo!!

Lep pozdrav obema na Karibe!!

Apemaya

apemaya:
G. Portir!

A je bil kaksen razpis za dopuste? A so vsi zunaj in urejajo vrt? Sem sele sedaj vstala, se je vcerajsnja avdicija zavlekla v noc, potem pa sem se kopalnico pocistila kocin ;D :P
Dvomim namrec, da bi vsi strajkali, ker je placa res mamljiva, samo cakamo jo mogoce res ze predolgo ;D

apemaya

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version