Astrologija-zvezde so nad nami > Natalna Karta
1 HISA - Jaz
Andres:
Iza. Ti si že dobro izkušena v astro. Vidim, da se izobraževanje obrestuje. Moje čestitke.
Drugi pač capljamo še zelo zadaj.
Andres
Iza:
--- Quote from: Andres on March 11, 2008, 10:45:48 PM ---Iza. Ti si že dobro izkušena v astro. Vidim, da se izobraževanje obrestuje. Moje čestitke.
Andres
--- End quote ---
Andres hvala in iz tvojih ust v božja ušesa :D :D :D
Počakajmo na odgovor od tovršice - ta vedno potegne kakega kihca iz ne vem katerega vogala ;D ;D ;D Ampak je zmeraj 100% logično (potem, ko prebereš ;D).
Lep dan!
Iza
Andres:
--- Quote from: Iza on March 11, 2008, 11:12:58 PM ---
--- Quote from: Andres on March 11, 2008, 10:45:48 PM ---Iza. Ti si že dobro izkušena v astro. Vidim, da se izobraževanje obrestuje. Moje čestitke.
Andres
--- End quote ---
Andres hvala in iz tvojih ust v božja ušesa :D :D :D
Počakajmo na odgovor od tovršice - ta vedno potegne kakega kihca iz ne vem katerega vogala ;D ;D ;D Ampak je zmeraj 100% logično (potem, ko prebereš ;D).
Lep dan!
Iza
--- End quote ---
Bo tršica kar hitro tu. Pravzaprav je pri astrologiji vse logično. Treba je le vedeti kako za interpretacijo kombinirati takšno logiko. In te kombinacije so dolgoletni študij menim.
Potemtakem imava v karti tudi midva kaj podobnega saj tršica je rekla, da bi bil jaz lahko astrolog, ti pa si precej nadstropij pred mano.
Andres
Tea:
--- Quote from: klarus on March 01, 2008, 05:12:14 PM ---glede na to, da imam asc, neptun in s. vozl v strelcu....je lahko tudi to stelij ??? ::)
in kako težo potem tole ima
--- End quote ---
Planeti na kotnih točkah, predvsem na AS in MC imajo itak dodatno težo, če so v konjunkcijah. Nekateri astrologi pravijo, da moramo gledati orbis celo do 15°. No, jaz ne gledam tako široko.
Vsekakor pa sta pri tebi Neptun in vozel v konjunkciji
Tea:
--- Quote from: Iza on March 11, 2008, 10:01:06 PM ---Jao, kako karto sem danes vidla - no, s samo karto ni nič narobe ;D
Model ima AC na 3,25 Device, kar pomeni, da mu je šel Saturn čez AC jeseni, ko je izgubil službo. R Saturn mu bo šel drugi teden spet čez AC in je ravnokar spet izgubil službo. Saturn ima še par dni do ACja, model je pa že v totalni depri. Potem mu bo šel spet čez AC junija - le kako bo to preživel? ;D ;)
N Saturn je sicer v 10H, AC pa ima kvadrat na Venero in Neptuna, opozicijo na Marsa in Q na Saturna.
Ali je možno, da zaradi tega prehoda Saturna čez AC izgublja službo oz. ali se to pogosto dogaja "vsem" ali je to pač njegova Saturnova šola, ki jo mora uštekat?
Hvala, hihihi...
Lep dan!
Iza
--- End quote ---
Ne dogaja se vsem. Odvisno oz natalnega zapisa in od trenutnega stanja prehodov planetov.
Pošlji na PM podatke, da vidim.
Je pa definitivno očitno njegova služba in njegove usmeritev zanj popolnoma mimo, Saturn pa mu samo sporoča, da mora totalno spremeniti svoje življenje, vrednote itd.....
Prehod Saturna preko AS je novo rojstvo človeka.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version