Gledam moj Asc na karti. In nekako ne ugotovim: moj vladar asc ???
Luna vendar. 
Rekla bi, da si nekoliko okroglolična, manjše postave, okroglih in mehkih oblin. Luna gre v Bika, imaš morda bolj polne ustnice, si temnolaska, morda malce temnejše polti tudi?
Vitalno energijo si najbolje popravljaš z gibanjem ali delom z zemljo, zate bi bilo vrtnarjenje krasna stvar. Kajti tako Sonce kot Luno imaš v Biku. Veliko ti pomeni tudi prijateljstvo, timsko delo, s tem v zvezi so povezani tudi tvoji cilji v življenju. Pri kontaktih z ljudmi si nekoliko bolj rezervirana.
Moj fant ima asc Strelca in je res fit look.
Rad športa?
Ali pri moskih in zenskah obstajajo razlike "ocenjevanja"? Za asc Tehtnice naj bi bili zelo privlacnega videza, Devica fotogenicni ...
Vsake oči imajo svojega malarja. 
Hvala Helena za odgovore.

Grem kar po vrsti ...
Okroglolicna sem ob polni Luni. Takrat se mi voda bolj zadrzuje v telesu in imam obraz res bolj poln. Drugace imam podolgovat obraz, vendar ne mocno podolgovat. Recimo, da podolgovato-okrogel. Visoka sem 1,70 cm (to je za zensko srednje?)
Obline ... boki ja, prsi skorajda nisem imela, do preteklega leta

da sem se obrnila h kirurgu, ne skrivam.
Polne ustnice, lasje, polt --> vse drzi.
Ja, gibanje potrebujem, vrtnarstvo pa ne maram, ceprav me to zelo cudi, ker naj bi bili Biki dobri vrtickarji, pa se moja Luna. Hmmmmm...ne vem, mogoce me prime na starost

Imam rada drevje, grmicevje, roze ampak samo toliko, vkolikor se ne rabim z njimi ukvarjat, torej samo obcudujem.

Timsko delo ... ja. Vendar se mi zdi, da se lazje izrazam ndividualno.
Z ljudmi nisem zadrzana. Vcasih skoraj prevec odprta. Ne znam prikrivat in hitro pokazem. Z ljudmi mi ni tezko navezati kontakta in komunikacija mi je najpomembnejsa. Je pa res, da si hitro "zmarkiram" kateri so dobri in kateri ne. Res, da me ponavadi intuicija ne pusti na cedilu, po drugi strani pa to ni najbolje. Kdor me na zacetku odbije, ni povratka ... v tem sem neusmiljena

Ja, fant je sporten tip. Ko sem ga spoznala sem bila pripricana, da je Strelec njegovo soncno znamenje.