Author Topic: 1 HISA - Jaz  (Read 90870 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline mavrica

• Uporabnik
  • **
Re: 1 HISA - Jaz
« Reply #225 on: February 04, 2008, 06:27:47 PM »
Kaj pa meni daja kostanjavo rdeče lase (nekoč bili zdaj so itak beli), svetlo polt in pegice...

devica na ASC verjetno ne, vodnarji tudi niso taki, na sumu imam luno, ki je na nuli device ali pa marsa ki je na ovnovi stopnji v ribah ????

Kaj pa tvoja Lunca kaze?
« Last Edit: February 04, 2008, 09:08:10 PM by Azra »
...človek ni le skupek celic svojega telesa, ampak odsev svojih misli...      M. Kojc

DZK število - 656

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #226 on: February 04, 2008, 09:08:24 PM »
Kaj pa meni daja kostanjavo rdeče lase (nekoč bili zdaj so itak beli), svetlo polt in pegice...

devica na ASC verjetno ne, vodnarji tudi niso taki, na sumu imam luno, ki je na nuli device ali pa marsa ki je na ovnovi stopnji v ribah ????

Kaj pa tvoja Lunca kaze?

Kaj pa tvoja Lunca kaze?
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #227 on: February 04, 2008, 09:41:01 PM »

Kaj pa tvoja Lunca kaze?

meni je enkrat Helena tako lepo analizirala mkojo barvo las in svetlo polt ( s pegicamI ) iz mislim da ASC in 1. hiše, ki je večinoma v devici in če se ne motim sonce kvadrat mars...da moram paziti zaradi sončnih opeklin...pa popvezava z 9.hišo ( v ovnu )..res mi je žal, da ne najdem sedaj tega... bom še poiskala po svojem rač.  ;)  :D

Offline mavrica

• Uporabnik
  • **
« Reply #228 on: February 04, 2008, 10:27:37 PM »
Azra, moja luna je na nuli device, lahko bi bila v levu (vem da sem rojena ob pol osmih zvečer nimam pa čisto točnega časa...takrat še niso pisali časa v rojstni list)

Taja ti pa imaš vseeno ASC v levu, bi pa bilo zanimivo videti tisto razlago...upam da najdeš  :)
...človek ni le skupek celic svojega telesa, ampak odsev svojih misli...      M. Kojc

DZK število - 656

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #229 on: February 05, 2008, 12:07:03 AM »
Ne moreš najt. Žal je Helena svoje poste pobrisala.
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #230 on: February 05, 2008, 01:57:00 AM »
Taja ima zagotovo shranjeno v word dokumentu.
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #231 on: February 05, 2008, 05:44:47 AM »
Mavrica, jaz sem včeraj nekaj gledala, pa sem pomislila na to, da nimaš rektificirane ure rojstva.
Zelo verjetno je tukaj kakšna stopinja razlike.
 :D
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline mavrica

• Uporabnik
  • **
« Reply #232 on: February 05, 2008, 09:49:21 AM »
Mavrica, jaz sem včeraj nekaj gledala, pa sem pomislila na to, da nimaš rektificirane ure rojstva.
Zelo verjetno je tukaj kakšna stopinja razlike.
 :D

sem šla tudi sama gledat, pa se položaj lune ne spremeni toliko...pomaknila uro za 15 minut nazaj pa je luna še vedno v devici...
bo verjetno kaj drugega...res je da je aspekt med uranom in soncem ekzakten ... in na koliko stopinj se šteje stelij...to bi lahko dalo prvo hišo in ovna...
no ne vem, samo razmišljam...

DZK število - 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #233 on: February 12, 2008, 12:34:30 PM »
Čisto možno je 20°na AS ... Pluton pa je v Levu ... to bi mogoče bila kostanjeva barva las in pegice.
www.Astro-Star.net

Offline mavrica

• Uporabnik
  • **
« Reply #234 on: February 12, 2008, 02:08:35 PM »
Čisto možno je 20°na AS ... Pluton pa je v Levu ... to bi mogoče bila kostanjeva barva las in pegice.

aha, torej si je mama vseeno dobro zapomnila čas (vedno je rekla, da sva z bratom rojena v nedeljo on ob pol osmih zjutraj, jaz pa zvečer)

ja Tea pravo levjo grivo mam na glavi, nekoč korenčkovo rdeča, pol kostanjava in dokaj hitro tudi osivela (mislim da je plutko bil na ASC, po eni prometni nesreči sem čez noč osivela...sreča je to bila edina posledica)...še zdaj so moji skodrani beli lasje za marsi koga uganka...mi ne verjamejo da so naravni hi hi

tale škorpionska stopnja ASC in jasno tudi DSC mi pa zgleda prinaša nasproti ljudi, ki imajo ASC v škorpionu...

zanimivo je da za bivšega ne vem ure rojstva in sem bila presenečena, ko mi je prijateljica za novega znanca rekla: ta pa ima nekaj v sebi istega kot tvoj bivši, ne da mu je podoben ima pa nekaj  kar me spomni na njega. In ker za tega vem točno uro rojstva sem šla preverit...kaj drugega kot škorpion. 

DZK število - 656

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #235 on: February 13, 2008, 09:56:31 AM »
Tea, zadnič "gledali" dolge roke, noge, prste... Pa sem pozabila  :-[ :'( (v spominu imam Jupitra), pa nikjer ne najdem nič na to temo.
Prosim, hvala... :)

Lep dan!

Iza
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #236 on: February 13, 2008, 05:57:14 PM »
Tea, zadnič "gledali" dolge roke, noge, prste... Pa sem pozabila  :-[ :'( (v spominu imam Jupitra), pa nikjer ne najdem nič na to temo.
Prosim, hvala... :)

Lep dan!

Iza

Lahko tudi dober Merkur .... tanko visoko dolgo pa je seveda tudi Jupiter ... če ni slabo postavljen, ker sicer se spremeni tudi v debelo  ;D ;D ;D
www.Astro-Star.net

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #237 on: February 13, 2008, 07:47:52 PM »
to bi pa bilo zanimivo videt karto Adi Smolarja, saj tako " dolgo visokega " človeka, s tako dolgimi nogami in rokami ter prsti ne najdeš tako zlahka  ;)  :D mislim, da je oven drugače  ::)

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #238 on: February 13, 2008, 09:20:03 PM »
to bi pa bilo zanimivo videt karto Adi Smolarja, saj tako " dolgo visokega " človeka, s tako dolgimi nogami in rokami ter prsti ne najdeš tako zlahka  ;)  :D mislim, da je oven drugače  ::)

Hahaha ta je dobra  :D
"ne najdes zlahka"  ;D

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #239 on: February 14, 2008, 08:04:12 AM »

Hahaha ta je dobra  :D
"ne najdes zlahka"  ;D

Merkur trigon Jupiter  ;)
www.Astro-Star.net