Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije
Progresivna karta članov foruma
taja6:
--- Quote from: Tea on November 22, 2010, 07:22:39 AM ---
--- Quote from: taja6 on November 22, 2010, 07:17:20 AM ---
--- Quote from: taja6 on November 18, 2010, 10:01:37 AM ---torej, če P :Sa prehaja 12. hišo natalne karte, se tudi dogaja čiščenje enako kot pri T :Sa
--- End quote ---
drži ali ne, Tea ::)
--- End quote ---
V sekundarnih progresijah se Saturn skoraj da ne premakne. Seveda je pomembno kadar se premakne iz 11 v 12 hišo. Sicer Saturn v progresijah ni tako pomemben, predvsem pa ne toliko kot tranzitni, ki je okvir dogajanja za tekoči čas
--- End quote ---
najlepša hvala za pojasnilo :-*
Tea:
Ja, pri tebi definitivno, ker si imela v enem času vse P v Levu / :So :Me :Ve in verjetno :Ma/
Če bi pa hotela natančno vedet delovaje venere, potem bi morala proučit njene natančne aspekte z ostalimi deli karte.
Najbolj pomembno je tisto leto, ko je Venera menjala znamenje.
sanjalka:
--- Quote from: Tea on November 22, 2010, 09:17:41 AM ---Ja, pri tebi definitivno, ker si imela v enem času vse P v Levu / :So :Me :Ve in verjetno :Ma/
Če bi pa hotela natančno vedet delovaje venere, potem bi morala proučit njene natančne aspekte z ostalimi deli karte.
Najbolj pomembno je tisto leto, ko je Venera menjala znamenje.
--- End quote ---
Ko je P :Ve menjala znamenje je bilo davnega leta 1979, takrat sem imela tudi precej drugih pomembnih prehodov, P :Ma na N :Ve,P ASC na N :PL, T :Sa na N :U,T :PL malo pred N :Lu (3stopinje),T :U na N :NE (3stopinje),P :Lu na N :ki, tako da so takrat prevladali predvsem drugi prehodi,so bili kar težki časi zame,precej preobrazbe notranje; je pa res, da sem v tistem času začenjala postajati zanimiva za nasprotni spol in da mi je to godilo-no bilo je seveda vse še čisto nedolžno,saj sem imela komaj dobrih 11 let :D
Tea:
Hvala ta zvoje informacije, bodo mojim učenkam prav prišle. Ravno se učimo o pomembnosti prehodov P planetov.
najbrž je bilo zelo dejavno leto, ko je P Venera delala trigon na N Saturna in N Luno.
sanjalka:
--- Quote from: Tea on November 22, 2010, 12:58:41 PM ---Hvala ta zvoje informacije, bodo mojim učenkam prav prišle. Ravno se učimo o pomembnosti prehodov P planetov.
najbrž je bilo zelo dejavno leto, ko je P Venera delala trigon na N Saturna in N Luno.
--- End quote ---
Hm, zanimivo, prav takrat ko mi je delala P :Ve natančen trigon z N :Sa, sva s sedanjim partnerjem sedela 7 ur, pila pivo in opazovala sončni mrk :o, no takrat se ni dogajalo nič konkretnega, vendar nisva in nisva znala iti narazen tistega dne ::)
klepetala, se smejala, klepetala... :D no in minilo je še nadalnjih 6 let, ko se je zgodba začela odvijati bolj konkretno ;D
Nasplošno sem bila v obdobju, ko mi je P :Ve delala trigon z N :Lu in N :Sa zelo dovzetna za moške čare :P >:D :D
Ko že gledamo prehode, mi je bil veliko manj všeč prehod :Ve v :de, uf sedaj sem pa bolj resna, tečna, moški me ne zanimajo več toliko, ni več tiste lahkotnosti, škoda, da tale zodiak ne morem zavrteti še malo nazaj :D :D
Ne vem kako bi tole :de malo ublažila, da ne bi bila tako zahtevna in tako prekleto resna ???
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version