Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije
Progresivna karta članov foruma
Jane:
Malo me je firbec matral, kakšni aspekti so bili na dan ko se je rodil moj sine. Obe progresirana in tranzitna luna delata z natalno ekzakten aspekt. Bi bil lahko to povod za porod?
Tea:
Seveda ... luna je pri teh rečeh zelo pomembna
Jane:
Pismo, samo so pa teli tranziti tako natačni, da je prav neverjetno, točno 0 orbisa :o Pismo se bom specializirala za napovedovanje rojstev, se bodo v bolnicah lahko zorganizirali ;D
sasa:
--- Quote from: jane on October 18, 2010, 08:13:15 AM ---Pismo, samo so pa teli tranziti tako natačni, da je prav neverjetno, točno 0 orbisa :o Pismo se bom specializirala za napovedovanje rojstev, se bodo v bolnicah lahko zorganizirali ;D
--- End quote ---
A vidi vidi, zdej vem, koga spraševat, ko bom noseča, kdaj bom rodila :D
sasa:
--- Quote from: klarus on July 22, 2010, 02:34:41 PM ---
--- Quote from: klarus on December 15, 2008, 08:17:37 AM ---kako se pa čuti prehod progresivnega asc iz enega znamenja v drugega....trenutno je še na 29° 36 strelca..ampak se počasi poslavlja in bo prišel v kozoroga ???
--- End quote ---
zabremzal me kot da sem padla iz 100 km/h na 1,5km/h
--- End quote ---
Tole pa lahko tut jst potrdim.
Progresirano ASC sem v :ko in me bremza vse skupi. Da ne omenjam seveda :Sa in učenja potrpežljivosti. ::)
Pa še bolj zaprtega tipa sem postala kot ponavadi, ker sem zelo odkrite sorte, odkar se mi je pa asc prestavil v :ko, sem pa nekoliko bolj zaprtega tipa ratala...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version